דף הקישורים שלי עבר מעט שינויים

urias78

New member
דף הקישורים שלי עבר מעט שינויים

לרשותכם בכתובת: http://urialon.tripod.com דפדפן opera מציג את הדף בצורה נקיה ללא הפרסומות תהנו, אורי

AYELET1

New member
דפדפן אופרה יש לו בעיה עם דברים אחר

אבל נא לא להעלב הדף קשה מאד לצפיה (הצבעים והבלגן...) למרות שיש בו קישורים מועילים. למה לא להציג את הקישורים בצורה אסטטית קצת יותר?

urias78

New member
על פניו את צודקת,אבל למה להעליב?../images/Emo8.gif

הצגה אסטטית ונקיה - הייתי בסרט הזה אבל זה גזל הרבה זמן דיפדוף וחיפוש, ואני אסביר. כמו שאמרת לאופרה יש בעיות עם דברים אחרים, דברים כגון: הצגת לא נכונה של טבלאות HTML, מחיקת רווחים, והצמדה של קישורים ועוד, לא ניכנס לסיבות לכך, בגדול זה נגרם ע"י הפרוקסי שלהם שמפרמט מחדש את הדף ע"מ להקטין את גודלו וע"י כך פוגע בעיצובו. כך שהדרך היחידה להציג בצורה אסטטית זה להציג את הקישורים אחד מעל השני, מה שהגדיל את הדף הנ"ל ל-5-6 עמודים וזה מה שהביא לשימוש באינטרפייס הזנוכחי שבו - כל הקישורים מוצגים בעמוד אחד ו-2 שורות כל קישור מופיע בצבע אחד, הצבעים נועדו להבדיל בין הקישורים כל קישור מכיל מילה אחת בלבד כל הקישורים הם באנגלית בגלל שהאופרה לא מציג נכון קישורים בעברית שמוצגים אחד ליד השני צירפתי צילום מסך של הדף כפי שהוא מוצג ב-Opera

atzmony

New member
בכינסה לJAJAH אני מצליח

להיכנס לחשבון שלי אבל את השורה בה אני אמור להקליד את מספר היעד אני לא רואה (LOADING) למרות שהדף סיים האם משהו נתקל בזה ומצא פתרון טראו 680

urias78

New member
בדקתי עם טראו 650 ודפדפן אופרה 3

והכל עבד בצורה תקינה ויצאה שיחת טלפון אולי פיספסת את ההזנה של קידומת ארץ היעד?

atzmony

New member
לא ניתנת אופציה להזנה של המספר

בכלל כאילו הבליזר לא מצליח לפתוח את העמוד כמו שצריך

Ran sch

New member
אני דובק בדף הבית של אלון

אבל הוספתי אותך לקיצורים - עושה רושם של דף מאוד מושקע - כל הכבוד דרך אגב - אני היחיד שויקי לא ממש עובד אצלו (טוען בערך 400k ואז המכשיר קורס....) TX למי שלא זוכר

urias78

New member
מה הסיבה שאתם משתמשים דווקא בבלייזר?

אני נטשתי את הבלייזר כי הוא דפדפן איטי, מסורבל וכבד בתחילה נטשתי אותו לטובת ה-Xiino ואח"כ לטובת ה- Opera הבלייזר משמש אצלי כדפדפן גיבוי למקרה חירום בלבד

Ran sch

New member
שלוש סיבות

הראשונה בלייזר בא בחינם (מותקן מראש ע"ג המכשיר) השניה הוא לא דרש ממני שום תוספת להתקנה (סביבה של IBM ) והשלישית (לא יודע איזה מכשיר יש לך) אבל אני די חובב את מצב widescreen ש TX מאפשר ובלייזר מאפשר תמיכה במצב זה (פעם אחרונה שבדקתי לפני חצי שנה/ שנה אופרה עדיין לא איפשר כזה דבר) אבל באמת הגיע הזמן לבדוק גם דפדפנים אחרים - מודה

urias78

New member
זהו, שיש לי טראו, ולטראו (מסך ריבוע) כך שלא

ממש התנסיתי בגלישת widescreen. אני לא יודע אם אופרה תומך בזה, אבל אם יש לך מגה מיותר ב-RAM אני ממליץ בחום להתקין את האופרה.

למעלה