דעתנו על הפרק של השבוע

riktal

New member
דעתנו על הפרק של השבוע

הפרק "דברי אלי בדרבי" הוא פרק נחמד מאוד. כשראיתי אותו לראשונה עוד לא ידעתי שג'יימס ומגי זוג. היום, כשאני יודעת את זה, זה נותן תחושה אחרת לצפות בפרק הזה. הסוף, כשהם גולשים יחדיו ונוגעים, לא נוגעים בידיים, נותן תחושה אחרת כשיודעים שהם זוג. מספר פרקים על הפרק: 1) הבנות שמשחקות בו הן שחקניות דרבי אמיתיות של נבחרת קנדה. מתברר שיש דבר כזה, דרבי גלגליות והוא נחשב לספורט מצליח בקנדה ובארצות הברית. החוקים בו קצת שונים מהחוקים שמראים בפרק (הקטע של לחסל את אחד השחקנים כל הזמן על ידי סימונו הוא המצאה של הכותב, טים מֶלְטְרֵגֶר (מקווה שככה מתרגמים את השם שלו). טים, דרך אגב, היה מורה בבית הספר, שעשה הסבה והפך לכותב של הסידרה (!!!). בפרקים שלו אף פעם לא תמצאו את האננס, פשוט בגלל שהוא לא שם. 2) בסוף, כשג'ולייט גולשת ומנסה שלא יחסלו אותה, מגי לא באמת גלשה, אלא היתה מחוברת למשאית צילום שמשכה אותה, אבל לאורך כל שאר הפרק היא באמת גולשת על גלגליות. 3) דולי היל (שמשחק את גאס), הוא גולש דיי טוב, אפילו מעולה, מתברר. 4) ג'יימס, לעומתו, הוא גולש ממוצע. 5) הבחורה שמשחקת את "נשק קטלני" היא שחקנית האבקות מוכרת (בארצות הברית). 6) בקטע במרינה, כשהם מוצאים את הבובה במים, ה"בובה" שעולה מן המים היא אמיתית. מדובר בבת 16, ביתו של אחד מאנשי הפעלולים. לסיכום - מדובר בפרק קליל ונחמד, ששם את ג'ולייט, לשם שינוי, במרכז. דרך אגב - בשבוע הבא ישודר אחד הפרקים הכי אהובים עלי - "גאס נכנס לתוך בנק" ותאמינו לי - יש הרבה למה לחכות!

enigma14

New member
באמת שמתי לב הבובה הייתה אמיתית בהתחלה.......

והצחיק אותי שכל הזמן אמרו לגאס שהוא התלבש כמו הבובה ובנוסף הפרק הזה עשה לי חשק לצאת עם הרולרבליידס אחרי הרבה זמן שלא יצאתי.......

ראקל

New member
לגבי סעיף 4...

ורק משום שהנושא הזה מדבר אלי- לא "שחקנית האבקות", אלא "מתאבקת". והיא הייתה אלופת הנשים 4 פעמים, והיא אלופת הדיוות הנוכחית. מה גם שהיא מתאבקת טובה מאוד ביחס לכמה מהאחרות ששם. הנה סגמנט שלה עם המתאבק ג'ון סינה, שמתארח בפרק ה-10 של העונה ה-4 של PSYCH. http://www.youtube.com/watch?v=aMaGTQyd4tg

riktal

New member
קודם כל קבלי את התנצלותי! ../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif

את צודקת, הביטוי הוא באמת "מתאבקת". אני לא ממש בקטע של האבקות. כילדה מאוד אהבתי את הספורט הזה (ואני עדיין זוכרת את האחים ון-אריק לטובה), אבל היום אני כבר ממש לא בעניינים. אחי, לעומת זאת, מעריץ נלהב של התוכניות הללו והמתאבק ג'ון סינה הוא אחד האהובים עליו (קניתי לו חולצה שלו כשהייתי בפריז והוא מסגר אותה ושם אותה על הקיר). באמת קראתי ראיון לאחרונה שדיבר על כך שהוא עומד להופיע בפרק בעונה הרביעית. לפי מה שהבנתי, ג'יימס הוא מעריץ גדול שלו והוא לא מאוד שמח כשנודע לו שהוא הסכים להופיע. הם עדיין לא ממש מדברים על זה כי זה יקרה בחצי השני של העונה, בסביבות ינואר. כרגע מדברים רק על הפרק שסוגר את החלק הראשון: הפרק ששון נורה.

ראקל

New member
מתקבלת :D + ספוילר

אני רואה האבקות כבר כ-15 שנים... כן, כן, גם היום! :) סינה הוא אחד מהמתאבקים הפחות אהובים עלי... הוא פשוט לא יודע להתאבק :/ שימי לב לתגובת הקהל לסינה בלינק הבא: http://www.youtube.com/watch?v=g-65Zke10LU בחזרה ל-PSYCH, *******זהירות, ספוילר************** הפרק ששודר ביום שישי הזה בארה"ב הזכיר לי בחלקו את פרק הסיום של העונה השלישית- התחושה שמישהו רודף אחרי שון, שמפעיל אותו מרחוק.....אמנם בעונה השלישית זה היה לאורך כל הפרק, ובפרק הזה זה היה לזמן קצר, אבל הלחץ היה אותו הלחץ....

riktal

New member
אני מבינה למה אחי אוהב אותו כל כך ../images/Emo58.gif

אחרי הכל, הוא אוהב את הסופרנוס ויודע לדקלם את כל הפרקים בסידרה מרוב שהוא רואה אותם כל הזמן... אני חייבת לציין שעד עכשיו לא ידעתי אם וכמה לדבר על העונה הרביעית, כי עד כמה שידוע לי הרוב רואים את העונה השלישית ביס, אבל אשמח מאוד לפתוח דיונים גם על העונה הרביעית. הפרק השבוע היה גדול, לדעתי. אומנם בהתחלה היה נראה ששון באמת עומד להיות במרכז, אבל מהר מאוד התברר שהכל סובב סביב לאסי. דרך אגב - הסיפור מהפרק האחרון של העונה השלישית עומד לחזור לקראת סיום העונה הרביעית, לפי מה שאני מבינה. בראיון בקומיקון אמר ג'יימס שאנחנו נגלה שמה שחשבנו ביחס לאותו פרק הוא לא בהכרח נכון (הדברים המעורפלים הללו הם תרגום של המילים שלו). בקשר לפרק עצמו - אני מאוד אהבתי אותו. זה פרק שכתבו אנדי ברמן (הכותב הכי טוב של הסידרה לדעתי) וג'יימס ביחד, ולדעתי הוא אחד הטובים ביותר שלה, אבל נדבר עליו יותר לאחר שהוא ישודר ביס.

ראקל

New member
אני בעד לדבר על העונה הרביעית! ../images/Emo58.gif

אני מהחסרי סבלנות האלו, שכבר בשבת בבוקר (יום יפה...) בודקים אם הפרק של הלילה שלפני עלה כבר. אחרי שמצאתי אתר שמאפשר צפייה ישירה בפרק... נתמלאתי אושר! והנה משהו מעניין- בסוף הפרק האחרון של העונה השלישית, כששון מבין מה קרה.... היה קטע אחד שלא תאם למה שהראו מקודם- כשהם יושבים במסעדה, לא היה אף אחד עם עיתון... בסיטואציה עצמה, לא בסוף הפרק. ואם חושבים על זה, הפרק של השבוע היה קונטרה לפרק האחרון של העונה השלישית- כשלאסי חשב שהכוונה היא אליו, עד שהראו את התמונה של שון. ופה שון חשב שזה מכוון אליו, והתברר לו שזה מכוון ללאסי. אבל לפי דעתי, הקטע הכי גדול- ואני לא זוכרת באיזו עונה זה היה- זה עם מסיבת ההפתעה שג'ולס תכננה ללאסי, וגנבה לו את מה שהיא חשבה כספר טלפונים :D כשלאסי יוצא ואומר שהוא עובר דירה כי עכשיו הם יודעים איפה הוא גר... נשפכתי מצחוק!

riktal

New member
אני בדיוק כמוך ../images/Emo58.gif

דבר ראשון בבוקרשל שבת אני מחפשת את הפרק החדש ומיד אחר כך נכנסת לראות את הקליפ של הפרק הבא. איישית אני מאוד אוהבת את הפרק האחרון של העונה השלישית. אני מאוד אוהבת את הקטע בו שון נשבר לראשונה, כשהוא מבין שיאנג היה במשרד שלהם וצפה עליהם. בעיני זה קטע גדול כי עד הקטע הזה מעולם לא ראינו את שון נשבר ממשהו. אני גם חושבת שהפרק של השבוע היה קונטרה לפרק עם מר יאנג, אך הפעם הפוקוס היה על לאסי. מאוד אהבתי את הקטע במשרד עם מכונת הספורט כששון חושב שיש פצצה במכונה. נקרעתי מצחוק כשהתברר שג'ולייט השאירה לו את הפתק. זה היה קורע, אבל אם חושבים על זה - גם מאוד אכזרי, להתחשב במצב שהם נמצאים, שכולם מתוחים. הקטע שג'ולייט עורכת ללאסי מסיבת הפתעה עם ספר הטלפונים הוא מהעונה השניה, אבל אני לא זוכרת באיזה פרק בדיוק (שזה מוזר כי ראיתי את כל הפרקים כבר לפחות 6,7 פעמים). לחשוב שאדם שומר פנקס של כל מי שהוא עצר אי פעם, כולל כתובות וטלפונים. זה כל כך מתאים ללאסי לעשות דבר שכזה! בקטע לקטע בסוף הפרק האחרון של העונה השלישית - לפעמים בגלל עריכה ועריכה הם מפספסים קטעים שאחר כך מתבררים כחשובים. הם מדברים על זה כל הזמן בהערות שמצורפות לפרקים שבדיוידי.

ראקל

New member
:) ../images/Emo58.gif

אחרי בירור קל, המסיבה ללאסי הייתה בעונה הראשונה, בפרק poker?! I barey know her! :D הקטע שהכי הלחיץ אותי בפרק האחרון של העונה השלישית הוא כששון רואה את כל הדברים מהתיק של אמא שלו מודבקים לקיר. ומשהו משותף לפרק ההוא ולפרק של השבוע- תראי אילו תנועות ידיים עדינות יש לגאס! כשהוא זורק את הנייר לפח (ושון מחבר את התמונות) לדוגמא... אני מחכה כבר לפרק של יום שישי הזה! ראית איזה פתיח מגניב עשו?!

riktal

New member
../images/Emo58.gif

הקטע הזה הוא אחד הקטעים הגדולים של הפרק. לראות את שון נשבר פשוט עושה לי את זה. אני כבר לא יכולה לחכות לפרק של ה-16/10, כששון נורה. זה הולך להיות הפרק הכי טוב שלהם עד היום! מה שאני כל כך אוהבת בסידרה זה כמה הדמויות בה שונות מג'יימס ודולי במציאות. כששומעים או קוראים או רואים ראיונות איתם, מבינים כמה הם אנשים שונים לגמרי! ג'יימס כל כך שונה מהדמות של שון! אני חושבת שזה מה שהופך אותו לשחקן כל כך טוב, לשחק מישהו שכל כך שונה ממך. אם כבר, דולי הרבה יותר דומה לדמות של שון במציאות. ראיתי את הפתיח לפרק של יום שישי. ראיתי אותו לפני שהוא פורסם באתר הרשמי, באיזשהו אתר אחר והייתי בטוחה שהסידרה עולה בהודו וכך ישמע שיר הפתיחה אצלם.

למעלה