דעת יחיד: זז קדימה!

ממי נאביל שעת' חושש כל כך?!

"שרון הוא המנהיג הישראלי החזק והמסוכן ביותר מולו עמדנו מאז תקופת בן-גוריון. נתניהו גמיש הרבה יותר כשהוא עומד מול הלחצים האמריקניים" - כך אמר לשבועון הערבי-ישראלי "כול אל ערב" נאביל שעת' - סגן ראש הממשלה הפלשתיני. במהלך מפגש שקיימו בכירים פלשתינים ברצועת עזה עם עיתונאים מכלי התקשורת הערבים בישראל, המשיך שעת' בהשוואה בין נתניהו לבין שרון, שיש לו נכונות קטנה יותר מזו של נתניהו להיכנע ללחצים אמריקניים, בעוד שלנתניהו יש היסטוריה של כניעה לדרישות ולתנאים האמריקניים." שעת' הכיר את נתניהו ואת שרון מקרוב בעת ועידת וואי- פלנטיישן באוקטובר 1998, שם ניסה לנצל את ההזדמנות וביקש משרון, אשר שימש באותה עת גם כשר התשתיות, שיסייע לו בעניין עסקי גדול בין ישראל לפלשתינים. שרון שלח אותו לחפש ביזנס במקום אחר.

bhnadav

New member
ובדיוק מהסיבות האלה,

אני סומך בלב שלם על שרון שלא יפקיר את ביטחון המדינה, ועל אף רצונו ונכונותו להגיע להסכם שלום ולפתרון הסכסוך - הוא לא יעשה זאת בצורה מופרזת ובלתי מתקבלת על הדעת, אלא בצורה שקולה ומבוקרת, עם ניסיון ותבונה.

זה באמת מעניין ../images/Emo6.gif

אני רואה שאתם סומכים לפתע על הפלסטינים. יש פרטנר.. זא אולי כדאי לגשת להסכם שלום? מעניין שהפלסטינים התמימים לא שמעו מעולם על הביטוי ספין? הם כנראה יודעים שיש טיפשים מספיק שיבלעו את זה. מעניין ועכשיו חידון מי הוא הבחיר הפלסטיני שקרא לתמוך בשרון? אני אומר ביוק להיפך. אריאל שרון הוא אנטי-תזה לדוד בן גוריון אליו הוא מנסה לכאורה להידמות תדמיתית. שרו הוא רה"מ הלחיץ והיס-מן שלא הצליח לבלום שום רוח אמריקאית או אריופית. דוגמאות? הנה כבר עכשיו חם מהתנור: תוך שבוע פתיחת "המבער הבטוח" בין הגדה לרצועה. למרות ששרון התחייב שהוא לא יפתח . בכך קרסה כל הקונספציה של "התנתקות". "המעבר הבטוח לטרור" -שדרכו נכנסו לשיראל 300 אלף שב"חים (מקור מץל.ם) ומשם הוזנה המלחמה נגד ישראל.

סליחה מכובדי. השאלה הופנתה למנהל

הפורום. אח"כ אנחנו נבדוק מה רלוונטי ומה לא. מה מוצג כעובדה ומהו סילוף.

DadleFish

New member
תפנה שאלות למי שאתה רוצה,

זה פורום. כל עוד לא כתבת למנהל הפורום מסר אישי, אל תתפלא אם גם אחרים יגיבו להודעותיך.

אשמח לענות לך -

אם תסתובב סמוך לפסגת זאב.. תוכל לראות חלוקה מסויימת.. גם אם ההגדרה שלה היא לא מדינית. הנושא הזה מורכב מכדי שאפרט עליו בפורום. הייתי שמח אם ירושליים היתה נשארת תחת מדינת ישראל - אך אני חייב להיות הגיוני ולהבין שאפילו כרגע, המצב הוא לא ממש כזה. תמורת שלום אמיתי.. אני מאמין גם בויתורים כואבים.

trigotrigo

New member
אגב, כל הפלסטינים שבמזרח-ירושלים

אשר נמצאים תחת שליטה ישראלית, נהנים מכל התוספות של הפיצה, דהיינו, האזרחות הישראלית.

trigotrigo

New member
צודק, טוב שתיקנת אותי.

אכן הייתה כוונתי לתושבות, אבל פרויד מבלבל אותי עוד פעם..

bhnadav

New member
הם לא יכולים להצביע לכנסת ../images/Emo13.gif

אם מקבלים קצבאות ילדים ושארים, מצביעים לעירייה, עושים ניתוחי לב על חשבוננו, אבל לא מצביעים לכנסת.

trigotrigo

New member
ירושלים תמיד מחולקת,

אבל בתקופה הנוכחית כל חלקיה תחת אותה השליטה

הערבים עושים את זה

כדי להפיל בפח אנשים תמימים כמוכם.... אולי תתנו לאנשים רציניים לנהל את המדינה? ברור שאתם לא מבינים בכלום....

bhnadav

New member
ביבי רציני, ואילו שרון לא...../images/Emo6.gif

כמובן
ביבי הוא אחד הפוליטיקאים הכי לא רציניים שראיתי. לא רק שכל פעם מחדש הוא מוכר לנו דברים, באמינות מופלאה, וכל פעם מחדש הם מתבררים כשקרים, הוא בטח ובטח לא אחד שאפשר לומר עליו שהוא רציני יותר מאריאל שרון. "אולי תתנו לאנשים רציניים לנהל את המדינה? ברור שאתם לא מבינים בכלום.... " => שכנעת אותי, רק שרון יכול.

למעלה