דעתכם

דעתכם

היום בתכנית יואב קוטנר אמר שלפני מותו הוא סיים את הקריירה בגלל ההתבטאויות על ההומואים. אם הוא היה חי לדעתכם הוא היה מצליח לחזור ואפילו להיות השלמה ארצי (מידת הצלחה) השני?

DJ Dawn

New member
דעתי

לא. כדי להיות שלמה ארצי הוא היה צריך ערימת להיטים וברצף... זה לא קורה לכל אחד. למאיר אריאל זה לא היה קורה, אם מתבססים על האלבומים שהוציא. כמו כן, מאיר כבר היה מבוגר מדי בשביל להצליח כמו שלמה ארצי, כדי לפרוץ בדרגה כזו צריך להיות צעיר בן 20+ (כמו עברי לידר כשפרץ, לדוגמא). אני לא חושבת שהקריירה שלו היתה נעצרת בהתבטאות הזו, אם הוא היה ממשיך לחיות, כי יש לכולנו זיכרון קצר ובסופו של דבר כולם היו סולחים וממשיכים הלאה...

לא רק שלא

אלא שכל מרכיבי אישיותו (סליחה על הניתוח) ודרך התנהלותו סתרו כל אופציה שזה יגיע לידי כך. אני זוכר את ההופעות שלו, את האוירה והסגנון. הוא לא היה בנוי לקיסריה ולא רצה בטירוף ההמוני הזה. הטירוף הקטן היה לא מספיק לא נורמלי במידה שהוא רצה להיות לא נורמלי (כי מה הוא לא נורמלי להיות נורמלי?).

דקל נור

New member
אף משורר

לא היה מצליח למלא את קיסריה ושות כל שכן מאיר שמידת צניעותו מוכרת לכולם וכמו שאתה אומר מאיר היה מעדיף את סיגנון האחד לאחד מה שעינין אותו זה העברת המסר ולא השואו כשמו כן הוא מאיר ולא מואר .

אבל

גם בשידור אתמול וגם בתכנית ביום שישי אמרו שהוא תמיד רצה להגיע לקהל הרחב (אחת מהסיבות שהוא יצא למסע הבחירות).. הטירוף הקטן לא הספיק לו

משמרותי

New member
מסכים עם הדי.ג'יאית

ואוסיף: חלק מכם פוסחים משום מה על דבריו של קוטנר ואחרים שמאיר היה די מתוסכל מכך שקהל מצומצם היה בא להופעותיו,והוא כן רצה להיות מפורסם יותר ובהחלט רצה להופיע במקומות יותר גדולים.

משמרותי

New member
השוואה שאינה במקומה

כי להבהרת העניין אני שואל לחזור לאן ואיזו קריירה... למאיר לא היתה קריירה מהסוג הזה,נוסח שלמה ארצי.הוא לא היה אליל ההמונים.לא היה,כי עכשיו הוא דווקא רוכש לעצמו מקום של כבוד בקרב ציבור גדל ומתרחב. ומי יודע,הרי הנבואה ניתנה ל... אני חושב,שבשוך הסערה,ואם היה זוכה ומגיע להוצאת דיסק נוסף,כן היה מצליח לרענן את הקריירה הצנועה.כי ככותב,תמלילן ויוצר הוא היה זוכה להכרה והערכה יותר רחבה.

דקל נור

New member
אין אפשרות להשוואה אפילו

האחד פרפורמר (מקווה שכך אומרים) והשני יוצר ממה שאני יודע מאיר תמיד אהב את ההופעות הקטנות והצנועות מרבית השירים שכתב לאחרים הפכו לשלאגרים ע"י המבצעים שזה גם מרמז על התרבות בארצנו הקטנה ושלא תבינו אותי לא נכון אני גם מעריך מבצעים טובים

JimiZax

New member
לא שלמה, מאיר.

הוא לא היה הופך ל"שלמה ארצי" הממלא קסיריות סולד אאוט חודשים לפני (!), אבל הוא בהחלט היה זוכה להכרה והערכה לה הוא ראוי. הוא היה מתקבל ביראת כבוד, ומעגל אוהדיו היה הולך וגדל בהתמדה. זאת משום שמאיר עשוי מהחומר הטהור של אמן שז'נר נקרא על שמו, והממשיך כנגד כל הסיכויים, צולח את הזמנים הקשים שיש לכל אמן, וממשיך ליצור, לשורר, ללמוד וללמד, לשיר ולהאיר. "בליבי המוצל יש פרחים בליבי אהוביי שם נחים וזה הם ששרים ומספרים סיפורים מתוכי". יוסי בנאי

אתמול זה גם ממש העציב מה שאמר בסוף התכנית

מיקי שביב, שבפעם האחרונה שהם דיברו מאיר אמר לו שלא משנה מה, הוא לא מצליח בכלום, לא מצליח להגיע לקהלים רחבים ולא מצליח בפירסום.. אני מקווה שעכשיו כשהוא רואה מה נהיה ממנו הוא שמח ונח בשלווה

למעלה