דעתכם

• פותח הנושא m3at
  • פורסם בתאריך

m3at

New member
דעתכם

למי מבין שלושת הדיסטריביושנים של קומיקס הישראלים (CNV, קומיקום ועולם הקומיקס) יש את השירות והמבחר הטוב ביותר? m3at

The Flash

New member
CNV באמת

נכנסתי לCNV ממש במקרה לפני כמה חודשים וככה התחיל עידן הקומיקס שלי אחורי זה נכנסתי לעולם הקומיקס ולקומיקום ולא ידעתי מה איפה ולמה הכל שם מבולגן באתרים במיוחד בקומיקום...מצטער אבל ממש לא השקיעו באתר...

green lantern

New member
זה תלוי מה אתה מעדיף

אני יודע שלעולם הקומיקס יש מבחר לא רע של קומיקס, אבל השירות הטלפוני שלהם לא משהו... מאידך הם חברה גדולה יחסית לשוק בארץ והם אלו שעושים הכי הרבה ירידים... אבל כשכבתי מייל לCNV הם ענו לי תוך יומיים כמובטח ושיתת השיווק שלהם היא אתה משלם על מה שאתה מקבל ולא על מה ששאתה מזמין...(בלי פער החודשיים)... לגבי האתר פלאש... ההבדל הוא שלCNV אין משהו אחר חוץ מהאתר ולקומיקום ועולם הקומיקס יש...

hulk

New member
הסבר

מה זאת אומרת אין להם שום דבר חוץ מהאתר? אתה מתכוון חוץ משהאתר של קומיקס וירקות הוא הכי יפה בארץ?

hulk

New member
cnv

אני מסכים עם כולם ולגבי דוכנים תנסה מחר בקניון שבעת הכוכבים

ויאגרה

New member
תגובה

"עולם הקומיקס". הם עובדים עם Diamond, ספקי הקומיקס הגדולים ביותר בעולם, וגם אצלם ניתן לשלם רק על מה שאתה מקבל, ולא על דברים שמוזמנים כמה חודשים מראש. בעולם הקומיקס אפשר להזמין הרבה יותר מרק חוברות: חולצות, בובות, פוסטרים, די וי די, משחקי מחשב (אם יש מישהו שזה מה שמעניין אותו). השירות הטלפוני מעולה, ניתן להשאיר הודעה ולהיות בטוחים שיתייחסו, ויתקשרו לברר ולהיתעניין. "עולם הקומיקס" עורכים ירידים כמעט בכל חג, ובירידים קונים ומחליפים חוברות, רואים סרטים בנושא וכו´. המחירים, ד"א, פחות או יותר זהים.

green lantern

New member
אני מסכים איתך כמעט על הכל, ../images/Emo127.gif

רק שהשרות הטלפוני שלהם לא משהו... הם עדיין לא החזירו לנו תשובה על משהו שדיברנו איתם לפני כמה חודשים טובים... וכשדיברתי עם קרן המחשב נפל והיא לא הבינה מה קורה... בCNV אפשר להשאיר טלפון והם מחזירים תשובה ישר...הבעיה שאמרתי ליובל שאני אחזור אליו והוא הביא לי מספר טלפון שגוי...

ויאגרה

New member
לגמרי מקרי...

עדיין לא הבנתי מאיפה CNV משיגים את החוברות שלהם...מריח לי יותר מידי כמו "עולם הירחונים", שכבר מזמן לא מספקת קומיקסים בדיוור ישיר.

illustrator

New member
נקודה שחשוב שתבינו

כולם עובדים עם דיאמונד!!!!! אין ספק אחר! את קטלוג Previews תמצאו בכל שלושת האתרים. אז אם מדברים על מבחר, לא מדובר על מבחר של חוברות (או חפצים נלווים) חדשים, כי הוא זהה. אם כבר מדברים על מבחר, אז על מבחר של חוברות ישנות.

ויאגרה

New member
אמממ...

בהודעה שלי התכוונתי באופן ישיר עם דיאמונד. שתי הספקיות האחרות שהן לא עולם הקומיקס יכולות לעבוד דרך חנויות בארה"ב, אתרים שמוכרים קומיקס וכו´.

illustrator

New member
גם אני

דיברתי על עבודה באופן ישיר עם דיאמונד. אם הם היו עובדים דרך מתווך (שמן הסתם יקח עמלה), המחירים שלהם בוודאי היו גבוהים יותר מאשר של עולם הקומיקס, אבל שניהם יותר זולים. אגב, אם תרצה אי פעם לפתוח חנות, אתה פשוט צריך לשלוח לדיאמונד אי מייל והם ישלחו לך את כל המידע וטפסים שתצטרך. אז די להתרגש מזה שעולם הקומיקס עובדים עם דיאמונד...

למעלה