דעתכם

מוחמד5

New member
דעתכם ../images/Emo62.gif

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/649/597.html יו"ר הרשות הפלשתינית, אבו-מאזן, רוקם מזימות יחד עם ישראל וארצות הברית נגד האינטרס הפלשתיני – את המסר התקיף הזה מגבשים בתקופה האחרונה שורה של אקדמאים ואנשי רוח ערבים מישראל שעוקבים בדאגה אחר המשא ומתן הישראלי-פלשתיני לקראת ועידת השלום באנאפוליס. אנשי הרוח חוששים שאבו-מאזן "יתקפל" בנושאים מהותיים ובראשם זכות השיבה של הפליטים הפלשתינים והכרה בישראל כמדינה יהודית. בכך, חוששים אנשי הרוח, יסתום אבו-מאזן את הגולל על אפשרות שינוי המשטר במדינה לדברי המשתתפים בוועידה בקפריסין, מטרתה של ועידת אנאפוליס, שאותה יזם נשיא ארצות הברית ג'ורג' בוש, היא "להפנות את המבט מהכיבוש ומהתוקפנות הישראלית", לסכסך בין עמי האזור על ידי יצירתם של "ציר המתונים" ו"ציר הקיצוניים", ולשלול מעמי האזור את "זכותם הלגיטימית להתנגד לכיבוש".

mike00

New member
האמת שרציתי לפתוח את השרשור הזה בעצמי...

אקדמאים או לא אקדמאים,הם מוכיחים שאין רצון אצל "האליטה" הערבית ישראלית בשלום... בשביל שיהיה פה הסכם שני הצדדים צריכים לעשות וויתורים בחלק מהעמדות שלהם... אחרת הסכסוך הזה יימשך לנצח. כל הכבוד להם על שהם מכפכפים אותנו חדשות לבקרים ולא נותנים לשכוח שגם בתוכנו יושבים בוגדים או כאלה שמטרתם האמיתית היא הנצחת הסכסוך.... הייתי מכבד אותם יותר לו היו מוסיפים על דברים אלה את הנקודות בהן הם מוכנים להתפשר....אבל לא,הם רק ציינו איפה הם לא מוכנים לעשות ולו וויתורון קטנטן אחד.... בחייאת,ככה עושים שלום? אז אלה האנשים שבוחרים בזחאלקה כדי שיפציר במועצת הביטחון לשלוח לפה כוח בינלאומי שיגן עליהם? דעתי האישית,תעודת עניות לערביי ישראל.....

THE WIZARD 55

New member
טוב...זה בטח אלה שניסחו את החזון הערבי

שלא יתערבו, מספיק לנסות להדליק מדורות הרי זכות שיבה לא תהיה, והם בטוחים הרי כל המצב הזה פתאטי...זה כאילו רצון עז לא לסיים את הסכסוך לעולם. תמיד אמרתי שאפשר להמיר את זכות השיבה בכספים! אז שיתנו לאבו מאזן להחליט מה טוב בשביל העם שלו ולשא יבלבלו תמח.

mike00

New member
וויז,אולי את יכולה להסביר לי למה לא מתנערים

מהם בפומבי?אני לא מודע לכל הפוליטיקה הפנימית אצל ערביי ישראל... בזכות הפורום הזה אני נחשף למגוון דיעות רחב יותר ממה שתיארתי לעצמי שקיים במגזר,אבל..... איפה ההמון?למה אין התנערות פומבית מאותם מסיתים?איפה האקדמאים הערבים שמתנגדים לדיעות האלה? איפה המנהיגים שמביאים להדברות בין הצדדים ומייחלים לשלום אמיתי? למה קולם לא נשמע? ומצד שני,איך את חושבת שמרגישים מליוני היהודים שחיים במדינת ישראל כשהם שומעים קולות כאלה. הרי אומרים שחלק מהבעיה הערבית תפתר בזכות החינוך וברגע שיהיו יותר אקדמאים,בינתיים זה נראה כאילו ברגע שהם מקבלים דיפלומה הם הופכים ליותר קיצוניים......מה נסגר איתם?

THE WIZARD 55

New member
אתה עושה הכללה

לא כל האקדמאים הם אנשים קיצוניים, כמו שלא כל הקיצוניים אקדמאים. יש עוד הרבה אנשים שחושבים כך, שלא רוצים אותם כאן.. אני מקווה שתהיה הענות לשרשור הזה מצד חברים ערבים וכך תוכל לשמוע עוד דיעות דווקא בישראל, מעדיפים ערבים רדומים בגלל הסיבה שהזכרת פן יחכימו הערבושים ויצאו נגד המדינה.. יש תיאוריית קונספירציה, שוב מבית היוצר של אחי...חחחח שאומרת, תראה את המכללה להוראה לערבים בחיפה, כל אלה שלומדים שם אין את הרמה המינימלית ללמוד שם מתקבלים אנשים שלא ראויים לחנך..תראה את בתי הספר הערבים איזה מורים.. תראה מה המדיניות בעכו למשל, הרבה סמים, שיסתממו ויהיו רדומים ככה זה גם בחליסה..

mike00

New member
לא אני לא!!

לא אמרתי שאין אקדמאים שמתנגדים.....רק שאלתי איפה הם,ולמה הם לא משמיעים התנגדות? גם אני אשמח לשמוע את אלה "שצופים בנו"
ובקשר לתיאוריה של אחיך,במקרה הזה אני ממש לא מסכים איתו..... אני גדלתי בחולון,כמות הסמים שמסתובבת לה שם בגנים ציבוריים וברחובות בכלל לא קטנה מזאת שבעכו.. ובתור אחד שהיה גר בעכו[ועובד בעתיקה]אני יכול להגיד לך שרוב הסמים מגיעים מהעתיקה. ואיך ישראל אשמה בזה שלא נרשמים אנשים ראויים למכללה? שראשי המגזר שמודאגים מהמצב יפנו מעט כסף לפרסום בתוך המגזר,שיסבירו כמה זה חשוב ללמד,שיעזרו בסבסוד של לימודי ההוראה לתלמידים ערבים.....זה יהיה יותר מועיל מאשר קניית דגלי פלסטין וארגון הפגנות הזדהות עם הפלסטינים בשטחים.. שיעשו בשביל פלסטינים אזרחי ישראל,הציבור אותו הם מייצגים.

THE WIZARD 55

New member
הזמנתי את ליון 7 אני מקווה שיכנס בהקדם

ונראה, אם יבחרו להגיב, היה בטוח שכולם צופים בנו:) מעלימים עין...זאת מכללה, שנכנסים לשם ע"י פרוטקציות כבר היו הרבה תלונות. ובקשר לסמים, כן תתפלא, המשטרה ממש לא אוכפת את החוק כמו שצריך. תקפוץ לעכו ותראה את כולם בשאנטי...

mike00

New member
הייתי לפני שבועיים......

אכלתי חומוס אצל סווהילה
סעיד היה סגור

הקשר לכספים: שיהיה ברור אילו לא יהיו פיצויים

אלא עזרה הומניטרית נטו כדי לעזור לשיקום שלהם במקום אחר. וגם אז הכספים יהיו רק סמליים. אנחנו לא רוטשילד ואין לנו כספים מיותרים לשפוך על 600 אלף הפליטים מ48'. חובה לזכור שמי שגרם לנכבה היו הערבים עצמם, הם אמרו לא ל2 מדינות לשני עמים, הם פתחו במלחמה והם ברחו עקב הפסדים בשדב הקרב - אנחנו לא צריכים לשלם על פאקים של מישהו אחר.

respecta1

New member
שאלוהים יעזור להם זו דעתי

נותנים להם את כל היד ולא אצבע, ואחרי שנותנים להם את כל היד הם מבקשים את כל הגוף. זה ממש לא משא ומתן, ואבו מאזן לא מוותר על כלום זה מתן ומתן מצד ישראל על מה הוא מוותר? "Zכות" השיבה? זה המצאה לא הגיונית שבחיים לא תקרה לא משנה מה, ואז אתם טוענים שערבי ישראל רוצים לחיות בשקט וכו' בעוד שה"אליטה" שלהם דורשים משהו בלתי אפשרי וכשמישהו דורש משהו שהוא יודע שבלתי אפשרי זה אומר שהוא רוצה להמשיך להתווכח ולהלחם קיצר מטורפים על כל השכל
איך קיבלו אותם למוסד אקדמי רק אלוהים יודע

יש להם טענה דבילית כאילו הם מוותרים על 78%

מ"פלשתין ההיסטורית", ולכן הם לא צריכים לוותר יותר על כלום. הם בעצם אומרים שהם עושים לנו טובה גדולה שהם נתנים לנו להשאר כאן...אתה מבין את גודל החוצפה?! כאילו WHO THE FUCK ARE THEY?!.

respecta1

New member
מה זה משנה, המטומטמים לא קולטים

שכל זמן שאין שלום, הם אלה שסובלים מזה לא אנחנו... כמה שאנחנו בוכים על זה אנחנו חוץ מהכסף (שעכשיו יש עודפים ממנו לממשלה) שמושקע במלחמה, אזרח ממוצע חיי חיים מערביים רגילים ובקושי מרגיש איזה שהיא מלחמה כמובן שיש את המחיר הענק של השני חיילים למשל שנרצחו מתחילת השנה.. אבל כמה שעצוב עליהם מתאונות דרכים למשל רק השבוע אני לא אתפלא אם נהרגו פי 2\3 לעומת זאת הם אלה שסובלים פעילות של צה"ל הם אלה שכמעט כל יום נכנסים אליהם ומחסלים כמה רוצחים שגרים ביניהם... הרי כל אדם הגיוני שמתבסס על עובדות מבין שהזכות ההיסטוריה על המדינה הזו היא שלנו.. נגיד היה דבר כזה עם פלסטיני לפני 67 ואפילו לפני 48.. עדיין אנחנו היינו פה לפניו ולפני כל עם אחר...היינו פה עוד מלפני שהיה בכלל כזה דבר איסלאם.. ויש קיר באמצע ירושלים שעומד שם בשביל להזכיר לנו את זה הכותל.. זה כמובן ומיליון ואחד ממצאים היסטורים שיש.. זה עובדה היסטורית מוסכמת.. אבל הם פשוט מתעלמים מזה ודורשים את המדינה בגלל שהם היו פה קודם
זה לא יאומן כמה טמטמום יכול להיות אז יודעים מה למרות שאין להם שום זכות להיות פה ולמרות הכל, בכל זאת אמרנו טוב נו נשים את העבר מאחורינו ונשכח את כל הטבחים שהם עשו בנו.. בשביל שלום לילדנו, אבל אפילו לזה הם לא מסכימים

לא ידעת שנוח להכריז הכרזות ממגדל השן?

הרי כל מה שאנשי הרוח האלה יכולים לעשות זה להכריז הכרזות על אינטרסים ואידיאלים דימיוניים - אין להם אחריות והם לא צריכים לקחת החלטות ולעמוד בהשלכות שלהם.

אם אבו מאזן "יתקפל" בנושא הפליטים ויכיר

בישראל כמדינה יהודית זה אומר שאבו מאזן בחר בשלום וכך הוא בעצם הכי דואג לאינטרסים הפלשתינים. יותר מכל ה"אינטלקטואלים" שיוצאים נגדו. אותם אינטלקטואלים לא מבינים כנראה שהתעקשות על עיניין הפליטים וביטול ישראל בתור מדינה יהודית זה בפירוש מה שנקרא Deal Breaker, זה דבר מוחלט שאין בכלל מה לדון עליו והוא ממוטת אחריו כל הסכמות קודמות. לגבי הפניית מבט מהכיבוש הישראלי. וועידת שכל תכליתה היא מתקפת אמוק נגד "הכיבוש הישראלי" היא הדבר הכי מטומטם והכי לא יעיל לעשות, דברים לא עובדים ככה, אי אפשר ככה פתאום להכריח את ישראל לפנות 400 אלף איש ולחזור לקווי 67'. הכל עיניין של אינטרסים, קודם כל ישראל לא תפנה 400 אלף איש מביתם - זה לא יקרה. דבר שני כדי שישראל תעשה משהו בין אם זה כולל תמורה או לא מהפלשתינים הדבר חייב להשתלם מבחינתה. לגבי מי שחושש ל"אינטרס הפלשתיני": הוא לא בסכנה, אבו מאזן חלש מידי מכדי לעשות ווויתורים ולקחת החלטות קשות, ה"אינטלקטואלים" יקחו איתם את האינטרס הפלשתיני עד לאבדון ככל הנראה.

למעלה