דפדפן טוב

פגית

New member
דפדפן טוב

לאור המצב שאני גולשת רק מהגלקסי כל הסופש( הנייד בתיקון ושיפצור והנייח שובת ולא מתפקד כרגע ואין לי אנרגיות לזה חחחח ) אני גולשת מהדפדפן של מערכת ההפעלה של אורנג' והוא נתקע ונסגר עלי.. המלצות לדפדפנים טובים יתקבלו בברכה וגם אשמח לאחד שיאפשר גלישה לאתר של אב"ג, האם רק אקספלורר יכול ואני מבקשת יותר מידי?

ronengeles

New member
את הפיירפוקס אני לא כלכך אוהב

תשימי לב שלאופרה יש 2 גרסאות - מיני ורגילה. הרגילה יותר טובה. עוד דפדן שאני אוהב זה MIREN BROWSER אגב, כל מה שצויין הוא חינם מהמרקט

פגית

New member
אז זהו

המארין לא היה לי נוח ונתקע ומה גם שחירבש את תפוז לחלוטין, הפיירפוקס מסורבל לי מידי וכרגע אני עם האופרה, באמת הלא מיני ודיי מרוצה. בהתחשב בזה שהאחרים הוסרו אחרי דקה ועכשיו אני גולשת ודיי נוח לי, נראה לי שאשר איתו ונראה מה הלאה, תודה רבה!

em28

Well-known member
חחח, רק אקספלורר יכול ? ../images/Emo6.gif

אהבתי.
אקספלורר קשישא כבר לא יכול, מתחריו הצעירים נוגסים בגופתו המזדקנת. אבל, ראוי לציין שגלישה סלולרית מציבה אתגרים לא פשוטים, ואינה מהווה תחליף ראוי (בינתיים) לגלישה ממחשב (עם דפדפן ראוי - פיירפוקס או כרום). ניסיתי כבר את פיירפוקס מובייל, xScope, אופרה מיני ומובייל, SkyFire, דולפין HD, והדפדפן המובנה של FroYo, וטרם מצאתי דפדפן ראוי ליותר מאשר גלישה מזדמנת לאתר או שניים.

פגית

New member
חחחחח

התכוונתי בשל העובדה שעדיין לי לפחות יש דברים שנפתחים באתר של אבג רק דרך האקספלורר והוא משמש אותי רק לזה. כל השאר כמובן שבכרום..... כרגע אני עם האופרהמובייל וזה אחרי הצבעוני הזה נמרין?, פיירפוקס וכמובן הזה שמגיע עם המכשיר ונראה שהאופרה מנצחת

רענן 25

New member
גלישה באייפוד עדיפה

אין ספק שבקרב בין אייפון לאנדרואיד האייפון מנצח בגדול בכל מה שקשור לגלישה. אפילו בתוכנה הבסיסית שלו. גם כרגע, כדי לכתוב כאן בפורום אני משתמשת באייפוד טאצ׳. הכל כל כך ברור ומתנהג יפה... אין מה להשוות. חבל

פגית

New member
גם

בגאלקסי דרך האופרה ואו היעודי של אורנג במקרה שלי זה מאוד נוח, היעודי קצת כבד ולא מוכן להיות סטודנט לכן עברתי לאופרה..

white star

New member
../images/Emo54.gif מי גולש עם אקספלורר?!

ובנוגע לסלולארי, אני משתמש במקורי ושנייהם לא עשו לי בעיות עד היום. מצד שני, יכול להיות שזה קשור לרום של אורנג'. הרום המקורי שלי הוא של סלקום וגם שם הדפדפן עם הסמל על סלקום לא קרס לי.

פגית

New member
יש מצב

בבית אני על כרום פרט לדברים רישמיים של האוניברסיטה שנפתחים עדיין רק באקספלורר....

אז הגיע הזמן שבאוניבריסיטה ילמדו

ויתקדמו לעתיד
אגב ד"ש מאישתי מפורום פגים

פגית

New member
אי אפשר ככה להבהיל

אותי! ניק של הדורשת בשלומי??? דש חזרה

פגית

New member
אגב

לכן שאלתי על האקספלורר כי ידעתי מנסיון שלא כל הדפדפנים מוכנים להיות סטודנטים

white star

New member
../images/Emo54.gif ../images/Emo45.gif

אגב, בשביל זה יש את התוסף המצויין לכרום שנקרא IE TAB

white star

New member
../images/Emo54.gif למזלי אני בקושי צריך אותו

אבל במה שכן, הוא עובד סבבה. תנסי, מה יש לך להפסיד? לא עובד טוב, מעיפים :)

פגית

New member
אכן

לכשהנייד יחזור משפצור והנייח ילך לתיקון
בנתיים מזל שיש גלקסי..

למעלה