דבר ראשון תודה על התגובה הרצינית!
1. מה שכתבת זה נכון, זה מה שדנה אמר בהרצאה, אני אוסיף את זה, למרות שזה דורש הוכחה. מה שכתבתי הוא יותר כללי והוא עבור פוטנציאל מרכזי כל שהוא לאו דווקא חזקה של r. 2. לא, אינטגרל תנועה הוא אינטגרל שנועד למציאת מסלול התנועה של הגוף. ואילו קבוע תנועה הוא גודל מסויים שנשמר בבעיה לאורך הזמן. (ויכול לתת אינדיקציה על מאפייני התנועה). תקן אותי אם אני טועה. 3. זה נכון. בצורה כללית יותר זה באמת עם די פי. אני לא הוספתי את זה רק כי בציור שמצאתי אין הסבר למה זה די פאיי. אבל מה שרשמתי זה גם נכון. בכל מקרה, אני אוסיף ואני מקווה שזה לא יבלבל אף אחד יותר. 4. לא מצאתי את אותה הנוסחאה בדיוק אצל קוגן. בכל מקרה זה רק אינטגרל תנועה. אולי הוא הציב במקום התנע הזוויתי את המהירות באינסוף ואת הb. מה מספר הנוסחאה בדפים אצל קוגן? 5. אני יכול להכניס את זה, פשוט לא ראיתי עדיין למה זה שימושי. יש לזה שימוש שאני לא יודע? כתבתי את האנרגיה הקינטית בקואורדינטות פולריות וכדוריות. איזה עוד דוגמאות אתה מציע? 6. שוב פעם, אני לא רואה בזה שום צורך, בשביל שלא יגידו אחרי זה, היה חסר, אני אוסיף, אבל אין לזה מעשית שום שימוש עד כמה שאני יודע. 7. אני אשתדל לכתוב על זה, צודק לגמריי. 8. אני אוסיף את זה. זה מה קואורדינטות המוכללות. (אני חושב שזה שימושים רק לפיתוחים, אבל ניחא, שוב פעם שיהיה). 9. נכון, הוא כמובן שלא יסכים לזה, לכן הייתי שמח אם מישהו היה יכול לשנות את זה. לגביי הבסיס האורתונומלי, זה נכון, אבל בשביל ליצור בסיס אורתונורמלי לא מספיק לנרמל את הוקטורים העצמיים אלא צריך גם לדאוג לכך שהם היו אורתוגונליים (אני מקווה שזה מובן למה) זה נקרא תהליך גרם-שמיט והוא לא טריוויאלי כל כך, אני לא זוכר אותו בע"פ, וגם לא מתכוון לזכור אותו. על כן, אני משתמש במציאת מטריצה הופכית בשביל מציאת מטריצת הטרנספורמציה. 10. יש פה איזו סטירה בין הדפים של קוגן לבין התרגול של צבי, ממנו לקחתי את הפורמליזם שכתבתי. לדעתי באמת זאת טעות, ואכן צריך לעשות עם 'x=sx כמו שקוגן כתב, אבל אני לא עירני מספיק בשביל לערוב על זה, אז אני אבדוק את העניין בבוקר. בכל מקרה טוב ששמת לב. 11. זה נכון, הייתי בטוח שרשמתי את זה. אכן הערכים העצמיים הם תדירויות התנודה העצמיות של המערכת (יכול להיות שהתקמצנתי על מקום בדיאבד שלא בצדק). לגביי היחס בין הו"ע - פעם ראשונה שאני שומע את זה, זה גם נשמע לי גם לא הגיוני מכמה סיבות. היחס בין הq כאשר הו"ע מנורמלים? או מתי? לא יודע, אני לא מוכן להתחייב על זה. תנסה לברר את העניין אם זה נראה לך חשוב. 12. אני לא ממש מבין כרגע מה המשמעות של המשוואות האלה או מה החשיבות שלהם. תוכל להסביר בקצרה מה זה בדיוק? ולמה זה טוב? 13. זה נכון, אבל אני לא יודע באמת אם למדנו את זה, וגם אני חושב שזה יותר יבלבל מאשר יעזור. אתה בטוח שההכללה הזאת היא גם למקרה שאומגה לא קבועה? אני חושב שגם המשוואה שאנחנו משתמשים בה תופסת כאשר אומגה לא קבועה. תקן אותי אם אני טועה. 14. וואוו, זה מדהים כמה שהמשוואה הזאת לא אומרת לי כלום. אני צריך ללמוד את הפרק הזה שוב. בכל מקרה אם אתה טוען שהיא חשובה אני אוסיף אותה. תודה על ההערות. אנשים אל תיכנסו לפאניקה מכל הנ"ל (או אם אתם כבר בפאניקה תדעו שאתם לא לבד). שיהיה טוב