דפיקות לב!!!

skito

New member
דפיקות לב!!!

דפיקה בדלת! "פתוח" צעקתי "שלום יא'חנטריש" כפות וחיבוקים נשיקות והתרגשות. טוב 15 שנה שלא התראנו, מגמגם מהתרגשות "מה מה הביא אותך אחי אחרי כל כך הרבה זמן?!" "נו טוב באתי לשחזר את ימי הזוהר יאלללללללה תוציא ת'שש-בש ושים מים לקפה" "אתה יודע סקיטו שאני לא מפסיד ולא אפסיד גם כעת" "אני יודע אבל היום תפסיד" קבעתי בבטחה! "לא לא במשחק הזה" מחייך ואומר: מחייך ואומר: "אתה יודע, שמצאו אצלי שני סוגי סרטן, מזל שאלו שני סוגים שונים, כך הם יריבו בניהם מי ינצח אותי ואני אשחק להם אותה" הייתי בהלם מוחלט - פתאום עצוב לי כל כך והואאאאאא מחייך מפה לאוזן מנסה להרים את רוחי ואני ... שאלתי בלבי "האם זהו סבב הפרידה?" לאאאאא!!! זו הפעם הראשונה שאני מרגיש חסר אונים מלבד תמיכה אנני יכול לתת לעשות שינוי כלום!!! האמנם? (כן זה קרה לי אמש)

צלליתה

New member
איזה ספור קשה

ואתה באמת במצב של חוסר אונים מוחלט. אם תשאר אתו ותמשיך להיות חבר, זה יהיה נפלא. שאני כותבת את המילים זה נשמע מובן מאליו, בטח שלא עוזבים חבר חולה. אבל המציאות היא שונה. קשה מאוד להיות חבר של אדם חולה. אבל הרבה יותר קשה להיות חולה. חברה טובה שלי חלתה בסרטן. שהסרטן הגיע למוח האישיות שלה השתנתה לגמרי. הייתי מנסה ליצור קשר, והיא סרבה לדבר איתי. הייתי מגיעה לבית החולים והיא היתה מטיחה בי אשמות איומות. מכיון שהיינו חברות מילדות בטח עשיתי לה דברים איומים לאורך הדרך. אבל רוב הדברים שהיא דברה עליהם מעולם לא קרו. היא מתה מבלי שממש נפרדתי ובלי שממש תמכתי. היא לא סלחה לי (אין לי משוג על מה). אוי כמה אני מתגעגעת. מאחלת לחברך שאכן ישחק להם אותה. והחלמה מלאה.

התמיכה הטובה ביותר..

היא לא להרגיש רע. החבר שלך נמצא בשלב מעניין - הוא סוגר מעגלים שהחמיץ בעבר ונראה שהוא שומר על מורל גבוה ורוח חיובית. לך עם זה. לא לשדר עצב. יש לך מושג למה הוא בא לבקר אותך? הוא אמר לך? אל תנסה לנחש כי לא בטוח שתצליח. בכל מקרה, הסיבה שבא היא זו שתבהיר לך מה הוא מצפה מהקשר - תמיכה או סחבקיות שתשמור אותו רחוק מהעצב האישי (או מהפחד). תלתל-יודע-מה-אומר

hrabba

New member
לפעמים לתמוך זה הכי חשוב

אז אתה עושה הרבה והלוואי וינצח והוא כבר ניצח כשיש לו חבר כמוך בהצלחה

LostInTheSky

New member
הדפיקות לב האלה מוכרות לי...

ממקרה אחר, אבל מוכרות. אתה צריך לומר תודה שיש לך הזדמנות לראות אותו ולתמוך בו. להיות איתו בזמנים הקשים שלו... לעזור לו להחלים ואם חס וחלילה הוא לא יחלים אז לפחות תדע שעשית הכל כדי שיהיה לו טוב. תחייך איתו הרבה, תצחק איתו הרבה, תתן לו אהבה... ובתקווה שהוא ינצח! המון המון הצלחה והחלמה מהירה!

skito

New member
../images/Emo51.gif

לקוראים, למגיבים. אין ספק שאמרתם כאן דברים נכונים ובעיקר מחזקים. תודה

פּרפרית

New member
תמיכה ושינוי

נכון, אתה לא יכול לשנות את המצב הפתולוגי שלו. התמיכה, הביקורים, החברות שנוצרת מחדש עם המצב הקיים, שלא כמו אצלך, היא היתה חברה שלי לפני הגילוי אבל אחרי שהתפתח לה הסרטן החברות שלנו קיבלה ממדים אחרים הרבה הרבה יותר משמעותיים. היא נתנה לי את הכוח בחיוך שלה, באמונה שלה שבסוף הכל יהיה בסדר...שמונה חודשים ליוויתי אותה בדעיכה הנוראית הזאת. הדבר הזה השתלט לה על כל חלקה בגוף חוץ מהראש. אני יכולה להגיד שהיום שנתיים אחרי אני מודה על הזכות שנפלה בחלקי להיות לצידה ולהפרד ממנה כמו שצריך. אני תקווה שהחבר שלך ינצח וישרוד את ה"דבר" הזה. התמיכה שתיתן לו היא גם סוג של שינוי אצלו וגם אצלך.

noa128

New member
קשה

לפני הכל שמחה שבאת לספר לנו כאן
. כמו שראית, חבורה מובחרת של אנשים חמים ותומכים בחרה בפורום הזה להיות לה בית, ואני שמחה על כל מצטרף
טרם היה לי הכבוד להיות במקומך. איבדתי אבא לסרטן, ומה שלימדני הניסיון הזה הוא לפני הכל להיות איתו עם החבר הזה שלך, כי מעבר לרגעים מופלאים שלא ישובו בקשר ביניכם - זה המסע שלו, ואיך שיבחר לצעוד בו אתה פשוט תהיה שם בשבילו, כמה שירצה ואיך שירצה - זה כל מה שאני מבינה שהוא מבקש, וכך נראית חברות אמיתית בעיניי. עוד דבר שלמדתי מהנסיון הכואב הזה שלי, הוא כוחה העצום של סכנת מוות על אדם. על האיש עצמו, וגם על סובביו. ייתכן שימצא בעצמו כוחות שלא ידע שקיימים להלחם בדבר הזה, ואולי יבחר לחיות את הזמן שנותר אחרת ממה שחי את כל שקדם לו, ייתכנו לך הפתעות כמי שהכיר אותו בעבר. אתה רק היה שם בשבילו, ואנחנו נהיה כאן בשבילך. מתי שתרצה. לילה טוב, וברוך הבא

skito

New member
יפה מצדכם../images/Emo51.gif

היי נועה, אכן ראיתי קראתי עושה רושם שיש כאן חבורה נפלאה התגובות לעיניין ומאוד מחזקות, שוב
לכולם

למעלה