דפדפן WAP ב- JAM - יש חיה כזו?

• פותח הנושא N641
  • פורסם בתאריך

N641

New member
דפדפן WAP ב- JAM - יש חיה כזו?

כל מה שמצאתי שם זה את ה- IE ולפי מה שניסיתי הוא לא תומך (מין הסתם) בהצגת עמודי WAP. האם יש איזה דפדפן WAP מובנה שמסתתר? לפי המפרט של המכשיר כן אמור להיות לו דפדפן כזה.

AYELET1

New member
תלוי מה ואיך מוגדרת הצגת דפי ה-WAP

ישנם דפדפנים כאלו אך הבעיה היא שעמודי ה-WAP מזהים ומציגים את העמוד לא רק בעקבות הצורה בה הוא נכתב, אלא גם עקב/בזכות הזדהות הדפדפן כדפדפן מסוג מסויים (מה שנקרא ה"agent" ששולח הדפדפן). ממה שראיתי עד כה, דפדפני הפוקט (כן, כן, גם במכשירים משולבי טלפון) אינם מזוהים כדפדפנים של סוללולר.

N641

New member
זה בדיוק ההודעה שאני מקבל

כאשר אני מנסה לגלוש לעמוד ה-WAP של אורנג' לדוגמא. אם כך, חייבת להיות דרך לעקוף את הזיהוי או איזו קומבינציה אחרת שבה כןיוצגו על המכשיר עמודי WAP. במפרט של המכשיר כתוב בפירוש גם גלישת WAP.

motia

New member
לא אין ! ה- wap בג'אם משמש רק למשלוחי mms הגל

הגלישה רק htmlית מוטי (-:

amitp

New member
נטפרונט בגרסה הרשומה מאפשר לערוך את ה-

user-agent. לא ניסית אבל יתכן מאוד שכך תוכל לפתור את הבעיה.

N641

New member
תודה. אני אנסה את הדרך הזו אם לא אמצא

פתרון אחר.

N641

New member
../images/Emo45.gif אנסה. ואולי כדאי אפילו לשים ב- FAQ ?

במקום שהדעה הרווחת כאן תהייה "אין אפשרות" מוחלט.

AYELET1

New member
לא, זו אינה הדעה הרווחת כאן

הבעיה שכנראה גם אם זה לא תצליח לגלוש WAP בתפוז לסלולר למשל. אם תגלה משהו אחר אז תהיה בטוח שאוסיף את זה ל-FAQ

N641

New member
שאלה נוספת - לגבי Activesync

היתכן כי Windows לא מזהה Windows ? WTF? :) התקנתי את Activesync 4.5 הגרסא החדשה ביותר כידוע לי. וודאתי שהתוכנה תומכת ב- 2003SE לפי הכתוב באתר מייקרוסופט. אבל, כאשר אני מחבר את המכשיר ל- USB ה- Windows קופץ בהודעה של התקן לא מזוהה וטוען שתוקף שהוא לא מוכר. האם יש צורך להתקין דרייברים בנפרד מלבד תוכנת ה- Activesync ?

AYELET1

New member
עם הג2'אם אין צורך בדרייברים נוספים

בצע ריסטרט למחשב ה-PC סופט ריסט לפוקט אם זה לא עוזר החלף שקע USB, נסה בלי מפצל USB נסה להחליף כבל בהצלחה

N641

New member
בעיה נפתרה אבל שאלה בצידה :)

כמובן ששאלתי את השאלה לאחר שעשיתי ריסטים הן לפוקט והן ל PC וזה לא עזר. כולל החלפת כניסת USB והסרה והתקנה מחדש. מה כן עזר? החלפת כבל. מה שמביא אותי לשאלה הבאה: איך יתכן שבכבל הקודם שניסיתי, המכשיר נטען דרך ה- USB והוא מצליח לגרום למחשב להבחין בחיבור (כי אחרת הוא לא היה מקפיץ הודעה על המסך) אבל ה- windows לא זיהה אותו? ואילו בכבל השני, מייד אחרי החיבור הראשון הוא זיהה אותו אוטומטית כאילו לא היתה בעיה מעולם? קצת מוזר, לא?

N641

New member
עוד שאלה - הפעם תוכנה :)

מישהו יכול להמליץ מנסיון על תוכנה להקלטת שיחות? ניסיתי את Resco Audio Recorder אבל היא לא מספקת את הסחורה כמו שצריך. מקליטה רק צד אחד בשיחה.

N641

New member
אף אחד לא מכיר תוכנה כזו?

ניסיתי כבר 3 ו- 2 מהן מקליטות רק צד אחד והשלישית שמקליטה 2 צדדים עושה בעיות.

למעלה