דעתכם על הנגן הבא -

You Know2

New member
דעתכם על הנגן הבא -

מה דעתכם על הנגן הבא - http://www.zol4u.co.il/product.asp?pID=261&cID=26&c=273848 אני לא צריך יותר מ-512MB. הנגן שווה את מחירו (660 ש"ח) ? נגן טוב ויעיל ? נוח לתפעול ? אני חדש בעסקי הנגנים ( ), אז אם אפשר קצת רקע על חברות מובילות בתחום, מה אסור לקנות וכו' ... תודה רבה מראש על העזרה, גל.

bitonano

New member
נגן טוב מאוד... החברות המומלצות...

הן: -אייריבר. -אייפוד. -אייאודיו. -סוני. -קריאטיב. למה לא להתקרב ראה מאמר על נגני מדבקה... בכל מקרה אני לא ממליץ על פחות מאנדיסק.

You Know2

New member
תודה רבה -

אני אולי באמת אקנה אותו. הוא שווה את ה-660 ש"ח ? איך הוא מבחינת איכות השמע ונוחיות התפעול ? קראתי במקום מסוים שאני אצטרך להוריד אליו איזשהו עדכון בקשר להעברת הקבצים, איך אני אוכל לעשות זאת ? אני אוכל להעזר בכם למטרה זו ? אם הוא ינוע הרבה, זה יפגע באיכות השמע ? יש לו בכלל בולם זעזועים ? (המון שאלות, אני יודע, אך אם תועילו לענות על חלקן, אני אשמח מאוד)

bitonano

New member
אני יענה...

1. שווה, איכות שמע מעולה זה אייריבר ולכן יש גם אמינות. לא התנסיתי בשימוש בנגן אבל אני מאמין שלא מסובך זה נגן פלאש בסך הכל. 2. לא יודע... בקשר לעדכון זה לא קשה הורדה דרך האתר של אייריבר ופשוט להשמע להוראות שיש שם. 3. לא מכיוון שזה נגן פלאש והוא מיועד לספורט וזעזועים.

bitonano

New member
שבלי האוזסניות אין רדיו... יש

באוזניות שבאות עם המכשיר את המקלט רדיו מובנה בתוכן ודרכן אתה שומע ברדיו בילדיהן אי אפשר.

gt-master

New member
בילבלת קצת

הרדיו במכשיר נקודה. הרדיו מעולה וקולט מצויין. כמו בכל מכשירי הרדיו הניידים כיום(גם בווקמן של פעם),האוזניות משמשות כאנטנה ויש הבדלים בקליטה בין אוזניות שונות. האוזניות שבאות עם האיריבר מעולות וברמה גבוהה (שוות 100 ש"ח פלוס) ולכן אין צורך להחליפם.

נגן מעולה...

יש לי אותו כתבתי פה עליו בביקורות. חיסרון קטן: נראה שעוצמת המוזיקה שיוצאת ממנו חזקה מאוד . אגב , אני לא צוחק . אני אנסה אולי לקודד ב 128 במקום קידוד גבוהה :)

למעלה