דף נצח-זיכרון השואה האישי שלי

אלי10010

New member
דף נצח-זיכרון השואה האישי שלי

שלום רב, בימים אלו הושק פרויקט ייחודי לזיכרון השואה, אתר דף נצח. השואה היא מהאירועים המכוננים של העם היהודי ושל מדינת ישראל. פליטי השואה וניצוליה היו ממקימי המדינה שבדרך, ויחד עם תושבי הארץ והעולים הרבים שהגיעו מאז מלחמת הקוממיות, בנו אותה ונלחמו על אדמתה. זיכרון השואה מהדהד באין ספור החלטות ומהלכים לאומים ואישיים, שעצבו את פני המדינה והעם. דף נצח מבקש לתת הזדמנות שווה לכל אחת ואחד לספר לעצמו ולחלוק עם אחרים את זיכרון השואה מנקודת המבט האישית שלו. לספר על הדרך בה הוא מתחבר אל זיכרון השואה, על מפגש מרגש עם ניצול שואה או נספה, בפגישה מקרית או על בסיס משפחתי, ועל ההשפעה של זיכרון זה על חייו. דף נצח מאפשר לזכור ולהיזכר בשמות, בפנים, בקולות, בתמונות ובסיפורים שכל אחד אסף לאורך השנים בנושא השואה ולהוסיף פן אישי לזיכרון הלאומי שלנו. בנוסף לכך, פרויקט דף נצח יהווה בסיס לפרויקט לאומי במערכת החינוך העל-יסודיות בנושא זיכרון השואה האישי שלי. אנו פונים אליך בבקשה לשיתוף פעולה במילוי הדף. אנא הקדיש/י את הזמן למילוי דף נצח ברגישות הראויה. הקישור לאתר דף נצח הוא: http://www.dafnetsah.co.il כמו כן, אנא שלח/י את הקישור למכריך על מנת שנוכל להפיץ את דבר דף נצח בפני כמה שיותר אנשים. בתודה מראש על שיתוף הפעולה, דורית תבור, שלמה מארק, יורם שוטלנד ועדי וולפסון

משהו מפריע לי

מפריע לי ששם החברה מסתיים באותיות CO.IL, היינו שזו חברה מסחרית וכן הפיסקה הבאה: 1. לפי דיני זכויות היוצרים התקפים בישראל, ועל פי אמנות בין-לאומיות, זכויות היוצרים בפרסומי שירות זה, שייכות בשלמותן לדף נצח ולמכללה האקדמית להנדסה סמי שמעון. אין להעתיק כל חלק מהם,ללא שניתנה הסכמתם מראש ובכתב. גרשון.

אלי10010

New member
אתר דף נצח

היוזמה לאתר היא של מרצים ממכללת שמעון, הכנתו והתשתית האינטרנטית שלו נתמכו ע"י המכללה. הדף אינו מסחרי ואין מאחריו שום כוונות רווח. תנאי השימוש הם סטנדרטים כמו בכל דף אינטרנט בכדי לשמור על תקינות משפטית.

שלום אלי

1 אם זו מטרתכם, יש להדגיש זאת ו- "תקינות משפטית" מושגת ע"י כך שהנכם מציינים שניתן להעתיק, אך אינכם אחראיים לתצוכן הדברים. 2 אני נוטה לדעה, שריכוז כגון זה צריך להיות ב- "יד ושם" או גוף ממוסד אחר, אחרת האתר ייעלם במוקדם או במאוחר.

למעלה