דף בפייסבוק שממליץ על דברים

koko992

New member
דף בפייסבוק שממליץ על דברים

שלום!
יש לי דף בפייסבוק שהוא מן אתר שממליץ על דברים מסוימים (בתחום הבידור) השאלה שלי אם אני יכולה לעשות איתו משהו, האם אני יכולה למנף אותו בשביל שהוא יביא לי גם רווחים כלשהם...כרגע אין הרבה לייקים סה"כ 90 אבל זה מצטבר לאט לאט.נניח הדף ממליץ על מסעדות...איך אפשר להפוך אותו לרווחי והאם זה אפשרי בכלל?
תודה!
אשמח להכוונה!

הייתי ממליץ לך בשלב זה, לנסות לייצר תעבורה..

בדף, אם בצורת טיפים, מאמרים מענינים, דיונים וכדומה, ורק לאחר שיצבור מיספר חברים סביר, יש טעם לנסות לשווקו , רצוי בהפנייה לבלוג שתכתבי, ו/או אירועים שתמנפי לטובת חברי/ות הבלוג והפייסבוק וכדומה.

רוני דק

New member
כמה שיטות למינוף הדף ומשיכת תנועה

1. נסי למשוך גולשים ע"י שיווק מפה לאוזן, משלוח לינק לחברים (וחברים של...), ספרי שאת רוצה תנועה ותשמחי ללייק ולדעה
2. במערכת דיוור אלקטרוני תוכלי ליצור ברקוד QR להדפסה על פליירים / כרטיסי ביקור וכו'. אם את לא מתכננת להוציא פליירים. נסי לייצר שת"פ ובקש מעסק שקרוב או רלוונטי לתחום שישלב את הברקוד שלך (עם קישור רלוונטי ("רוצים המלצות על X? בדקו את האתר > ***ברקוד*** והקוראים יסרקו ויגיעו אליך)
3. באותה מערכת דיוור את יכולה לעשות מנוי חינם ואז לאסוף לקוחות מהפייסבוק לרשימת תפוצה (מנוי חינם עד מספר משלוחים בחודש). את הלשונית יוצרים בעזרצ יישום של המערכת. ניתן ג ליצור בה דפי נחיתה בחינם. (התשלום הוא על משלוחי דיוור ושאר ביישומים הנלווים הם בחינם)
4. תוכלי לשלוח גם דיוורים למי שנרשם עם כפתור "שלח לחבר" כך שהלינק והמסרים שלך יגיעו גם אל אנשים שמחוץ לרשימה שלך.
5. פעולות קידום- פרסמי את פרטי העסק + לינק לפייסבוק באינדקסים (יש חינמיים) תחת הקטגוריה הרלוונטת.
כתבי מאמרים קצרים עם מילות מפתח שקשורות לתחום, פרסמי אותם באתרי מאמרים ושלבי בהם גם לינק לאתר

מקווה שעזרתי
שיהיה בהצלחה :)

בייגל'ה

יש אתר/ עמוד פייסבוק מאוד פופלארי
בשם הזה. תראה איך עובדים שם ותוכל ללמוד המון.
הכסף אם בכלל יגיע על ידי שת"פים עם מקומות ועסקים שיסכימו לשלם על חשיפה אצלך,
אבל לפני זה תהיה חייב להעלות בצורה משמעותית את מספר החברים בעמוד.

למעלה