דעת יחיד...

דעת יחיד...

אני רואה שאתם מנהלים ויכוח סוער ומכיון שיש לי קצת ניסיון ובכונה לעזור אני מצרף את דעתי. שיטת הניקוד לפי GAP2002 1. תקבעו אחוז מתחרים בגול (נניח כמו אצלנו 25%) 2. מרחק נומינלי צריך להיות כזה שבממוצע יגיעו אליו 25% מהמתחרים (ולא 2 מתוך 11). 3. זמן נומינלי צריך להיות כזה שיתאים לטיסה מהירה למרחק הנומינלי. 4. מרחק מינימלי יקבע למעשה את הניקוד המינימלי (באופן יחסי ליום כמובן) אנחנו קבענו (מצנחים): אחוז מתחרים בגול 25%. מרחק נומינלי 30 ק"מ. זמן נומינלי 1.2 שעות (שזה מחושב לפי 25 קמ"ש) ומרחק מינימלי 3 ק"מ. לדעתי ומניסיוני אתם צריכים לקבוע מרחק נומינלי שלא עולה על 35 ק"מ (זה פשוט נובע מהתנאים והאפשרויות של הקרוסים בארץ) וזמן נומינלי שמתאים למהירות של 35-30 קמ"ש ולא פחות ! לדעתי הבלגן שאתם עושים עם ניקוד הליגות רק יפגע בכם. הניקוד והחישוב צריכים להיות פשוטים כך שבתום כל ליגה כל אחד ידע בדיוק איפה הוא עומד ! אני חושב שמה שאתם צריכים לעשות, בהנחה שאתם רוצים לאפשר לאנשים לקבל ניקוד גם כשהם במילואים או בתחרויות בחו"ל, זה לתת להם ניקוד יחסי בתחרויות שהם מפסידים לפי הניקוד היחסי שלהם עד הליגה החסרה וכך בסוף כל תחרות הניקוד והמיקום של כולם ברורים וידועים. (2 או 3 תחרויות מקסימום מתוך 12). אני יודע שאני בטוח מרגיז מישהו אבל הכוונה היא רק לתת דעה אוביקטיבית ללא מעורבות ואמוציות.

חגי זיו

New member
לא הבנת בכלל על מה הויכוח

הויכוח הוא שמתכנון מקורי של 12 ליגות הצליח עמיר לצמצם לנוחיותו את הליגה ל- 6 תחרויות

חגי זיו

New member
בנוסף נקבע פרמטר המחק על 50 ק"מ

דבר שיגרום לרב הליגות להיות דיוליואייטד

ג ל נ ט י

New member
עוד מקרה של תכתובת נכנס לשטטישטיקה

חגי, אתה עצמך ישבת בדיון שסגר את מספר התחרויות. די להתבכיין וקבל כמו גברגבר את החלטת הרוב וזהו. לענין הפרמטרים האחרים - אמנם לא הית בסוף הדיון (למרות שנראה שהענין חשוב לך), החברים קיבלו את המשמעות של כל פרמטר ושינו את זה במודע ובהסכמה (רוב) וזהו. יא אללה, כמה תכתובת צריך בשביל לעשות מניפולציה על משהו שלא מתאים לדעתך האישית (ואני אומר בכוונה דעתך האישית ולא דעתי האישית, כי למרות שלא קיבלו את דעתי אני לא מתבכיין ומסכים למה שנקבע).

חגי זיו

New member
הגישה של תפסיק להתבכיין מראה בדיוק

מה שווים טיעוניך משה , ועד כמה בכלל חשוב לך מההחלטות האומללות שקיבלתי

חגי זיו

New member
שקיבלתם... לא קיבלתי! אני לא הייתי

שותף לשום החלטה ואני כמובן לא מתכוון לקחת חלק בליגה עם חוקים כאלה אם עוד לא היה לך ברור

ג ל נ ט י

New member
אתה נוהג ברוח לא ספורטיבית

לא מתאים לך חגי, אתה אדם בוגר ומקצוען. אתה יודע שהחוקים הם פשוטים, לנצח בליגות משמעו לזכות במקום הראשון. מעבר לכך שאתה לא ספורטיבי אתה ממריד את כולם, ומיצידי... שלא תהיה ליגה, ההפסד של כולנו (אתה היחידי שמנענע את הסירה בכח, ומנסה לשכנע אחרים לנענע אותה איתך, אם לא שמת לב).

חגי זיו

New member
לא ברור לי למה אתה מפיץ שקרים . זה

כבר עובר את גבול הטעם הטוב. יש גבול לבקורת לגיטימית ועברת אותה בגדול. משה - הגיע הזמן לחשבון נפש לפני שאחרים יגידו לך זאת.

חגי זיו

New member
והערה אחרונה ב- נראה לי שספורטיביות

ניתנת לפרושים שונים. אולי לא שמת לב שאתה מצדד במהלך מאד לא ספורטיבי ואתה משרת אדם שהוכיח בעבר בצורה הכי ברורה מה המילה ספורטיביות שווה מבחינתו.

ג ל נ ט י

New member
מילות סיכום

טוב, גם אני מיואש מכל הוויכוח הזה. דיברתי ארוכות עם גיא, ומצידי לקיים ישיבה נוספת אם בא לכם. הענין שיש כמה שמתנגדים לבוא ולדון בכך שוב, ולכן הכדור בידים שלכם אם אתם חושבים שצריך ישיבה נוספת, שכנעו את *כל* חברי הועדה (למעט עמיר שבחול) ונקיים ישיבה כזו. אם לא כולם באים אני לא בא... אגב, משיחה עם גיא נראה לי שניתן להבהיר ענין שאולי לא היה ברור. אם שני אנשים מדורגים במקום n, ניתן ליצור יחס סדר בינהם על פי השוואה בינהם בליגות שהתחרו זה מול זה (ערך ניקוד מספרי). סליחה אם פגעתי, סליחה אם התנשאתי, אין לי כח יותר להתכתב כאן. להתראות בישיבה (אם תהיה).

למעלה