דף הבית של הבלוגיה איננו- לא להיבהל

noaost

New member
דף הבית של הבלוגיה איננו- לא להיבהל

מדובר בתקלה זמנית שמטופלת ברגעים אלו ממש. עמכם הסליחה נועה מנהלת הבלוגיה

noaost

New member
עדכון 11:01- עמוד הבית חזר../images/Emo45.gif

תודה לאורי צ'צ'יק המלך

את לא קוראת מסרים?

שלחתי מסר מתחנן לעזרה בהסתרת הפרטים האישיים שלי שתפוז החליט לחשוף. עד לרגע זה לא קבלתי ממך תשובה. אולי זה לא היה בתחום אחריותך אבל לאכפתיות ואנושיות אין בלעדיות אגב, המנהל השני שאינו עובד תפוז דווקא הגיב במהירות...

noaost

New member
זה שהוא נשלח

לא אומר שקיבלתי את יודעת, יש בתפוז מקרים מסתוריים מאוד, ותיבת המסרים שלי היא סוג של משולש ברמודה... האם הבעיה טופלה?

seymore butts

New member
שאלה לגברת אוסטרייכר

נכנסת לתפקידך לפני כחודש וחצי כמדומני, זכית כאן להרבה פירגון וכמובן גם שחטפת מבול של טרוניות מצד הבלוגרים ו/ או קוראי הבלוגים. היינו שמחים לשמוע אילו נושאים מכל אלו שעלו טופלו, ואילו מהם צפויים להיפתר בעתיד הקרוב. לי אישית יש רושם שדבר לא נעשה, והסיבה לכך ברורה - אנשי הפיתוח של "תפוז" אינם עוסקים בתיקון הקיים, אלא בהכנסת שינויים במערכת שאיש לא מעוניין בהם במקרה הטוב ("שידרוג" מערכת הפורומים), ושמרגיזים את גולשי "תפוז" במקרה הפחות טוב (חשיפת פרטים על הגולשים שהם לא היו רוצים שייחשפו מבלי לשאול אותם במסגרת השינוי המכונה "עולמות"). ייתכן שאני טועה, אבל זה הרושם שלי. אז יש חדשות, נועה ? שתהיה לך שנה טובה.

noaost

New member
סימור היקר

את תלונותיך על הפורומים והעולמות אנא פרוש בפורום תפוז משוב, כיוון שאין באפשרותי לענות לך על שאלות בתחומים שאיני מבינה בהם. (לא היית מבקש מהמוסכניק שלך עצות לטיפול בשפעת, נכון?) מה חדש? אז ככה: דף בית חדש לבלוגיה יעלה עד אמצע אוקטובר, ובו תוחזר בעזרת השם בחירת העורך, אשר גולשים רבים מתגעגעים אליה. פעולה זו תפתור, בתקווה, את הבלגאן שנוצר סביב הHIT ועמוד הבלוגיה הנוכחי. חוץ מזה? בינתיים אני מתפללת להחלמתה של מערכת העדכונים, מכבה שריפות, מפשרת בין בלוגרים מסוכסכים שולחת ספרים למועדון הקוראים של הבלוגיה עונה לאימיילים זועמים בטירוף פותרת חלומות ומדי פעם גם נושמת. ואתה? שנה נהדרת.

seymore butts

New member
תודה רבה לך נועה

האם זה אומר שכדאי לבלוגרים להתאפק עם פרסום רשומות חדשות עד אמצע אוקטובר ?

mamaWitch

New member
מה זה מועדון הספרים של הבלוגיה../images/Emo35.gif

גמני רוצה ספרים. אז מה אם יש לי 6 טריים ליד המיטה (3 סיפריה, 1 השאלה ו-2 שבעוונותיי קניתי) רוצה עוד. שולחת לי
שנה נהדרת לך ו... מבלוג הבית הבנתי שאת אוהבת גפילטע פיש. טוב... אני לא נוגעת בזה אבל קבלי
ממני על "21 שלבים להכנת גפילטע פיש פולני אמיתי", לחג שמח
כולם מוזמנים לקרוא, לא לדאוג, זה לא מתכון

למעלה