דפדפן אופליין תומך עברית מלא - יש חיה כזו?

• פותח הנושא N641
  • פורסם בתאריך

N641

New member
דפדפן אופליין תומך עברית מלא - יש חיה כזו?

בוקר טוב לחברי הפורום
ערכתי חיפוש קצר בפורום ולא מצאתי משהו רלוונטי שמתאים בדיוק אז אני מקווה שתוכלו לעזור. בגדול אני מחפש דפדפן או תוכנה שתוכל להציג דפי אנטרנט בעברית מלאה על גבי הפאלם ללא צורך בגלישה דרך הפאלם עצמו. כלומר שאוכל להעביר מהמחשב דפים ולצפות בהם כשאצטרך על גבי הפאלם. עד עכשיו השתמשתי בתוכנה מצויינת וחינמית, Plucker שמה. עושה עבודה מצויינת בכלליות אלא שיש בעיה עם המרה של דפים מאתרים מסויימים (למשל מאתר YNET מתקבל הכל בג'יבריש) מדובר על פאלם M515 הוותיק.

AYELET1

New member
הבעיה העיקרית במה שתיארת, היא לא בדפדפן

אלא בכך שהפאלם עד היום הזה אינו תומך ביוניקוד ו-YNET כתוב ביוניקוד. הבעיה היותר גדולה היא שהרבה אתרים אחרים עוברים גם כן ליוניקוד.

N641

New member
תארתי לעצמי שזו בעיה של קידוד.

אז למעשה אין שום דפדפן או תוכנה שתוכל להציג את הדפים שמקודדים ביוניקוד כי פשוט הפאלם עצמו אינו תומך בזה? אם כך, מה לגבי דרך לעקוף את הבעיה? כלומר לקודד את הדפים הללו מחדש ואז להמיר אותם עם ה- plucker. זה אפשרי באיזו שהיא צורה?

federbar

New member
לא ניסיתי, אבל נראה טוב ומבטיח.

אני אנסה זאת בקרוב. יחד עם התוסף הזה לפיירפוקס https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/427 אשתדל לדווח על התוצאות

N641

New member
התוכנה ניראת מבטיחה

אבל כרגע בדקתי אותה. מותקנת כמו שצריכה ואף פועלת אבל כל דף HTML שאני מעלה לפלאם היא לא מוצאת אותו.

N641

New member
למי שמעוניין - מצאתי פתרון

אז היות והפאלם לא תומך ביוניקוד פשוט ממירים אותו (את הדף שרוצים להעלות) לקידוד אחר(Hebrew - Iso Visual למשל) ואז ה- plucker מעביר אותו כמו שצריך וניתן לראות את העברית כראוי במקום ג'יבריש ביוניקוד. תודה לכל מי שניסה לעזור

למעלה