דעתכם.....

BlueConspiracy

New member
דעתכם.....

למי אתם הולכים להצביע השנה לבחירות בעירייה.... ולאלו מביניכם שאין זכות הצבעה למי הייתם מצביעים...?

חןשסק

New member
אני עדיין לא יכולה להצביע../images/Emo42.gif

וגם אם הייתי יכולה, לא הייתי הולכת להצביע. נכון לעכשיו. אני לא מתעניינת בפוליטיקה ולא ממש איכפת לי מי ייבחר... חוצמזה שהמועמדים הם לא משו... חח

אבל צב"ר הם לא לראשות העירייה

לראשות העירייה יש את : דוב צור דוד ביטן ומאיר ניצן ולמועצת העיר יש הרבה לא זוכרת את כולם

cobainos

New member
אין כזה דבר.

מפלגה=פוליטיקה פוליטיקה,בפירוש שלה,זה יישום עקרונות ואידיאלים בשלטון,זה שהיום האסוסיאציה שעולה מפוליטיקה היא שחיתות זה לא אומר מפלגה=יצוג בשלטון=פוליטיקה וזהו ובטח שצב"ר

cobainos

New member
אני הולך לשים

דב צור לראשות העיר ולא יודע מי למועצה התלבטויות: עם אחד,אני יודע שדנינו הוא מניאק מושחט,אבל אני רוצה שאבי עומרד שרץ מטעם הירוקים יכנס,ואני מכיר אותו אישית כבר שנים,הוא מתמחה אצל אמא שלי גם,הוא בן אדם זהב. פז-לא בגלל דעבול אלא בגלל מספר 2 שלו,מנחם ויינבוים שהוא איש חכם לאללה ויעשה הרבה בחינוך ראשון בשינוי-לתת לדב צור כח

קיר קמט

New member
לא ברור למה

אבל זו טעות נפוצה מאוד - כותבים מושחת, לא מושחט. מושחט זה מלשון שחיטה... אתם יודעים, כמו שעושים לעגל אצל הקצב. אל תצביע עם אחד אם אתה מצביע לדב צור - אבי דנינו הוא אחראי לחלק לא קטן מהשחיתויות של ניצן, מסדר לכולם ג'ובים והכל. שלא לדבר על זה שהוא מרמה את כל העולם, משיג לי דירות במרמה וכל מיני.

enbalush

New member
מאיר ניצן ואסף דעבול (פז) כי

כי אסף דעבול התחייב שהוא יפעל למען בע"ח בראשון וזה אומר שבע"ח הנטושים ייסבלו פחות ואני יודעת ממקור שני שהוא יעשה את זה על בטוח!!! מאיר ניצן-כי הוא עשה עליי רושם של בן אדם שאכפת לו ואני די מרוצה ממה שהוא עשה עד עכשיו. חוץ מזה ששניהם מובילים בסקרים אז שווה להגדיל את התמיכה בהם מאשר לבחור במועמדים עם סכויים קטנים.

cobainos

New member
ניצן היה בסדר פעם,ודעבול...

אני לא יכול לדבר עליו. אבל ניצן חרק לאללה בקדנציה האחרונה...

קיר קמט

New member
גם עליי הוא עשה רושם של בנאדם

שאיכפת לו, מטובות ההנאה שהוא מקבל מכל מקורביו... שימו לב שיש לו כל כך הרבה מקורבים, ובואו נגדיר את זה ככה - לא רוכשים חברים בפוליטיקה רק בגלל העיניים היפות שלך.

לענבלוש

שטויות כמו שכתבת מזמן לא ראיתי: "חוץ מזה ששניהם מובילים בסקרים אז שווה להגדיל את התמיכה בהם מאשר לבחור במועמדים עם סיכויים קטנים"

space1

New member
טוב שהולך להיות לנו ראש עיר עבריין

לעוד 5 שנים נוספות. בזמנו, סירבו לשנות את שמו של רח' הפרח בשיכון המזרח ל"הפרח בגני" ע"ש של זהר ארגוב שגדל בשכונה בטענה שהוא היה נרקומן ולא יאה להנציח את שמו של פושע ברח' העיר. כמובן שלקרוא להיכל התרבות בשם "המשכן לאומנויות - מאיר ניצן" לא הייתה שום בעיה. הבן אדם העלים כספים מקופת העירייה במשך שנים (על כך יש פסק דין של שופט) ולא נתן את הדין על כך. הוא ממשיך במדיניות לקיפוח המרכז והמזרח לטובת המערב, שזוכה בכל מספר חודשים להקמת פארקים ענקיים עם דקלים ואגמים (תראו לי כמה דקלים יש באזור מזרח העיר). השיא זה הקמפיין הטיפשי שלו. תשימו לב שאין לו שום הישג להצביע עליו. הוא רק אומר מה הוא יעשה. ומה עשית ב-5 שנים האחרונות מר ניצן? כלום. פשוט כלום. "ניצן יפתח את העיר" - למה הוא נזכר עכשיו? . ועוד נקודה מעניינת - מול היציאה מהמכון החקלאי (בדרך המכבים) צץ פתאום שלט "פיתוח נחלת יהודה שלב א' - סלילת כביש לדרך היובל". אפילו הביאו משאיות ששפכו שם קצת חול. אבל למעשה השלט המקורי עמד שם כבר מספר שנים ושום פעולה לא בוצע מאז הצבתו... רק עכשיו העבריין התעורר...

אני בוחרת

בניצן וברשימה שלו רנ (ראשונים עם ניצן) לדעתי יש לו שם אנשים אחד אחד

BlueConspiracy

New member
נראה לי....

שרק עוררתי מחלוקת.....כמו שזה נראה עכשיו ככה זה תמיד בפוליטקה .... כל אחד מכם בחר איך ללכלך על המועמד האחר והמעטים מביניכם בחרתם להציג את הנקודות הטובות שמישהו מהנציגים שרוצה להיבחר באמת מתכוון לעשות... אז תשאלו את עצמכם באמת לפי מה שהיה עד עכשיו כמה באמת מהנציגים שהציגו מצע באמת מילאו אותה ואתם יודעים בואו לא נדבר על הכל רק על הרוב ... אני לא זוכר שהיה כזה אדם...תקנו אותי אם אני טועה...

למעלה