דעתנו על פרק 8 עונה 4

riktal

New member
דעתנו על פרק 8 עונה 4 ../images/Emo58.gif

אחד הפרקים הכי טובים בסדרה, לדעתי! פרק פשוט מדהים. מעבר לעובדה שזה פרק של ג'יימס, זה היה פשוט פרק מדהים - מצחיק, מותח ומרתק (לא הייתי מצפה למשהו אחר מפרק שכותב ג'יימס). השירים בפרק עשו את העבודה. הם מזמן מדברים על פרק של מחזמר (פרק שבינתיים הרשת מסרבת לאפשר להם לעשות), אז הם מצאו את הדרך לעשות פרק עם שירים בדרכם שלהם. נקרעתי מצחוק כשהתברר שמי שחטף אותם הוא בלש משטרתי. התגובה של שון וגאס היתה מצחיקה בטירוף. ודרך אגב - ג'יימס נראה פשוט מהמם לאורך כל הפרק! לסיכום - אחד הפרקים הכי טובים שלהם עד היום.

ראקל

New member
אהבתי את הקטע של..

הטבילה הכפולה של הסוכן הסמוי בסמים... פשוט ענק! וכשהם מפצחים את הקוד בסוף... מה אני אגיד, סחתיש על המקוריות של הקורבן :) אה, ולא יכולתי שלא להגיד did i do thaaat? בכל פעם שהראו את ג'אליל וואייט
)))))))))))))))) רק היה חסר שהרוצח היה סטיב ארקל

riktal

New member
פרק גדול לכל הדעות ../images/Emo58.gif

אבל כמו שכבר כתבתי - זה פרק של ג'יימס, אז לא ציפיתי לפחות. דרך אגב - שיר הפתיחה בביצוע של BOYZ II MAN היה גדול ביותר. לדעתי, זאת הגרסה הכי טובה של השיר עד היום (ויסלח לי סטיבן פרנק על כך). הפרק הבא רק ב-9/10
אבל גם הוא פרק של ג'יימס, אז זאת חצי נחמה. זה יהיה פרק של איש זאב, מבוסס על הסרט "איש זאב בלונדון" בכיכובו של הכוכב של הסרט המקורי ובבימויו של הבמאי המקורי - ג'ון לנדוס - כך שזה צריך להיות פרק גדול ביותר.

enigma14

New member
../images/Emo58.gif

מה?????סטיב ארקל יהיה בפרק הזה אני רואה רק מהשידורים ביס אבל אם סטיב ארקל בפרק הזה אז שווה לחקות!

riktal

New member
מאוד שווה לחכות לפרק הזה

זה אחד הפרקים הכי טובים שלהם עד היום (ולא רק בגלל שזה פרק שכתב ג'יימס). דרך אגב - הוא לא משחק שם את סטיב ארקל, אבל הדמות שלו בכל זאת מצחיקה וגדולה מהחיים.

enigma14

New member
אני יודעת שהוא לא יהיה סטיב ארקל

אבל בשבילי ג'אליל וואיט תמיד יהיה סטיב ארקל!!!!לא יעזור כלום!!!

riktal

New member
צודקת במאת האחוזים!

גם בשבילי הוא תמיד יהיה סטיב ארקל.

riktal

New member
ודרך אגב

זאת בדיוק הבעיה של השחקנים הללו - הם מזוהים עם דמות מסוימת אחת וכשהסדרה יורדת, הם לא מצליחים למצוא עבודה אחרת, כי כולם מכירים אותם רק בתפקיד המסוים שהם עשו (ואם תשימו לב - עד היום לא ראו אותו בשום תפקיד אחר). ג'אליל וואיט אינו היחיד שסובל מבעיה זו. גם מי שמשחק את קלארק קנט בסמולוויל (טום משהו, לא זוכרת כרגע) יסבול מאותה הבעיה בעתיד וזאת אולי הסיבה שלמרות שהוא רוצה כל פעם לעזוב את הסידרה ולהתקדם לדברים אחרים, מצליחים לשכנע אותו להישאר לעוד עונה. זה, דרך אגב, הפחד הכי גדול של השחקנים הללו וזאת (לדעתי) הסיבה שג'יימס מנצל את המצב בו הוא נמצא ומביים וכותב בנוסף על המשחק בסדרה (כדי לפתוח לו דלתות ביום מן הימים, בעוד 50 שנה, כשסייק תרד מהמרקע). אבל זאת רק דעתי.

למעלה