דעתכם?

EveDark

New member
דעתכם?

קודם כל, מצטערת על פרסום חדש ולא נצל"ש וכל זה. -מתחננת לסליחת הפורום-. ציירתי 2 תמונות, אחת של MCR ואחת של פרנק, וממש רציתי לשמוע את דעתכם, אז הנה ה..אר..תמונות. חשוב לציין שאני לא ציירתי בחיים שלי. חוץ מבשיעורי אומנות. אז..אם לא יוצא דומה בכלל או משהו בסגנון- תבינו למה. אם אפשר להיות כנים, ושהביקורת תהיה בונה.. אני רוצה להשתפר. נומברו אונו- פרנק. הציור, והתמונה המקורית להשוואה.

EveDark

New member
נומברו דוס-MCR

[בע, העיניים של פרנק בכלל לא דומות. אני אעבוד על זה.] עכשיו כל הלהקה, למרות שציירתי רק את הראשים של ריי ומייקי בינתיים P:

ציור חמוד../images/Emo39.gif

EnchantedS

New member
אוקיי

רק כי רצית ביקורת בונה:) ותידעי שבחיים לא למדתי אומנות, אז אני אומרת רק מה שניראה לי וזה לא אומר שזה נכון:) כל מה שאני יודעת שצריך לעשות זה רק מאיזה אתר של ציור באינטרנט... אז את הציור השני ממש אהבתי, ואין לי מה להגיד עליו:) הציור הראשון: הממ ניראה לי שהעיניים צריכות להיות יותר רחבות, ז"א, מלמעלה (או אחד מהם), ההצללות ניראה לי הם במקומות הנכונים- אבל הם צריכות להיות בגוונים שונים... האף: בגלל ההצללות לא רואים את החלק של צד ימין (או שזה רק בגלל הסריקה?), ממ תחלישי את הנזם כי עשית אותו ממש חזק... כנ"ל הסיידליפ... בפה אני חושבת שצריך להראות את הקווים המאונכים, השרירים בפה ניראה לי... כי רואים את זה בתמונה.. יש בתמונה גם ברק כזה בעיניים, אז יש איזה עיגול פיצפון שצריך להשאיר לא צבוע.. הצורת פנים טיפונת שונה, יש לו כזה עיקום בצד, אני לא יודעת איך להסביר, תנסי לראות לבד... אבל אהבתי את הגבות... ואת הקצוות שיער ההיא... את בסה"כ מציירת מאוד יפה:) מקווה שעזרתי:)

קרניjack

New member
דבר ראשון

לא צריך להתנצל על שירשורים שפותחים
הפורום הזה יפעל רק אם שירשורים יפתחו.......והשירשורים היחידם שיכולים "לעצבן" זה מלא שירשורי אוף טופיק אחד אחרי השני... ובקשר לציורים- הם מאוד יפים! וזאת התחלה ממש טובה אם את כמעט ולא ציירת בחיים שלך...ההצללה זה אחד החלקים הקשים ויצא לך ממש לא רע. אם רצית ביקורת הדבר היחיד שיש לי להגיד זה את צריכה לעשות את הציור קצת דומה יותר לפראנק, זה הכל, ולהבליט את הגוונים בעיניים עם ברק, תעלי את הציור השני שיהיה מוכן

rebel girl

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

ולנטיין שמח לכווווווולם!!! מה דעתכם על החג? חוגגים? עם מי? מה תעשו? אין לי כוח לפתוח חדש אז הנה שלי: מה דעתכם על החג?פטטי ועלוב חוגגים?אך לעומת זאת אני חוגגת מטעמי נימוס...
עם מי?עם החבר שלי מה תעשו?לא יודעת...
נשיקות לכולם !יומנעים

love mcr

New member
אממ.

התאריך של החג זה התאריך הכי נורא שיש...לא קשור לים האהבה אבל עדיין מאוד חרא... גם אם יהיה לי חבר אני בחיים לא יעשה שום דבר ביום הזה..

keisamit

New member
אני עושה מסיבת רווקות. ../images/Emo187.gif

עוד מעט ג'ר יבוא, נתלוש ממנו את מכנסיו בעל כורחיו.
[גס וואט, כרגע אמרתי למישהו שאני לא אוהבת אותו כמו שהוא רוצה שאני אוהב אותו. בולנטיין. אכזרי.
]

EveDark

New member
D: רעה.

סתם. שיהיה בכיף. בנים זה סתם. חוץ מהבנים של MCR. כי הם לא בנים. הם גיבורי על ^_^

keisamit

New member
עזבי גיבורי על. ../images/Emo187.gif

הם סתם סקסים.
וואו ג'רארד, לא דיברנו על חולצה!!! תשאיר את זה עליך, בנאדם!!
|ריר|

keisamit

New member
זה לא אני שקרועה. ../images/Emo187.gif

זו החולצה של ג'רארד שקרועה. פורנוגרפיה? אני? ממש לא!

אל תשחקי אותה.....

פורוגרפיה....... בושה......... אני לא מאמינה עליך לוטם........ ציפיתי ליותר....... חחחחחחחחחח.......אני מצחיקה את עצמי.....

michmichonet

New member
...

מה דעתכם על החג? חג שנועד בשביל לדכא אנשים שאין להם בן/בת זוג חוגגים?לא עם מי?עצמי מה תעשו?משתעממת

למעלה