דעתכם על נטסקייפ 6.2 ?

voguemaster

New member
דעתכם על נטסקייפ 6.2 ?

הם טוענים לתמיכה מלאה בעברית. ד"א, הורדתי את 6.1 המלא. משום מה 6.2 זה רק INSTALLER ואין לי כח לשטויות האלה.. יש סיכוי שבעזרת זה ופונטים בעברית תהיה תמיכה טובה בעברית או שבאמת צריך לחכות ל-KDE החדש ? אלי

ezaton

New member
אצלי מלא

ולא רק זה, אלא שכתבתי עברית מימין לשמאל. אגב, יש לו עדיין בעיות עם ג´אווה, ודברים שעבדו על נטסקייפ 4.7X עכשיו לא עובדים. גם לא עובד בפורומים כדוגמת זה. המתקין שלו שואל אם לשמור את כל הקבצים או לא. Ez

voguemaster

New member
הממ

זה לא עובד על הפורום הזה בגלל העברית או בגלל התמיכה ב-ASP ? אלי נ.ב ראיתי ב-IGLU שיש לא מעט פתרונות לעברית תחת לינוקס, למרות שתהליך ההתקנה עבור ה-XFS קצת מעיק. אבל אם זה מצליח, ויש תמיכה ב-LOGICAL (טוענים שם ש-KONQUERER תומך) אז למה צריך תמיכה טובה יותר ב-KDE 3 ? (או שיש משהו בסיסי יותר שאני לא מבין בשיפורים ש-3 יכניס לטובת העברית ??)

beitar

New member
המון שאלות, כמה תשובות:

ראשית - למה נטסקייפ 6.2 ? אם כבר תנסה את מוזילה, עליו מבוסס נטסקייפ 6.x אבל הוא תמיד חדיש יותר, ולא כולל את כל הזבל שהחבר´ה של נטסקייפ מעמיסים... www.mozilla.org עברית בנטסקייפ / מוזילה: העברית לקריאה בעמודים עברים מעולה, אין כמעט באגים, לפחות לא משהו ששמתי לב אליו, מצד שני, הכתיבה בעברית די פאטתית.. זה הולך יפה מימין לשמאל, אבל הדפדפן קורס על ימין ועל הסמאל בכתבה בעברית.... הבאגים בנושא דוווחו, ובטח יתקונו באחת הגרסאות הבאות (קודם במוזילה, ולכן עדיף להשתמש בו). עברית בקונקי: קונקי (השם כינוי של ה konqueror) עובד בגרסא 2.x של KDE לא רע עם עברית... כשמדובר בצפייה בעמוד עם עברית ויזואלית: כמובן אין בעיה בצפיה בעמוד עם עברית לוגית: תמיכה סבירה, אבל יש כמה וכמה באגים בעברית... הכתיבה בעברית, היא שוב הנקודה הכי בעייתית: אין שום תמיכה, להיפך, הוא משום מה הופך את הטקסט הנשלח ודופק אותו למעשה ! בקשר לתמיכת הפורום בדפדפן: הבעיה היא לא מבחינת העברית למה שהתכוון העז, אלא הבעיה היא של הקוד HTML שבו בנוי האתר... הוא אינו נתמך במוזילה / קונקי, אבל לפחות בפורום הזה הם שמרו תאימות לאחור ואפשר לעבוד איתו... (הבעיה היא בפטנט של הצגת ההודעות החדשנית, אם תלחץ עם העכבר על העיגול שמימין לכותרת ההודעה, זה יעבוד כמובן גם בקונקי / מוזילה). מקווה שההסבר היה ממצה ומועיל.

voguemaster

New member
אוקיי

כלומר ממה שאני קורא, כדאי להתקין MOZILLA (הייתה לי הרגשה), וכדאי להשקיע את הזמן בלקנפג את ה-LINUX לעברית.. אוקיי, סבבה
אלי

ezaton

New member
עמוס בזבל

אבל לשם שינוי, אפשר לבטל כמה "וי" על הרוב, מה שעושה אותו סימפטי יותר. בכתיבת עברית לא היו בעיות כלל. בתמיכה בג´אווה היו גם היו. אני אבדוק היום בהמשך. Ez

דווקא עובד ל בקונקי (אבל בלי כתיבה)

ובלי אפשרות "לסגור את ההודעה" אחרי שפתחתי אותה. לא נורא.

voguemaster

New member
התקנתי MOZILLA

וואלה, עובד פיצוץ. כל האתרים עובדים מה זה יפה (ד"א לא התקנתי שום פונט עברי!! אני צריך לעשות את זה כי נראה לי שיש לי איזה אחד או שניים מסכנים כאלו..). גם כתיבה עובדת טוב, רק שהפונט על הפנים. הפורום הזה ספציפית יש איתו טיפה בעיה בסגירה של ה-FLASH המעצבן, והודעות לא נפתחות ונסגרות אלא צריך להקליק על העיגולד שליד
(איזה חרוזים..) עם JAVA לא הייתה לי בעיה, פועל מצוין... אני יודע לפחות על אתר אחד שלא נראה טוב בשום דפדפן חוץ מ-IE ופועל יופי ב-MOZILLA, וזה ONE.CO.IL, לכל חובבי הספורט.. ד"א, אני מריץ RH7.1 עם KDE2. אלי

bsdfireball

New member
ב KDE3 בטא 2

ומן הסתם גם בגרסא הסופית, הפורום הזה ספציפית עובד בסדר. הוא גם פותח וגם סוגר (מעלים) את ההודעות. הוא רק לא מצליח לסגור את הפרסומת המעצבנת הזאת שנפתחת על המסך

תמר,

New member
זה לא בעיות ב-javascript?

לדעתי, הסיבה לבעיות עם javascript בנטסקייפ 6+ היא שהם שינו הרבה תכונות, והסירו כמה תכונות לא סטנדרטיות שהיו ב-4.7, ולכן הבדיקה של סוג הדפדפן מזיקה יותר מאשר היא מועילה (במילים אחרות: אין תמיכה אחורנית).

למעלה