דף קשר

• פותח הנושא jole
  • פורסם בתאריך

jole

New member
דף קשר../images/Emo104.gif

לכל ההורים בפורום, הייתי רוצה לארגן דף קשר של ההורים . לכל מי שמעונין שלחו לי במסר את הפרטים שלכם- שם מלא, כינוי, מקום מגורים וטלפון, כך נוכל להיות קרובים יותר ומעודכנים יותר ואני חושבת שזה יעזור לנו לעזור .

odeia

New member
../images/Emo104.gif שלחתי מסר, כל הכבוד לך על

הרעיון והיוזמה

יש לי בעיה לשלוח מסרים ../images/Emo104.gif

לא ברור למה. אני אשלח בערב מהבית. ברכות על היוזמה

רותי ע

New member
../images/Emo41.gif חשוב שתקראו את זה... ../images/Emo41.gif

הפורום כאן כל כך נעים ומשפחתי שאנחנו שוכחים שזהו אינטרנט. כל אחד יכול להיכנס ולקרוא ! אז אנא-אל תשאירו פרטים מזהים. כל הכבוד לז´אנה על היוזמה ליצור רשימת קשר בין המשתתפים הקבועים והיא תהיה חסויה לחלוטין. שום גורם לא יקבל ממנה את הפרטים. ולכן שלחו לה את הפרטים במסר או במייל אבל לא דרך הפורום. וששארית החג תהיה שקטה ורגועה

רותי תודה על מחיקת ההודעה-

הטעות נעשתה בתום לב, לא שמתי לב שאני שולחת מסר בפורום ולא מסר אישי (השעה והעייפות...) - וודאי שלא היתה לי כל כוונה לפרסם ברבים את פרטי האישיים.

שוב - זו היתה טעות...

אני מודעת לכל העניינים השונים - ובחלקם הבלתי נעימים - של העולם הוירטואלי (למרות שבשני הפורומים שאני חברה בהם נחצו לגמרי הקווים), ושוב, לא היתה לי כל כוונה לפרסם את הפרטים. השעה היתה מאוחרת ועד ששמתי לב שהתבלבלתי ראיתי את הדברים בפורום. אני שמחה שרותי הורידה את ההודעה בזריזות. אני מרגישה קצת כמו ילדה נזופה - עשיתי טעות, אבל OK, זה תוקן, התנצלתי - וזהו...

jole

New member
לכל חברי/ות הפורום../images/Emo104.gif

קודם כל אני שמחה על ההיענות הרבה לדף הקשר. זה הוכיח לי שוב עד כמה הפורום הזה הפך למשפחה והרצון לעזור ולתת כתף הוא כן ואמיתי. אולם דווקא אווירת המשפחה החמימה העלה את הנקודות הבאות והחששות המוצדקים שהעלו בנות שדיברתי איתן ואני רוצה לעלות אותם כאן. מפאת אופי הפורום קל מאד לשכוח שאנחנו בעולם וירטואלי, כשאנחנו נכנסות/ים לכאן אנחנו כמו יושבות/ים בבית קפה מוכר, אולם אסור לנו לשכוח שאין לנו שליטה על מי מצטרף לשולחן שלנו. לכן אנא הקפידו לשמור את הפרטים שישלחו אליכן/ם ועשו בהם שימוש פרטי בלבד. מלבד זאת, בעת כתיבת הודעות בפורום אנא הקפידו לא למסור פרטים אישיים , ואם מי מהמשתתפים/ות בחר לעצמה/ו כינוי זה או אחר להקפיד לפנות אליה/ו בכינוי הנבחר אלא אם כן הובעה הסכמה לפנייה בשם האמיתי (כמובן ששמות כמו- סיגל של שגיא או לימור של עמית מדברים בשם עצמם
ושוב, המון תודה על ההיענות, אני גאה כל כך להיות חלק מהפורום הזה.

למעלה