שיחקתי בזה באימולטור של המגה דרייב
וגם בסנס ואנלא סבלתי את זה! שיחקתי במורטל קומבט 1,2,3 אולטימייט (סתם תירו. עלוב להוציא משחק חדש בגלל שהמידווי האלה התעצלו להוסיף את הדמויות במשחק הקודם), מיטולוג'יס, ספיישל פורסס (שאלה לא משחקי מכות בכלל...), 4 וטרילוג'י.... מכולם טרילוג'י היה הכי נורמלי, והגרפיקה שלו ממש גרועה, ניסו לגרום לזה להיראות ריאליסטי ובמקום זה קיבלו ספרייטים מכוערים עם פיקסלים מגעילים ביותר. תשווה את מורטל קומבאט לסטריט פייטר! איזה גרפיקה מפורטת יש לסטריט פייטר ואיזה פיקסלים יש למורטל קומבאט! שלא לדבר על זה שכל הדמויות חוץ מהבוס הן באותו גובה, הן ממש נכות, ההתקפות שלהן חסרות כל ריאליזם, וזה משחק אמריקאי שמנסה להידמות למשחק יפני וזה פשוט לא מצליח לו! לא היה שום דבר מיוחד במערכת קרבות מלבד ה"פיניש הים" שזה גם דבר מיותר שלא משפיע בכלל על הקרב, אלא סתם איזה מכה פלאשית ואכזרית שמוסיפה לשחקן עוד כמה נקודות. והיה לי גם את 3 אולטימייט למחשב וגם הוא היה גרוע. ולא מזיז לי כמה ילדים אוהבים את המשחק הזה! הסיבה שזה הגיע לארץ כל כך מהר הייתה בגלל שזה היה המשחק מכות האמריקני היחיד, שלא לדבר על זה שגם היו לו שני סרטים (שאני אישית לא סבלתי) שקידמו את הפרסום שלו. מה גם שהרבה ילדים נמשכים לדם ואלימות קיצונית, וזה גם הוסיף. בתור משחק שהיה מיועד לבני נוער, העובדה שיצאה לו סדרה שקהל היעד שלה הוא ילדים, פשוט מזעזעת. גם את הסדרה עצמה לא אהבתי בכלל, סדרה מצוירת אמריקנית טיפוסית של סבן, שהסדרות היחידות שלו שבאמת אהבתי הן ספיידרמן ואקסמן, מה גם שהציורים שם ממש גרועים. בקיצור, אנלא רוצה להתווכח אתך אם זה יפה או לא, כי אין על מה. אני פשוט לא סבלתי את זה. אנלא אכחיש שבילדותי לא שיחקתי בזה, אבל הסיבה לכך הייתה, מן הסתם, שכולם שיחקו אז במשחק הזה והוא היה די מבוקש. בסופו של דבר נמאס לי ממנו, ואם אתה נהנה ממנו אז סבבה לך....