דעתנו על פיק אפ

קבלו את שיר הפתיחה של פיק אפ..!

רחוק ביצוע: דניאלה פיק מילים: ברק פלדמן לחן: יוני בלוך שוב מתעוררת במיטה זרה, מול אורות חמים של עיר קרה, לבדי, לא נשארת, לא נוגעת, לא רואה, לא נוחתת ולא ממריאה, איך תדע מי אני? מתוך שמי התכלת זו אני נופלת אבל אם רק תבטיח לי שלא תיקח אותי גבוה או רחוק כל כך אני אזכור אותך עד שתשכח. אם רק תבטיח לי שלא תיקח אותי גבוה או רחוק כל כך. שוב עם המדים החשופים עלי, מתאפרת להסתיר פני מכולם, לא למטה, לא למעלה, לא בצד, לא איתך ולא עם אף אחד ומפה, לאן? מתוך שמי התכלת זו אני נופלת אבל אם רק תבטיח לי שלא תיקח אותי גבוה או רחוק כל כך אני אזכור אותך עד שתשכח.
חולה עליכם בובים שלי......!!!בייי

Titush Gabay

New member
דעתי על פיק אפ - חדשה

סליחה מראש אם אני עוברת פה על איזה חוק פורום או משו בסגנון ..אבל יש לי כמה דברים להגיד על הסדרה . בפעם הראשונה שראיתי , הפרק הראשון , גם אני מצאתי בה סדרה רדודה עם צילום תזזיתי שמשגע את העיניים . והעלילה נראתה לי רדודה. אבל האמת היא שמכל הטלנובלות פיק אפ ממש לא כזאת גרועה.. היא דווקא דיי חמודה. אני לא חובברת את הד'אנר הזה אבל בכל זאת חשוב לצאת להגנתה של הסרה המסכנה של סמך פרק אחד כל המבקרים עשו עליה לינץ'. מקווה שזה ישתפר ... באמת מגיע לסדרה צ'אנס של יותר מפרק אחד או שניים.

שמתם ../images/Emo23.gif לטעות בפיק אפ?

בפרק שבו הראו איך מדיחים את נועה מהצבא, המפקד שלה הקריא את המספר האישי שלה והוא התחיל ב-4.. בפרק שבו נועה מתקשרת לצבא כדי לברר פרטים על שירה היא אומרת שהמספר האישי שלה הוא משהו שמתחיל ב-2... הפרקים לא היו כ"כ רחוקים זה מזה, לא היה מזיק אם היו שמים לב לפרטים האלה.

תאמת צודקת

אני לא רןאה אף טלנובלה אבל פיק אפ ממש קלה כיפית וכו' וממש השתפרה עם הזמן שהשחקנים קצת הבשילו עם הדמויות שלהם.

אני ממש נהנית מהסידרה

הכי כיפית, הכי קלילה, שנונה ומלאת הומור, מה רע? לא מספיק קשה בחיים?? דווקא מגיע להם כל הכבוד והביקורות ממש לא מעניינות אותי!

כנסו דחוףף...!!(דעתי על פיק אפ)

לדעתי פיק אפ מהפרק הראשון ועד עכשיו סידרה מעולה היא נופלת בדיוק בשעה שאין כל כך מה לראות בטלויזיה ..... (ובמיוחד שנגמר השיר שלנו) היא כפית היא מלאת הומור וכל אלה שיש להם את הטענות על הצילום אוי'ששש תנוחו...איך שאתם טועים מתוקים הצילום עדיף משאר הסדרות שתקועות על אותו נקודה כל הסצנה...אין היא פשוט אחלה סידרה מצחיקה בטירוף שחקנים מצוינים ובמיוחד יפים... ואם כל הכבוד לכל הביקורות הרעות שנותנים על הסידרה יש לי דבר אחד להגיד להם שבו בצד ושבו בשקט למה "פיק אפ" זאת הסידרה של הקיץ ... (לפחות בישבילי!) ויש דבר אחד שבאמת מפריע בפיק אפ ולכולם==>פ-ר-ס-ו-מ-ת... זה כבר יצא מכל החורים

פלגית

New member
מסכימה חלקית

נכון באמת אחלה סדרה ולפי דעתי בדיוק ההפך ממה שאמרת על השעות כאילו זה נופל בדיוק שיש כוכב נולד או סוף הדרך או עוד כל מיני דברים כאלה ואחרים..

פלגית

New member
מסכימה חלקית

נכון באמת אחלה סדרה ולפי דעתי בדיוק ההפך ממה שאמרת על השעות כאילו זה נופל בדיוק שיש כוכב נולד או סוף הדרך או עוד כל מיני דברים כאלה ואחרים..

למעלה