דף מטרואיד עלה ב VGפריק

AxBattler

New member
דף מטרואיד עלה ב VGפריק

כבר המון זמן שלא הוספתי סידרת משחקים חדשה לאגף הקלאסיקות. קבלו את הלוגו שאלתרתי לבד בפוטושופ עם חומרים שמצאתי באינטרנט:

AxBattler

New member
והנה לוגו שני שהכנתי:

בסגנון ישן יותר של מטרואיד לנינטנדו 8 ביט (מגאסון)

XplowBoy

New member
היי זה סאמס!!!!

מסופר שנאס ברוס! המשחקי הדו מימד שלו מזה משעממים...

eyalgr

New member
יופי שאתה מפגין ידע...../images/Emo122.gif

אתה התכוונת להגיד- "היי! זאת סאמוס מסופר סמאש ברוס! המשחקי דו מימד שלה מזה גאוניים!!!"

Ultra Spidey

New member
../images/Emo45.gifנכון

תיקון קטן: "היי! זאת סאמוס אראן מסדר משחקי מטרויד הכ"כ גאונית שאני הולך לעשות ציור קיר שלה על הקיר בסלן וקעקוע לאורך כל הרגל! המשחקים הגאוניים בכיכובה כ"כ עשירים בעלילה ובכמות המפלצות והבוסים בשלבים השונים והרבים! אני הולך למקעקע עכשיו!"

XplowBoy

New member
מה אתם רוצים!

הוא רובוט שמנסה לגנוב את הרעיון של מגה מן!

eyalgr

New member
!!!!!!

היא אישה בחליפה מגניבה שאין לה שום קשר למגה-מן.

ShotokanMaster

New member
כמה דברים....

אתם יכולים לסקול אותי באבנים, אבל אנלא כל כך אהבתי את המשחקים של מטרואיד, אלה של הנינטנדו נחמדים, אבל מאלה של האדבאנס והסופר נינטנדו אני אישית די השתעממתי... למרות זאת משחקי מטרואיד פריים (1+2) נראים תותחים! אני חייב לשחק בהם! בכל אופן אקספלואו בוי בתור אחד שמשחק בסופר סמאש ברוס אתה אמור לדעת שסאמוס היא דמות ישנה למדי ממשחקי מטרואיד. היא דווקא אחת הדמויות שאני טוב איתן במשחק, ולמען האמת לא הייתי מבחין שהיא אישה לולא בסמאש ברוס מילי היו שומעים שיש לה קול נשי. חבר שלי זיהה את זה כבר מסמאש ברוס הראשון. את משחקי אף זירו אנלא סבלתי, שיחקתי בכולם מלבד זה של ה-64 וזה של הקיוב, אך משום מה קפטן פלקון הוא הדמון שאני הכי טוב איתה בסופר סמאש ברוס...... המשחק מרוצים הבאמת כיפי של נינטנדו זה מריו קארט!!!!

rave47

New member
כפרה אין מטרויד פריים 2...

המשחק הזה רק בפיתוח לא נראה לי אפילו התחילו לעבוד על השלב הראשון... אין תמונות ואין כלום הדרך היחידה שלך להשיג מידע על המשחק זה אם סיימת את הראשון במאה אחוז exploration כלומר אם היית בכל מקום במשחק וסרקת כל דבר שראית... אז אתה מקבל סיום אחר... אייל אם אתה מתכוון לקנות את הראשון תזכור לסרוק כל דבר שאתה רואה ולחקור כל חור קטן במשחק...

ShotokanMaster

New member
כבר יצא גרסת בטא ובתערוכת E3 הבאה

אתה תראה גם את הסקרינשוטים שלו! נינטנדו כבר הציגו אותם באיזה אתר שרשמו בו על המשחקים שיוצגו בתערוכת E3 הבאה.... תאמין לי, חברות לא מציגות משחק שעוד לא התחילו לעבוד עליו בתערוכה! תבדוק לפני שאתה מדבר... ואם כבר מדברים, כשמפתחים משחק לא עובדים על השלבים לפי הסדר! קודם עובדים על כל האובייקטים בנפרד ורק בסוף מסדרים אותם לפי שלבים...

XplowBoy

New member
על מה אתה מדבר!

F-Zero היא אחת הסדרות הכי מצליחות! חוץ מזה שרק בגלל המהירות שלה היא כל כך מיוחדת... בגיים קיוב המשחק מגיע למהירות מטורפת! חוץ מזה סדרת F-zero היא בעיקר לחולי הגה כמוני

ShotokanMaster

New member
תראה,

אני לא ממש חולה על מרוצים, יש רק מרוצים מאוד ספציפיים שאני אוהב, כאלה שיש בהם גימיק. אף זירו אני פשוט לא סבלתי! יש לזה גרפיקה יבשה לאללה, אין בזה שום דבר מיוחד, השליטה ממש גרועה, סורי. במשחק קיוב עוד לא שיחקתי, אבל שיחקתי באלה של האדבאנס והסופר נינטנדו. ואגב, זאת לא סדרה כזאת מצליחה! רק אנשים שהם פריקים של נינטנדו מכירים אותה, סביר להניח שהיום, בתקופה שבה האימולטורים והרומים נגישים לכולם, הרבה יותר אנשים מכירים עכשיו את אף זירו. נו אז מה?! בין אם זה מצליח ובין אם לא, גם מורטל קומבאט זאת סדרה מצליחה ואני מכיר מלא אנשים (כולל אותי) שלא סובלים אותה!

XplowBoy

New member
היה לך מגה דרייב?

עם כן, היה לך מורטל קומבט 3? או 3 אולטימד? עם לא אני מאמין שאתה לא אהבת את זה... אבל תראה! אתה מדמה משחק מכות של קפקום(נגיד מרבל נגד קפקום) למורטל קומבט!!!!! עם הייתה בתקופה של אותה שנה שהיה רק מגה דרייב וסופר נינטנדו(שלרוב היה מגה דרייב) הייתה רואה כמה ילדים היו אוהבים את המשחק הזה! לי הייתה את כל הסדרה של מורטל קומבט(1,2,3 ו3 אולטימד) המשחק הזה היה בגרפיקה מדהימה למכשיר כמו המגה דרייב!

ShotokanMaster

New member
שיחקתי בזה באימולטור של המגה דרייב

וגם בסנס ואנלא סבלתי את זה! שיחקתי במורטל קומבט 1,2,3 אולטימייט (סתם תירו. עלוב להוציא משחק חדש בגלל שהמידווי האלה התעצלו להוסיף את הדמויות במשחק הקודם), מיטולוג'יס, ספיישל פורסס (שאלה לא משחקי מכות בכלל...), 4 וטרילוג'י.... מכולם טרילוג'י היה הכי נורמלי, והגרפיקה שלו ממש גרועה, ניסו לגרום לזה להיראות ריאליסטי ובמקום זה קיבלו ספרייטים מכוערים עם פיקסלים מגעילים ביותר. תשווה את מורטל קומבאט לסטריט פייטר! איזה גרפיקה מפורטת יש לסטריט פייטר ואיזה פיקסלים יש למורטל קומבאט! שלא לדבר על זה שכל הדמויות חוץ מהבוס הן באותו גובה, הן ממש נכות, ההתקפות שלהן חסרות כל ריאליזם, וזה משחק אמריקאי שמנסה להידמות למשחק יפני וזה פשוט לא מצליח לו! לא היה שום דבר מיוחד במערכת קרבות מלבד ה"פיניש הים" שזה גם דבר מיותר שלא משפיע בכלל על הקרב, אלא סתם איזה מכה פלאשית ואכזרית שמוסיפה לשחקן עוד כמה נקודות. והיה לי גם את 3 אולטימייט למחשב וגם הוא היה גרוע. ולא מזיז לי כמה ילדים אוהבים את המשחק הזה! הסיבה שזה הגיע לארץ כל כך מהר הייתה בגלל שזה היה המשחק מכות האמריקני היחיד, שלא לדבר על זה שגם היו לו שני סרטים (שאני אישית לא סבלתי) שקידמו את הפרסום שלו. מה גם שהרבה ילדים נמשכים לדם ואלימות קיצונית, וזה גם הוסיף. בתור משחק שהיה מיועד לבני נוער, העובדה שיצאה לו סדרה שקהל היעד שלה הוא ילדים, פשוט מזעזעת. גם את הסדרה עצמה לא אהבתי בכלל, סדרה מצוירת אמריקנית טיפוסית של סבן, שהסדרות היחידות שלו שבאמת אהבתי הן ספיידרמן ואקסמן, מה גם שהציורים שם ממש גרועים. בקיצור, אנלא רוצה להתווכח אתך אם זה יפה או לא, כי אין על מה. אני פשוט לא סבלתי את זה. אנלא אכחיש שבילדותי לא שיחקתי בזה, אבל הסיבה לכך הייתה, מן הסתם, שכולם שיחקו אז במשחק הזה והוא היה די מבוקש. בסופו של דבר נמאס לי ממנו, ואם אתה נהנה ממנו אז סבבה לך....

XplowBoy

New member
אממ אולי תעלה עמוד על F-Zero?

זה גם משחק מאוד כיף ומפורסם...

למעלה