דעתכם המלומדת, אם אפשר

Mari bel

New member
דעתכם המלומדת, אם אפשר

יש בחור צעיר שאני עובדת אתו מדי פעם, לפני שבוע קרה מה שקרה והגענו למיטה ומאז עוד פעמיים. העניין הוא שאני גדולה ממנו במספר שנים לא מבוטל, אני גרושה ויש לי ילדים. אתמול ניהלנו שיחה שבה הוא הודה בפני שהוא מבולבל. מה דעתכם?

shaniza

New member
לא הבנתי מה תכל'ס השאלה...

את רוצה ולא בטוחה? לא רוצה ולא יודעת איך לומר לו? תהיי קצת יותר ספציצית בבקשה...

sexylady24

New member
לדעתי........

הוא מעוניין בקטע של הסקס וזהו ... בלי שום קשר לסטטוס שלך - בלבול אצל גברים לרוב זה בריחה ממחוייבות ... דהיינו אינו רוצה לומר במפורש כי אינו מעוניין בקשר רציני אבל מאידך אינו מעוניין לאבד את המיטה החמה יחד איתך , דפדפי הלאה ואל תפתחי רגשות

נימשון

New member
לא מבינה מה את שואלת

מה דעתנו על מה
על זה ששכבת איתו? עז זה שאתם במצב שונה? על זה שאתם עובדים ביחד? מה את בעצם רוצה לדעת?

magenta73

New member
דעתנו על מה?

שיחה על מה? אז הגעתם למיטה, דיינו. אז הגעתם עוד פעמיםם למיטה. דיינו. אז הוא מבולבל... דיינו. זה משנה בן כמה הוא? מה הסטטוס שלך או שלו? זה לא... אני לעומתך, יש בחור מבוגר שאני רואה מידי פעם. לפני חודש קרה מה שקרה ונכנסנו למיטה. ומאז עוד פעמיים. העיניין שהוא גדול ממני במספר שנים לא מבוטל, הוא גרוש (פעמיים) ויש לו 3 ילדים. אתמול התנשקנו מול הבת שלו (אני עדיין בהלם מזה, בגלל זה זה מופיע בכל הודעה שנייה שלי). אני מודה שאני מבולבלת. אז? מה זה משנה? זה לא. אני זורמת עם מה שיש. וזהו. לא מסתכלת על מחר. מסתכלת על היום. טוב לי או רע לי? וטוב לי. זה הכל.

נימשון

New member
וואלה, נשמע כמו הסיפור של חברה שלי

רק שבמקרה שלה הוא הצהיר כי הוא לא רוצה להתחתן ולהביא ילדים וזה בהחלט מסבך את הסיפור...

נימשון

New member
היא כן...

לא איתו, עוד מוקדם מידי אבל כשמנהלים מערכת יחסים הנושא הזה עולה ובמקרה שלהם הוא כבר עלה וזה מה שהוא אמר...היא נשארה ועדיין עם דילמה מאוד גדולה.

magenta73

New member
אני חושבת

שאם את נכנסת ל"מערכת יחסים" עם גבר במצב כזה, זה די ברור מלכתחילה... אז לפחות שלא תשקר לעצמה. חתונה וילדים לא יצאו מזה. אם זה מה שהיא רוצה ומחפשת, אין לה מה להיות שם.

נימשון

New member
כשהיא נכנסה לזה היא אמרה

שזה לא מה שהיא מחפשת איתו ושהיא זורמת כי טוב לה...בגלל זה הזכרת לי אותה. היום, כמעט חצי שנה אחרי היא מבולבלת לגמרי ולא מוצאת את עצמה.

magenta73

New member
כן, כן...

מוכר וברור. פתאום מהזרימה אתה מוצא את עצמך תקוע. זה הזמן בשבילה להחליט. זה הכל. לחתוך או להישאר. מה יותר חשוב לה. הוא או המושג הזה שנקרא משפחה. והכי חשוב... לא להצטער. על כלום.

נימשון

New member
היא יודעת שזה השלב

אבל קשה לה אז כרגע היא אומרת שהיא עדיין זורמת. אני אמרתילה שלדעתי זו טעות כי ככל שעובר הזמן זה יהיה עוד יותר קשה אבל היא בחרה לזרום אז אני מכבדת...

magenta73

New member
שתזרום

כל עוד טוב לה... לא כל מערכת יחסים צריכה ואמורה להגמר מתחת לחופה... את יודעת... ויש זמן. יש זמן להכל.

נימשון

New member
אז זהו שלא ממש טוב...לא הכל

תראי, באף מערכת יחסים לא תמיד טוב ופה בסך הכל כן טוב לה אבל היא כן רוצה להגיע לקו הסופי של חתונה וילדים והקשר הזה לא מקרב אותה לשם. כבר אמרתי לה שזה ויתור לגיטימי אך לאור זה שהיא לא רוצה לותרעל זה אז אני לא ממש מבינה את דחיפת הראש לחול כמו בת יענה.

magenta73

New member
מה את לא מבינה?

יש כאלו, (וסליחה על הקיצוניות, עדיין מדובר בחברה שלך), שימכרו את האמא שלהם, והכל בשביל לא להיות לבד... אבל אלו הם החיים שלה. ואלו הן הבחירות שלה. היא צריכה לחיות עם זה ולהתמודד עם מה שלא יבוא. ואת... כל שנשאר לך זה להיות חברה טובה... אולי ליעץ פה ושם, אבל בגדול... להיות שם ולתמוך.

נימשון

New member
ברור

מובן לי לחלוטין מה שכתבת....סתם נראה לי נושא מעניין לדבר עליו.

magenta73

New member
זה אכן נושא מעניין לדבר עליו...

החיים מול הפולניות, אני קוראת לו. ובואי נתפלסף, מזמן לא התפלספתי... היא במצב של דיסוננס. מצד אחד היא אוהבת אותו, כיף לה איתו, מצד שני הוא לא מתאים לה לריבוע הזה של מה שהיא פינטזה בתור העתיד שלה. מה עושים במצב שכזה? לרוב... משקרים לעצמך... בוחרים את הצד שיותר מתאים (כרגע כנראה זה להישאר איתו) ומתרצים... - אני עדיין זורמת, יש עוד זמן, ו...אולי בלב פנימה היא עדיין מקווה שהוא סתם מדבר ואם ישארו עוד ביחד משהו ישתנה וכן הלאה...

נימשון

New member
אני רואה את זה קצת אחרת

אני חושבת שאילו היתה בטוחה בעצמה יותר היתה מרשה לעצמה להמשיך ולחפש את מה שהיא רוצה באמת ולא מסתפקת במי שרוצה אותה סתם ככה. אני חושבת שמעבר למשבצת המאוד ברורה והפולנית הזאת יש גם רצון אמיתי להקמת משפחה וכרגע היא מוכנה לשים אותו בצד בשם החום המיידי.

magenta73

New member
גם נכון...

בעצם... אמרנו אותו הדבר רק בדרך אחרת... תשמעי, גם לי בסופו של דבר יש רצון להקים משפחה. אני לא רוצה לגדל ילד לבד. אני רוצה תמיכה של בן זוג ודמות אב לילד. אבל זה איפה שהוא שם, זה לא מה שמנהל אותי. לי יש את הבטחון בעצמי, בסופו של דבר, לדעת שדברים יגיעו בזמן שהם אמורים להגיע. ככה היה תמיד. ככה גם יהיה. אני גם לא מאמינה שיש דבר כזה "לחפש מערכת יחסים". מערכת יחסים לא מוצאים. מערכת יחסים בונים. מה שמוצאים זה את האדם המתאים. אולי תנסי להסתכל על זה בדרך אחרת... אולי הוא באמת האדם שמתאים לה... פה ועכשיו? (זה כל עוד היא לא מוכרת את עצמה.)...

נימשון

New member
עכשיו הוא נראה כמתאים לה

אבל זה רק אם לא מסתכלים על העתיד..... אפשר לנהל מערכת יחסים אמיתית בלי לנסות לראות עתיד משותף?

למעלה