דף קשר

דם דם

New member
דף קשר

חשבתי לי על רעיון נחמד. אולי שכול אחד כאן יתכוב את האי מייל שלו, אייסיקיו מסנג'ר או מה שבא לכם. יכול להיות נחמד- דרך נחמדה ומענינת להכיר יותר ולדעת מי זה כול אחד וגם לשמור על קשר יותר בנוח. אז שכול אחד יכתוב שם+שם משפחה אייסיקיו\מסנג'ר\אימייל עיר או ישוב

בשביל מה שם משפחה?

אתם לא צריכים לדעת
בכל מקרה: שם: טובי [tovi] עיר: ירושלים [גיל: 16] אייסי: 219809392 מסנג'ר: [email protected] וזה לא האימייל, רק מסן

נצל"ש..

ראיתי אתמול בלילה הטינה.. ראיתי את זה לבד, ולפי מה שקראתי פה.. ציפיתי להשתין מפחד. יאו זה היה אחד הסרטים היותר אידיוטים ולא מפחידים שראיתי בחיים, אולי הוא יותר מפחיד בקולנוע? בכל מקרה, לפניו ראיתי את המנסרים מטקסס. סרט ענק

liavsayegh

New member
גם אני פה...

בקשה קטנה- בבקשה לא לנצל"ש את השירשור הזה כדי שהוא יהיה מאורגן ומסודר. שם:ליאב גיל:14 וחצי עיר: נתניה (או קרית גת- הורים גרושים..) איסיקיו- 262498075 מסנג'ר: [email protected] אימייל: [email protected]

Audrey II

New member
אוקיי

שם- גיל (ואני בת...) ואני בת 17 אייסיקיו- 101545372 האימייל עושה בעיות. אז אני מוותרת על הפירסום שלו. אני גרה בחור ליד חיפה.

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif אני.

שם: קרינה (יא...מרגישה כמו בטופס הזה שהגישו לי למלות בראיון עבודה..
) אייסיקיו: 283844861 סיסמא: ******* חחח סתאאאאם
עיר: רמלה -טוב...כבר לא כל כך מרגישה את זה....שם היה יותר מעיק :)

Hila87

New member
טוב, גם אני אצטרף!

מזמן לא הייתי פה.. (בגרויות- יב'.. לחץ.. עכשיו סיימתי
) טוב אז ככה: שם: הילה נעוס (אל תשאלו!) גיל: 17 וחצי עיר: בני ברק- (ולא, לא דתיה! סתם חור..) איסיקיו: 345410710 מסנג'ר: [email protected] אימייל: וואו.. יש לי כמה טוב.. אז נבחר אחד.. [email protected] (אם מישהו מעוניין.. עדיף לא להתחבר לאיסיקיו.. עדיף מסנג'ר..
)

mysterious V

New member
לא כותב פה יותר מדי, אבל למה לא

שם:ולרי איסק:250877437 מסנג'ר: [email protected] (שם אני לא מחובר כמעט, רק כשאני נזכר) מקום ישוב- ישוב ליד כפ"ס. אכתוב את השורה הבאה כדי להתבלט יותר משאר ההודעות פה.

scoti5

New member
קשר

שם - ליאור ינאי מקום מגורים - כפר הס איציק - 33855053 מסנג'ר - [email protected] אי מייל כמו המסנג'ר הייתי מפרסם טלפון, אבל בטוח מישהו ייתקשר אליי ויישאל אותי בקול עמוק "???DO YOU LIKE SCARY MOVIES" תהנו.

למעלה