אין לי הרבה לתרום בנושא
בנוגע ללאישה , את , עלמה ודומיהם סיימתי את הראונד שלי בגיל 14 וזה כנראה היה כי פינת "שאלות אינטימיות למתבגר" במעריב לנוער כבר לא נתן לי מענה מלא.
אבל חוץ מסשנים מהנים במיוחד במספרה, אפשר להגיד שמבחינת הסטיראוטיפ אני די תואמת לרקורד, אני מאוד אוהבת לקרוא על בישול ואפיה, היצע מבחר המכוניות שאוכל לכמת מצומצם (וזה כולל מכונית ספורט , מאזדה, אוטו אדום של הדואר , אוטו גלידה וסובארו פשע), אני יכולה לבהות בערוץ האופנה שעות (ולהגיד זה יפה , זה לא , זה מוגזם , זה לא) ובגיל שמונה ספרתי עלי חרציות במשחק :"אוהב אותי או לא" והעובדה שאני נהנית במונדיאל קשורה כנראה לזה ששיחקתי תמיד עם אבא שלי מאז שהייתי קטנה (ולגבי האבקויות השד יודע למה).
עכשיו בהקשר, אני חושבת שאם יש טורים גבריים שאני מוכנה לקרוא בשמחה , במידה ונחשבים כאלה - אני חושבת שרענן שקד כותב נחמד מאוד (ובעיקר נאמנה לו מגיל 9 אז עוד היה כותב טורים מלאי עניין והומור על תוכניות טלוויזיה שונות) ואני לא זוכרת את שמו של בחור נחמד וימני להחריד שאהבתי לקרוא בגלל הקישורים הדמיוניים ובלתי אפשריים שהכתיב בטורים שלו (הוא הגיע פעם לדבר על פרעות תרחץ- או שנה אחרת משיחה מלאת עניין על מיתוס האפיפיורית היחידה שמאוזכרת בקלפי הטארוט - יוהנה עד כמה שנדמה לי) ושכחתי את שמו.
עד כמה ששמתי לב, הם היו מלאי עניין . גם את ספקטור חיבבתי עד לפני שהביאה ילדה לעולם והתחילה לאבד את זה.
בהקשר - באמת שאין לי שום מושג למה צריך להפריד זכר /נקבה ואני מוצאת עניין בשניהם . במידה וישנה הפרדה כזו היא משרתת אינטרסים צרים של הומור, הנהון של זה מ"החבריה" והעברת זמן . אני לא חושבת שיש מישהו שבאמת קונה את זה עד כדי כך...
ואני גם לא מאמינה שיש מישהו שמסייג את העולם עד כדי כך , הרי לכולנו אמא אבא , אחים ואחיות...
ברור שיש מין האמת בחלק מההפרדה הזו (כלומר אני מאמינה שלא אתחיל להתעניין בנגרות, או בובות מתנפחות בעשר השנים הקרובות) ובכל זאת - אישית לא לוקחת את זה יותר מדי ברצינות ומאמינה שלכולם יש קצת מפה וקצת משם.
יום נעים