דפיקת לב!!!

skito

New member
דפיקת לב!!!

דפיקה בדלת! "פתוח" צעקתי "שלום יא'חנטריש" כפות וחיבוקים נשיקות והתרגשות. טוב 15 שנה שלא התראנו, מגמגם מהתרגשות "מה מה הביא אותך אחי אחרי כל כך הרבה זמן?!" "נו טוב באתי לשחזר את ימי הזוהר יאלללללללה תוציא ת'שש-בש ושים מים לקפה" "אתה יודע סקיטו שאני לא מפסיד ולא אפסיד גם כעת" "אני יודע אבל היום תפסיד" קבעתי בבטחה! "לא לא במשחק הזה" מחייך ואומר: מחייך ואומר: "אתה יודע, שמצאו אצלי שני סוגי סרטן, מזל שאלו שני סוגים שונים, כך הם יריבו בניהם מי ינצח אותי ואני אשחק להם אותה" הייתי בהלם מוחלט והוא...פתאום עצוב לי כל כך והואאאאאא מחייך מפה לאוזן מנסה להרים את רוחי ואני ... שאלתי בלבי "האם זהו סבב הפרידה?" לאאאאא!!! זו הפעם הראשונה שאני מרגיש חסר אונים מלבד תמיכה אנני יכול לתת לעשות שינוי כלום!!! האמנם? (כן זה קרה לי אמש)

זה לא כלום

לתת תמיכה זה המון. גם אם נדמה לך שמבחינתך, אם רק יכולת, היית נותן לו הרבה יותר, יש ערך רב מאד לתמיכה הזו, ליכולת הנפשית שלך להיות מסוגל להתמודד עם המצב של החבר שלך. וזה משהו שאתה מעביר אליו, שמחזק אותו לעבור את מה שהוא נאלץ לעבור עכשיו. נשמע לי שהוא מאד חזק, ומתכוון להלחם על כל שניה בחייו. והוא בחר בך כשותף לדרך, הוא כנראה מאד מעריך אותך. השיחה הזו, להביא את הבשורה הזו לאנשים מסביב, היא שיחה מאד לא קלה. יש המון מחשבות וחששות לפניה. למי לספר, מה לספר, איך ומתי, ואיך הצד השני יגיב. האם הוא יבהל ויברח, האם הוא ישאר ללא מילים ולא יידע איך להתקרב אליי, האם הוא יתעצב ואני אצטרך לנחם אותו... אני חושבת שקיבלתי את כל אלו ויותר. החבר שלך, הוא כבר עשה חלק מהדרך, כבר היה לו זמן לחשוב ולעכל את המצב החדש. ועכשיו הוא משתף אותך ורואה בך מישהו שאפשר לבטוח בו. אם תוכל לתת לו את התמיכה לה הוא זקוק, זו שאתה חש שהיא כל כך מעטה, אולי בעינייך, אך התמיכה הזו היא הרבה מאד. רק בריאות
גלי

למעלה