דף סיליקון לאפיה

adikal

New member
דף סיליקון לאפיה

האם למישהו יש ניסיון עם דף סיליקון עם סיבי זכוכית? (ראו דוגמא למטה)
האם יש לו יתרון/חסרון על פני דף סיליקון רגיל?

תודה!
 

CallMeCavanaugh

New member
שאלה שאלתית

את לא חוששת להכין אוכל על משהו שנמכר בחנות סינית זולה?
המחיר מאוד מפתה, אבל עדיין - אלי אקספרס?
 

adikal

New member
מוצרים סיניים

האמת שלא חשבתי על זה קודם.
אבל, בתכלס, כשחושבים על זה אז כמעט כל המוצרים ה"מקוריים" מיוצרים בסין.
מה שקורה בהרבה מקרים (ואינני יודעת אם זה המקרה לגבי המוצר הספציפי הזה) הוא שאותו מפעל פשוט מייצר עוד יחידות שאותן מוכר באופן עצמאי.
כלומר, המוצר זהה והמחיר לא.
 

CallMeCavanaugh

New member
זה נכון

אבל יש גם הרבה מוצרים סיניים שעשויים מחומרים נחותים או חיקויים. אני מעדיף לשלם יותר ולקבל מוצר שאפשר לסמוך עליו. במיוחד שמשטחי הסילפט שאני מכיר לא מיוצרים בסין.
 

dani666

New member
את *בטוחה* שזה "המוצר המקורי" ולא זיוף ? ...

... לא הייתי סומך על זה.

זה לא אומר שהזיוף בהכרח רע מהמקור - רק שאין דרך לדעת זאת.
 

CallMeCavanaugh

New member
ועוד משהו

בקשר לשני - אני לא בטוח בכלל שהוא נועד לתנור. זה בבירור משטח רידוד, לא כולם גם עמידים בחום.
 
למעלה