דף לא זמין

• פותח הנושא bigi
  • פורסם בתאריך

bigi

New member
דף לא זמין

תופעה מוזרה, שאני מנסה להיכנס לאתר של ויזה כאל, לדף המינויים אני מקבל הודעת שגיאה. זה קורה לי רק עם מספר Explorer. בנטסקייפ זה לא קורה. והכי מוזר שיש אקספלורר אחרים שזה כן עובד. יש למישהו רעיון ??

eYaL

New member
כניראה...

יכול להיות שהאקספלורר הנ``ל לא תומך בעמוד שאתה מנסה לטעון,שכולל כניראה רכיבים שהאקספלורר לא יודע לעבוד איתם. לך על אקספלורר 5.5,אם הבעיה היא איתו,אז תעשה ניקוי לקבצי ה TEMP שלו ואז נסה שוב. eYaL

bigi

New member
ניסיתי

התקנתי 5.5 והסרתי TEMP. לא עזר. יש למישהו עוד רעיונות ?

bigi

New member
כתובת העמוד

כתובת העמוד: https://www1.keshercal.co.il/default.asp?X=2792

eYaL

New member
אמממ

הדף הנ``ל מוצפן ב SSL,תבדוק בהגדרות הדפדפן שלך אם הוא מאפשר את הקידוד ב SLL. eYaL

alexsam

New member
שאלה!!!

אתה צריך סיסמה נכון כדי להכנס לעמוד שלך, עכשו אולי היא לא נכונה ובגלל זה הוא לא נותן להכנס?

@poet

New member
לדעתי

ולדעתי בלבד , למרות שאמרת שהתקנת את האקספלורר מחדש שוב פעם לא התקנת את העזרים , כי אני מריץ את העמוד הזה והכל עובד כמו שצריך עכשיו אמור לי משהו בשעה שניסית לעלות את העמוד , בו זמנית ניסית לעלות אותו מאקספלורר אחר? או שמא העלת את זה במחשב אחר מאוחר יותר מה הכתובת של העמוד בנטסקייפ ? ודבר האחרון , שנורא נורא יעזור , מה היא הודעת השגיאה שאתה מקבל?

bigi

New member
שגיאה

הודעת השגיאה היא: ``The page cannot be displayed``. המוזר שבדפדפן אקספלורר של השכן שלי בעבודה זה כן עולה ...

1896

New member
ויזה כאל

הבעיה שלך היא ההצפנה. תודא שההצפנה של SSL 3.0 מבוטלת אתה עושה את זה ב כלים, אפשרויות אינטרנט, מתקדם במידה וזה לא עוזר תעלה את רמת האבטחה ל128 אם עדין לא הבנת הסתדרת...פנה אלי

bigi

New member
הפתרון

וזו הבעייה. זה קורה כנראה ב NT וב 2000. לעומת זאת לאתר של בנק לאומי, חייבים להחזיר חזרה אופציה זו !

Blade

New member
תתקן אותו

לוח הבקרה----> הוספה הסרת תוכנות ----> לשונית התקנה. או שאם זה מותקן באופן עצמאי. אז זה נמצא בתוך הלשונית של ``כללי`` ברגע שאתה עושה לאקספלורר ``הסרה`` הוא שואל אותך אם לתקן את הגרסא הקיימת. תתקן....... או לחילופין... תתקין מחדש את האקספלורר. (אני יוצא מנקודת הנחה שכבר מחקת את הקבצי אינטרנט הזמניים שלך. ושיחזרת את הגדרות האבטחה שלך לברירת המחדל. כמו כן אותו הדבר גם בהגדרות מתקדמות)

דספרדו

New member
תראה לי קרה משהו דומה..

והפתרון היה לנסות ןלהתחבר מקו אחר {יען למס` אחר} תנסה מספר של איזור חיוג שונה או משהו כזה.. לי אמרו שזה משהו שקשור ל ``פרוקסי`` ואני אחד בדור אבל מסתבר שלהיות מיוחד קצת קשה..אה ממ תנסה מ`כפת לך אצלי זה עובד יופי נ.ב. ואצלי הבעיה שלא יכולתי להכנס לפורום!! ועוד של תפוז יאללה בי

למעלה