תודה על התשובה המהירה.
למה אני שואלת?
מכיוון שהאורז זו פחמימה המקפיצה את הסוכר במהירות , ושומר נפשו -ירחק ממנו,
ולכן יהיה עדיף לי להכין דפי -אורז ממולאים בירקות.
 
ראיתי בטלביזיה בישול דפי-אורז בשיטה הסינית:
מקפיצים בווק ,או במחבת עמוקה כמה סוגי ירקות חתוכים לעובי גפרורים, כמו:
רצועות בצל, כרוב חתוך לרצועות דקיקות ,גפרורי-גזר,רצועות קישוא,פטריות ונבטים. ומוסיפים לזה מלח פלפל ג'ינג'ר .
את דפי -האורז טובלים בקערה עם מים חמימים (אך לא רותחים) כ- 5 שניות בלבד,
ומוציאים למשטח עבודה,ומניחים בקצה כול דף חופן מרצועות הירקות.
ומגלגלים כמו עלי-גפן: תחילה קיפול מ-2 הצדדים ולאחר מכן מגלגים לגליל,
 
ישנם כאלה האוכלים את דפי -האורז,ללא אפייה,שלאחר שהוטבלו והתרככו במים.
יש המעדיפים להניח בדף האורז ירקות טריים שלא הוקפצו ,ולטגן אותם קלות עד להזהבה.(או להבריש את הגלילים במעט שמן לאפות בתנור.)