דעתכם חשובה לנו

idanshaf2

New member
דעתכם חשובה לנו ../images/Emo40.gif

אז לפני מספר ימים סיפרתי לכם על אתר האינטרנט הארצי שקורם עור וגידים בימים אלו ממש. וסיפרתי לכם על מאגר פעולות שנבנה (אגב מישהו פה שלח פעולות??) בכל מקרה, כחלק מהיותכם בוגרים (וחניכים) בתנועה, דעתכם חשובה לנו מאוד בתהליך בניית האתר. אי לכך ובהתאם לזאת אני גאה להציג בפניכם שתי סקיצות לעיצוב של העמוד הראשי של האתר. להלן סקיצה מס'1 וסקיצה מס' 2... כל אחד מוזמן להביע את בחירתו באחת מן הסקיצות בסקר שיפתח במיוחד למטרה זו... אז יאללה הביעו את דעתכם.. כי היא חשובה מאוד

assafein

New member
../images/Emo45.gif...

בגלל שאני נמצא בתמונה הראנדומאלית
סתם, באמת נראה עדיף... אגב, את האנשים שמצולמים בדף הזה לא עדיף שיהיו על חאקי

assafein

New member
בושה!!!!../images/Emo46.gif

איך התמונה שלי מדורגל רק 2 כוכבים

2

האפשרות השנייה יותר יפה.. אבל שתיהם נראות כזה כמו משהו של קופת חולים כללית.. אין לי מושג למה זה ממש מזכיר לי את אבל אולי הצבעים או משהו..=\

חחח דוגרי קופ"ח ../images/Emo6.gif

ת'אמת זה אפילו מזכיר קצת את האתר של הצופים. או אולי זאת רק אני. בכל אופן, עם שינויים, עיצוב חדש ואולי גם קצת שינוי תוכן, גם אני בעד סקיצה 2
.

idanshaf2

New member
את מוזמנת להציע הצעות

התור אחת שמבינה קצת בעיצוב אתרים

טוב, זה גם משהו... ../images/Emo3.gif (יש קישור)

אם אתה כבר מציע להיות יצירתי, אז הנה משהו שחשבתי עליו, כמה הערות שרק רציתי לציין כי לא יכולתי לתקן בתמונה עצמה:
אני יודעת שמצד אחד זה נורא מפוצץ ומצד שני יש שטחים ריקים ומתים. אפשר לנסות לפזר את הדברים הקיימים או להוסיף דברים נוספים.
לא עיצבתי כלום ולא שיניתי כלום. את הסמל סתם העתקתי כדי לסמן איפה צריך להיות הסמל של התנועה, בולט יותר וגדול יותר מבסקיצות 1 ו-2, את שאר הריבועים העתקתי משתי הסקיצות האחרות - ואת רוב הריבועים העתקתי מהסקיצה הראשונה. סתם כי נראה שזה משתלב יפה יותר בחאקי.
את הסמל על יד לוח המדועות העתקתי מגוגל, ז"א אי-אפשר להשתמש בו ככה סתם, אבל זה נסיון לשים איזה משהו 'קליל' וצבעוני על יד הלוח. זה לא חייב להיות על יד הלוח אלא פשוט בחלק מרכזי של דף הבית.
החאקי יצא לי איום ונורא. קיצרתי יותר מדי בתחתית העמוד (בצד ימין) וסתמתי 'חורים' עם חלקים שגזרתי מהחאקי (מה לעשות, 'צייר'), בגלל זה זה נראה קצת מזעזע. אבל הרעיון הכללי הוא קצת יותר חאקי באתר.
את הפרסומות סתם תקעתי. אי מניחה שיש איזה שיקול כלכלי וסיכום של איפה למקם אותם, אז... אפשר לשנות את זה,
.
סתם הערה בכלליות. ה'לוח אירועים' בסקיצה השניה יכול להחליף את הלוח מודעות אם יגדילו אותו ויחליפו את התוכן. העיצוב 'כייפי' כזה, וזה מסוג הדברים שיהיה כייף לראות אותם על העליה של האתר. ממש פורום ביקרות אתרים והמלצות נהייתי, אז בקיצור -יצא לי יותר מדי מבולגן ופחות מדי מה שרציתי להעביר, וזה - סמל התנועה בולט יותר, חאקי בולט יותר, קצת פחות קופת חולים (
). אתם יודעים, אנשים, אם תעירו הערות ותוסיפו המלצות משלכם - יכול להיווצר כאן אחלה אתר. אז פשוט תכתבו את מה שאהבתם ומה שלא, מה כדאי להוסיף ומה כדאי להוריד ואולי זה איום ונורא באופן כללי.
ההנהלה.

עוד כמה דברים פצפונים ../images/Emo26.gif

שכחתי גם לקצר את שאריות החאקי שצמוד לחלק הימני של העמוד, אז חשבתי על זה ואני מודעת לזה, אבל פשוט שכחתי לשנות.
וכן, גם אני חושבת שהחאקי צריך להיות הרבה יותר בהיר (זה חאקי שסרקתי פעם, בגלל זה זה נראה ככה), ואת סמל התנועה צריך לגרור קצת שמאלה וכמובן להחליף אותו בסמל קצת יותר... אה... מתאים לאתר ייצוגי של התנועה
.

inbal282

New member
עמוס בעיניי.

סקיצה 2 טובה יותר. תעשו כמו בצופים- קטגוריות ותתי קטגוריות.

Rioter

New member
אני בעד שהרקע יהיה חאקי וזהו O:

[כל הרקע], אבל בהיר יותר. ו.. אהבתי.

גם אני חשבתי בהתחלה ../images/Emo45.gif

אבל אני חושבת שזה כבר יותר מדי חאקי. אבל - זו בחירת הרוב. בעצם, מה אני מזבלת, זו בכלל לא בחירה שלנו
. תודה בכל אופן

בראסמיי..

אני לא מבינה...למה יש שם ילדים והם לא על חאקי? מה העניין? זה לא כל כך נראה כמו אתר של מכבי.. שנו את זה טיפה...

למעלה