דעתכם

קריסטה

New member
דעתכם

אני רשומה באתר הכרויות.
כבר פעם שניה קורה שמישהו שדיברתי איתו ומסיבה זו או אחרת החלטתי להפסיק את ההתכתבות בצורה חד צדדית מאתר אותי בפייסבוק ולמרות שזה לא קשה זה גם לא קל ומצריך התמדה וסבלנות.
אני רואה בזה חוצפה וחדירה למרחב האישי.
מה אתם חושבים?

רואה 6 6

New member
אני אומרת,שבימיינו זו תלונה בעייתית

כי אם לא פייסבוק אז גוגל ואם לא גוגל אז כל דבר אחר שייתן מידע. אין דבר כזה,פרטיות.
מי שיש לו חתימה באינטרנט יכול לשכוח היום מציפיות לאיזה קוד התנהגות.
כל מה שאת יכולה זה לכסות מידע שאינך רוצה לחלק עם שאר העולם למעט חברים.

קריסטה

New member
זה לא שהוא חיפש עלי מידע

זו העובדה שיש לו תקשורת איתי במקום שבו הצגתי את עצמי כמעוניינת לקבל תקשורת מסוג זה ובמקום זה הוא העדיף לפנות למקום שבו אני לא מציגה את עצמי כך.. הוא פשוט דילג על שלב בהכרות על דעת עצמו.
אני לא יודעת אם אני מבהירה את מה שמפריע לי פה.

אני הייתי מרגישה דומה

זו באמת תחושה של חדירה לפרטיות- למרות שמטרתו של הפייסבוק היא בדיוק הפוכה מפרטיות.
אבל מבחינת הבחור זה ניסיון לגרום לך לדבר איתו שוב, ואולי בכל זאת להצליח.

האם הפרופיל שלך חסום ל"לא חברים"?
תחסמי שהם לא יוכלו להסתכל לך בתמונות וכו..

KhaIeesi

New member
בהחלט חוצפה

היה פעם מישהו שבכלל לא פנה אליי, אלא יש חיפש אותי בפייסבוק - הוא חיפש אותי בעזרת אופציית החיפוש תמונות של גוגל.

מסקנה : אל תשתמשו בתמונת פרופיל שלכם גם באתר הכרויות

AlabamaW0rley

New member
טוב, פייסבוק זה לא בדיוק מרחב אישי, אבל

הוא עדיין התנהג בצורה מטרידה.

מציעה לך

לשנות את השם בפייסבוק.
למען שמירה על צניעות הפרט.
אף אחד לא אמר שצריך להכניס לשם שם מלא. זה משהו שהשתרש וכולם עושים את זה. אני למשל שיניתי ואי אפשר לאתר אותי ע"פ שם.

תחשבי על זה.

elena20

New member
לגמרי, לכן גם מעולם לא נתתי את שמי המלא

למישהו עד שלא הייתי בטוחה בו לגמרי.
אגב, יש אופציה כזו שאת יכולה לחסום את האפשרות לחפש אותך.

Cade Foster

New member
מהלך נואש מצידו, אבל למה זה מפריע לך?

המקסימום שהוא יכול לעשות זה לבקש ממך לאשר אותו ולראות את הפוסטים שאת מאפשרת לכל אדם זה אחר לראות (אם את בכלל מאפשרת). כל מה שאת צריכה לעשות זה להתעלם ממנו.

LsMs

New member
קצת קריפי...פשוט תחסמי אותו וזהו

ותשני את ההגדרות בפייסבוק גם אני עשיתי את זה...

את יכולה לחסום את הפרופיל שלך לחיפוש אנשים שלא חברים שלך ...אז מי שאת רוצה להוסיף את שולחת לו בקשה אחרת הוא לא ימצא אותך בפייסבוק אלא אם יש לכם חברים משותפים

כמו כן יש גם הגדרות פרטיות על הגבלת פוסטים קודמים ופוסטים הבאים שיהיו חסומים רק לחברים ומי שלא חבר לא רואה ..לא פוסטים לא תמונות...אני צמצמתי את הפייסבוק שלי לזה ממליצה לך לעשות את אותו דבר גם כי היה לי איזה בחור קריפי סטוקר שהעפתי אחרי שבוע וחצי וגם גיליתי שאותו בן אדם היה עם הפרעות חרדה ופסיכיאטריות קשות שלא הולך לטיפול...מסכן סה"כ אבל לא מכניסה ראש למיטה חולה

lolly87

New member
אני חושבת כמוך

זו חדירה לפרטיות, חוצפה מצידו וממש מעצבן.
קרה לי גם פעם שמישהו מאתר הכרויות מצא אותי בפייסבוק ושלח הודעה, התעלמתי, אני לא מוכנה לזה.

למעלה