דעתכם על יד שהייתה לי

The RKO Master

New member
דעתכם על יד שהייתה לי

קיפלתי אולי פעם ראשונה יד בסדר גודל כזה במשחקים שלי בפול טילט ואני מקווה שפעלתי נכון. תגידו מה אתם חושבים? Full Tilt Poker Game #15114337413: Satellite to the Daily Dollar (110845010), Table 1 - 40/80 - No Limit Hold'em - 10:27:36 ET - 2009/10/04 Seat 1: matt112289 (1,530) Seat 2: Onkels (2,555) Seat 5: DETRAI (2,105) Seat 7: Smackdown90 (2,540) Seat 8: 2busy2broke (2,565) Seat 9: olddog42mck (2,205) Onkels posts the small blind of 40 DETRAI posts the big blind of 80 The button is in seat #1 *** HOLE CARDS *** Dealt to Smackdown90 [5d 5c] Smackdown90 calls 80 2busy2broke calls 80 olddog42mck calls 80 matt112289 folds Onkels calls 40 DETRAI checks *** FLOP *** [5h Js Ts] Onkels checks DETRAI checks Smackdown90 bets 300 2busy2broke folds olddog42mck calls 300 Onkels calls 300 DETRAI calls 300 *** TURN *** [5h Js Ts] [Kd] Onkels checks DETRAI checks Smackdown90 bets 1,000 olddog42mck folds Onkels folds DETRAI calls 1,000 *** RIVER *** [5h Js Ts Kd] [9s] DETRAI has 15 seconds left to act DETRAI bets 725, and is all in Smackdown90 has 15 seconds left to act Smackdown90 has requested TIME Smackdown90 folds Uncalled bet of 725 returned to DETRAI DETRAI mucks DETRAI wins the pot (3,600) olddog42mck: wtf *** SUMMARY *** Total pot 3,600 | Rake 0 Board: [5h Js Ts Kd 9s] Seat 1: matt112289 (button) didn't bet (folded) Seat 2: Onkels (small blind) folded on the Turn Seat 5: DETRAI (big blind) collected (3,600), mucked Seat 7: Smackdown90 folded on the River Seat 8: 2busy2broke folded on the Flop Seat 9: olddog42mck folded on the Turn יד לאחר מכן קיבלתי זוגיים ועליתי למקום שני בשולחן כך שאם לא הייתי מתקפל והייתי מפסיד לא היה לי סיכוי לחזור. זה גם משהו שצריך לקחת בחשבון

bang01

New member
זה כמעט הקלף הכי גרוע שיכול היה לבוא בריבר

חוץ מ-Qs, אבל גם לא רחוק ממנה. כ"כ הרבה draws שטובים עליך פוגעים, ואין לך שום סיבה לשים אותו על בלוף או על יד בנויה. אני מקפל פה בכיף.

eilat11

New member
לדעתי לא שיחקת נכון...

עם סט על לוח כזה ועוד בסטלייט- אתה חייב להיות אגרסיבי, בעיקר שיש כל כך הרבה משתתפים בתוך היד. בכל אופן לא יודע אם הזריקה על הימור של רבע קופה היא נכונה אבל סביר להניח שאחרי הריבר אתה מובס...

אני מסכים עם ההערה בסוף - wtf?

לא היתה לך שום סיבה לא להיכנס אול-אין בטרן. אני אישית הייתי מהמר 400 בפלופ ואז אול-אין בטרן (2060 לתוך קופה של 2000). הדבר הכי גרוע שהיית יכול לעשות זה להכניס 2/3 מהערימה (במקרה זה של היריב) לקופה עם יד מעולה ואז להתקפל כשיש לך סיכויי קופה של בערך 1:5.

שתי הערות נוספות -

1. תמיד תתכנן את הפעולות שאתה עושה כבר בפלופ ואל תשחק כל street בנפרד. מבחינתי - אין מצב (חוץ מבמקרים קיצוניים ביותר) שאני מהמר 1/3 או יותר מערימת הצ'י'פים שלי (או של היריב [הקטנה מבין השתיים]) ואז מתקפל. ההסבר - לאחר שאתה מהמר 1/3 מערימת הצ'יפים שלך (נניח נגד בן-אדם אחד) סיכויי הקופה שלך הם 1:2. כלונר אתה צריך להיות בטוח ביותר מ-66% שהיריב מנצח אותך. ואם אתה בטוח ביותר מ-66% שהיריב מנצח אותך לא היתה לך שום סיבה מלכתחילה להמר 1/3 או יותר מערימת הצ'יפים שלך. 2. תמיד שים לב לכמות הכסף שיש לך עכשיו וכמה יהיה לך להימור בשלבים המאוחרים של היד ושים לב שבכל שלב יהיה לך מספיק כסף להמר. הימור תמיד צריך להיות גדול מספיק כדי שיוכל לגרום לאנשים עם דראו לשלם הרבה כסף (שלא משתלם להם) על הדראו או לגרום ליד עדיפה להתקפל (בלוף). כאשר ההימור קטן מאוד הוא מאבד מערכו. שים לב איך שיחקת ביד - הימרת 75% מהקופה בפלופ (בסדר), 62.5% מהקופה בטרן (קצת נמוך אבל לא נורא). ואופס - נשאר לך בערך 20% מהקופה להמר בריבר... אם היית מתכנן את כל ההימורים מראש היית מהמר 400 בפלופ (הימור בגובה הקופה) ואול-אין בטרן (הימור בגובה הקופה).

darkAI

New member
../images/Emo45.gif, בפרט למשפט הראשון.

Something I can't emphasize enough.

darkAI

New member
היית צריך לשחק את זה אחרת

לא ציינת איך השחקנים האחרים משחקים.. אז אם זה שולחן אגרסיבי, הייתי עושה צ'ק-רייז. זה פלופ שפוגע בהרבה קלפים ו/או draws. אני רואה פה הרבה Jx שיעשו protection bet, הרבה Tx שינסו לגנוב קופה אם הם יושבים במקום האחרון, כמו גם אולי כמה value bets [או במקרים אחרים - donk bets] עם straight draw או flush draw. יכול להיות שיש לך אפילו זוגיים שם או איזה אידיוט שינסה לגנוב קופה עם A9[אחרי הכול - $1 satellite]. בכל מקרה - סיכוי גבוה להימור אם השולחן אגרסיבי. אם פסיבי - הימור של 400 על הפלופ ודחיפה על הטרן בתקווה שלאף אחד אין Q9. עם איך ששיחקת את היד - הקיפול כמובן נכון. והיי - בsatellite למשחק של $1, לא הייתי מופתע אם אתה עושה overbet בפלופ ומקבל השוואה.

eyal5005

New member
לגבי מה שאמרת בסוף

במקרה היה לך אחרי זה זוגיים והצלחת לעלות שוב .. רוב הפעמים אתה סתם תיהיה עצבני ותוציא אגרסיות על יד לא טובה או לחלופין אחרי שהשקעת נתח כבד מהסטאק שלך בקופה אחת כבר לא ישאר לך הרבה עם מה לחזור ולכן עדיף להיות יותר אגרסיבי אחרי שאתה pot comitted

The RKO Master

New member
תודה על התגובות

קראתי והפנמתי. אני בהחלט אתכנן יותר טוב את הידיים וההימורים שלי להבא. רק הערה: בגלל שהsit&go האלה הם על FTP לרוב שחקנים עם דרואו יכנסו אול אין ואז גם ככה הייתי מפסיד. אני די בטוח שבמקרה הזה אם לא הייתי נוהג כמו שנהגתי הייתי מפסיד את כל הכסף. אבל מה שאתם אומרים יותר נכון לאורך טווח. ביד הזאת אני חושב שקרה לי הרע במיעוטו, הוא לא היה מתקפל פשוט אלא אם כן בילף לגמרי ואז אני כבר קראתי אותו גרוע

למעלה