דעתכן ועצתכן מתבקשת
בדיוק ממש עכשיו- חזרתי מבית המרקחת של הקופה כדי להוציא שני מרשמים למשחות. הגעתי,לקחתי מספר והתיישבתי להמתין.
מסביבי יושבים עוד ארבעה אנשים ולידי מימיני גבר כבן 60.
כעבור מספר דקות מגיע עוד גבר שואל את מי שיושב מימיני כמה תורים עברו, מספר לו שעזב ל"דקה אחת" את המקום והשני שואל מה המספר אצלו ביד וכטובה אפילו מציע שיגש לפניו בתור. הם ממשיכים ביניהם לדבר וחושבים שאני לא שומעת מה המיסטר מתכנן (היו עליי אוזניות אך ללא ווליום). לבסוף כשהתחלף המספר לתורו, ויתר על הצעתו האדיבה עבור ה'נמלט' שהגיע- וניגש לדלפק.
וודאי שמיד שמעתי וצפיתי את זה קורה: בעת התחלפות המספר בלוח ל- 208 (המספר שלי ,שהחזקתי ביד) החצוף קם ומנסה לעקוף אותי. בקושי מצליח לבלבל במוח את הסיבות שלו- ישר הרמתי את הקול ודיברתי בכזו תקיפות! הוא כל כך הובך! והתקפל מיד! שתק!! בינתיים ה- buddy הנלוז שלו מביט עליי במבטים תמהוניים של "בסדר בסדר מה את עצבנית" על אילו נקודות העמדתי אותו במקום! בהחלט הרמתי את הפואנטה של: "למה אותו לא עקפת מה כי הוא גבר אה?!" " אתה חושב שזה בעיה שלי שקמת והלכת?!? אנשים פה ממתינים! חצוף!!!!!!" והוא פשוט שותק וקופא במקום. נוכל. ממש ניסה לעקוף אותי , כל כך ברור שהוא לא היה מעיז אילו הייתי גבר! חצוף! ואיך שהעמדתי אותו במקום..אויש, תענוג!
(מיותר לציין שזו ממש לא הפעם הראשונה שאני נכללת בתרחיש כזה, רק הפעם אני ממש גאה בעצמי! לא לוותר! חוט שידרה!)