דעתכם???

p h o t o m a n

New member
דעתכם???

אז ככה אני כמהה לאהבה אמיתית שטומנת בחובה חברות, כנות, ידידות, תשוקה מטורפת וכל מה שיש בזוגיות אבל, עדיין מוצא את עצמי מפלרטט, ומתחיל עם נשים שאני יודע שאין עתיד ליחסים מלבד סקס. למה???אני יודע היום שאני לא נהנה מהלבד- למרות שיש בו קצת מין הטוב מתגעגע לקום עם חיוך בבוקר לראות את זוגתי ישנה לידי ולדפוק כזה חיוך ולקום כמו פצצת אנרגיה ליום חדש איתה, משהו שמזמן לא חוויתי. אז אני יודע שאני רוצה, אני יודע שאני מפחד באותה מידה. איך מגשרים על הפער??? אני מניח שאני אצטרך למצוא תשובה. מה שבמקביל למרות נסיונות שכנוע רבים על עצמי סקס מושך אותי... מקווה שתסלחו לי על העלאת מחשבותיי על הכתב כאן

jackiz

New member
אנחנו באותה סירה

אח שלי... נחש מה!? הסירה שוקעת!!!

מה זו הפיסימיות הזו על הבוקר?!?!?

הסירה שוקעת? שים מסטיק לסתום את החור!
PHOTOMAN, אני לא מבינה מה הבעיה בקשרים לא מחייבים עד שתגיע האחת. כדי שתגיע זוגיות אמיתית לא צריך לשבת בבית ולספור חורים בתיקרה. אין שום בעיה להנות בדרך.. (ואל תתנצל על התכתיבה, אם לא היינו מעלים את הגיגינו בכתב, מנהלי הפורום היו מפוטרים
)

דנה551

New member
אני מאמינה ש...

כשתגיע "האחת" שתהיה שם עבורך אתה תתחיל לראות בה דברים שמעבר לרק סקס טוב ואז תרצה לקום איתה ליום חדש שיתחיל כמובן אחרי לילה שהייתם בו יחד (בין אם עשיתם סקס באותו לילה או לא). יש לנו כל מיני תקופות בחיים לפעמים אנו נמצאים בתקופה שאין לנו חשק לקשר קבוע ואז אנחנו באופן לא מודע משדרים זאת לסביבה שלנו. לכן יכול להיות שאתה מוצא את עצמך מפלרטט עם נשים שאתה יודע שאין לך עתיד ביחסים איתם. אבל אני מאמינה שהקשר שיטמון בחובו גם אהבה וגם סקס טוב יגיע אליך ברגע שתחליט שזה באמת מה שאתה מחפש. ביי ויום טוב

p h o t o m a n

New member
תודה על התגובות

דנה אני מניח שאת צודקת ילדת הכוכבים תודה על התגובה ובאמת שלא הייתה כוונה לפסימיות

ערסlight

New member
הבילבול...

שמע...נראה לי שהיום...תדאג להיום. ומחר...תדאג למחר. החיים זה עכשיו!

למעלה