דף ניסיוני להצגת טרקים ותחרויות

ג ל נ ט י

New member
דף ניסיוני להצגת טרקים ותחרויות

ניתן 1) לראות את המשימה 2) לראות את הטרק של הטייס 3) לקבל מספר נתונים בסיסיים על טיסתו 4) לעבור למוד של תצלום אוויר ולראות את השטח בתכלס בהמשך יבוצע גם ניקוד און ליין תגובות / הערות / הארות - אשמח לשמוע בפרטי או בפורום http://www.logelog.com/task_display.asp?pil=2

חגי

New member
חסרה האפשרות לראות בו"ז כמה

טרקים וכמובן להפעיל במוד PLAY

ג ל נ ט י

New member
אפשר חלקית

לא ידוע לי על אפשרות ל PLAY אבל יהיה אפשר להציג את ההתקדמות ברווחי זמן של 10 דקות עם לחצן ידני שיקדם את ה שעה. אטרקטיבי ?

amitceder

New member
ולנסי - כל הכבוד

בהחלט מרשים, עשית את זה לבד? זה שילוב עם GOOGLE EARTH? חזק ואמץ, נראה לי שימושי ביותר לתחרויות.

ג ל נ ט י

New member
אגב, אני מוכן לשתף את המצנחים והדאו

ללא תמורה. אני מנסה לאסוף פרופילים של תחרויות וקהל אנשים על מנת לשפר את זה. אשמח אם נציגים שעורכים תחרויות יצרו קשר.

natyh

New member
לא מבין מספיק אבל

נראה לי שבנית כאן מערכת חבל על הזמן שמאפשרת להבין את התחרות . ועל כך קודם כל כל הכבוד. שנית אשוחח איתך בקרוב מערכת פשוט מרשימה . שוב כל הכבוד על הרצון ההשקעה והמאמץ.

ג ל נ ט י

New member
שמע

היה לי באג - התיזה שלך לגבי הטייס הכי טוב בליגה היתרסקה בגלל שהטרק שראית לא שלו... עידכנתי עוד כמה דברים נחמדים כמו זמן כניסה לסקטור (UTC), אפשר לראות "נעץ" על המפה - כרגע לא מחושב זמן כניסה לפי פתיחת וסגירת חלון.

חגי

New member
רגע... לא הבנתי משהוא בסיסי

חשבתי שמצאת אתר באינטרנט שעושה את זה...ופה מתייחסים כאילו בנית את זה באמצעיך שלך - הכצעקתה?

למעלה