דפדפן טוב כתחליף לblazer?

greenor

New member
דפדפן טוב כתחליף לblazer?

מאז ומתמיד אני חווה ריסט כשאני יוצא מבלייזר, ואני רוצה לברוח ממנו. יש תחליף הולם? תודה!

AYELET1

New member
איזה מכשיר? אני מנחשת שזה

אחד החדשים, אלו עם ה-NVFS ב-RLOCK אתה משתמש?

greenor

New member
תודה לשניכם...

טריאו 650 אפשר הסבר קצר על RLOCK? במה מדובר בכלל?

נכון!

הטריאו שלי כל הזמן ריסט. השיא היה שהמכשיר ריסט בעת קבלת שיחות (לפעמים זה היה טוב כי הוא מנע ממני כמה שיחות עם חדשות רעות כמו ספק שהודיע באיחור כי דפק סחורה חיונית בשווי של כמה אלפי דולרים). בכל אופן - עשיתי HR. התקנתי את הRLOCK ונעלתי את העברית. מאז - אף ריסט! לא רצוני ולא בלתי רצוני (ומאז אני מקבל חדשות רעות או טובות
בזמן אמיתי).

תשובה

קישור לתוכנה כבר קבלת אז את הנושא הזה סגרנו. אם אני הבנתי נכון את ההסברים שבאתר + ידע נוסף אז זה הולך כך: בפאלם יש 2 סוגי קבצים PRC וPDB. אין שום בעיה להעביר קובץ PRC ממקום למקום אך יש בעיה להעביר קובץ PDB (ולכן מניסיון לא מומלץ להעביר קבצים אלו עם JACKFLASH לROM כדי לחסוך זיכרון). הבעיה היא שיש קישור לקובץ PDB שלעיתים עובד ולעיתים לא. מכיוון שבכל מכשירי PALM החדשים נעשה שימוש בNVFS אזי יש תוכנות שלא יודעות לעבוד עם זיכרון זה או כי מדובר בתוכנות ישנות או כי המתכנתים דפוקים (פתחו הרי עברית מיוחדת לTREO650 שעובד עם NVFS בלבד אך העברית לא תומכת בזיכרון זה כראוי). לכן תוכנת הRLOCK למעשה נועלת תוכנות אלו בזיכרון ולכן הן עובדות כאילו כמו במערכת ההפעלה הקודמת. בגלל הנעילה, תוכנות אלו גם עולות יותר מהר. בכל אופן, מניסיון זה עוזר. המכשיר שלי כאמור לא ריסט ולא פעם אחת לאחר שנעלתי את העברית.

uri4321

New member
האם חובה לעשות הרד ריסט לפני הנעילה

ל העברית והאם כשאי לנעול תוכנות נוספות?

יוסי 101

New member
נעלתי את העברית ואין שיפור

אילו תוכנות נוספות כדאי לנעול? אני חווה ריסטים בעיקר בקבלת אס אמ אסים וכן בגלישה...

עדכנת ROM לגרסה 1.20 ?

לגבי SMS: היתה לי בעיה עם Phone Technician, בגרסה מסויימת, ששינתה את הצלצול של SMS וברגע שביטלתי אותה הופסקו הריסטים בקבלת SMSים. לא מזמן התקנתי אותה שוב ובינתיים (טפו טפו...) אין בעיות.

למעלה