דעתנו על פרק 6 בעונה 4

riktal

New member
דעתנו על פרק 6 בעונה 4 ../images/Emo58.gif

אישית מאוד אהבתי את הפרק של השבוע. הוא היה מצחיק בטירוף. קודם כל לראות את השחקן מגיבורים (תסלחו לי, אבל מאוד מסובך לרשום את השם שלו) משחק בתפקיד קומי - זה גדול. אהבתי את הקטע בין לאסי לשון (איך שהוא ניסה כל הזמן לעבוד על שון). בעיקר אהבתי את ההתחלה, ששון חושב שהאיש באמת מקולל וכל הזמן לוקח את הכיסא עוד צעד אחורה. זה היה גדול!
גם אהבתי את הקטע עם האוכל ההודי. זה אוכל מאוד מאוד חריף ומי שלא רגיל אליו באמת מגיב כמו שהם הגיבו. אהבתי מאוד את שובה של אביגייל. אני מאוד אוהבת את רייצ'ל לי קוק ומאוד אוהבת את הדמות שלה. הם נראים מאוד חמודים ביחד.
לסיכום - עוד פרק נפלא של הסידרה הכי טובה בעולם!

ראקל

New member
פרק ענק, כרגיל....

חוץ מהקטע ששון לוקח את הכיסא אחורה, אהבתי שבסוף מישהו שופך עליו אבקה אדומה. והכי מגניב זה שהבנתי מה האמא אמרה!

riktal

New member
איזה כיף לך

הלוואי שגם אני הייתי מבינה מה הסבתא אמרה. לא נורא, בעוד שנה בערך זה יגיע ליס ואז הם בטח יתרגמו את מה שהיא אומרת
. אכן פרק גדול ביותר (כמו כל הפרקים של הסידרה). אהבתי מאוד כשזרקו עליו את הצבע האדום, אבל מעניין אותי אם ג'יימס באמת היה מופתע או שהוא ידע שזה הולך לקרות כי מהקטע זה נראה כאילו הוא באמת מופתע. זהו, נשארו עוד שני פרקים - אחד שישודר השבוע וב-16/10/09 (!!!) (
)הפרק שאני (והרוב) הכי מחכה לו - הפרק בו שון נורה. אחר כך תהיה הפסקה של חודשיים בערך ואז פרק חג מולד, שוב הפסקה ואז הם יחזרו בסביבות ינואר לעוד 7 פרקים. איזה עצבים איתם. צריך לכתוב לרשת ולדרוש שיפיקו 54 פרקים. שיהיו בקנדה כל השנה ורק יצלמו פרקים. מה עוד יש להם לעשות חוץ מלעבוד?! באמת... (טוב נסחפתי קצת
...).

למעלה