דפלפט/למיקטל

Just Sivan

New member
דפלפט/למיקטל

שלום רציתי לשאול אם מישהו פה לוקח דפלפט ולמיקטל ולשאול על תופעות הלוואי של הלמיקטל שמעתי שבין היתר מדובר בפריחה קשה עד כמה בדיוק היא קשה והאם יש משהו שניתן לעשות כנגד זה

חייםלוי

Member
מנהל
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

חלק נכבד מהפורום לוקח דפלפט ולמיקטל (לא שניהם ביחד). אם יש פריחה בזמן שלוקחים למיקטל מדובר באלרגיה שעלולה להיות מסוכנת. לגשת מייד לנוירולוג כדי שיבחן את העניין וקרוב לוודאי שיפסיק את התרופה.

הפריחה נדירה

היה לא מזמן בפורום מישהו שסיפר על פריחה כזו - צריך להיות עירניים ולגשת מיד לרופא אם יש, אבל היא נדירה. הבן שלי לקח את שתי התרופות ביחד וזה היה בסדר גמור (רק לא אפקטיבי במיוחד..)

maayanikiliki

New member
תגובה

עשי לעצמך טובה, התייעצי עם הרופא על הדפלפט, נדמה לי שרבים ממעטים בהשלכות של התרופה על הגוף, כגון עלייה במשקל ועוד, שימי לב. על הלמיקטל שמעתי דברים טובים אבל לא ניסיתי. בהצלחה,

אחי אלי מטופל גם בדפלפט ולמיקטל

ואוספולוט מזה מס' שנים וב"ה אין תופעות לוואי, התרופה שעשתה לו הרבה בלאגן זו דווקא הייתה הטופמקס

שלום לך הבת שלי, סיון...

לוקחת דפלפט ולמיקטל, הדפלפט גרם לה לתת פעילות של בלוטת התריס וקצת נשירת שיער, הלמיקטל עושה לה הפרעות שינה... מעבר לזה זה שילוב טוב...

תופעות לוואי של הדפלפט והלמיקטר

סיוון ערב טוב לך הבן שלי מטופל באמצעות שתי התרופות הנ"ל. לדפלפט יש שתי תופעת שאנו רואים על הבן שלנו: 1. עירנות יתר/ חדות של הילד - לפני השימוש בתרופה הבן שלי היה ילד שקט מאוד ונכון להיום הוא הרבה יותר ...... זה גם כמובן עיניין של גיל (הילד בן 6). 2. תאבון מוגבר - שוב לפני לקיחת התרופה הנ"ל הוא לא ממש אכל והיום הוא אוכל טוב ולעיתים יותר מידיי טוב... בנושא הלמיקטל - נאמר לנו שיכולה להופיע פריחה באזור השבוע ה- 8 מתחילת הטיפול - במידה ומופיעה פריחה יש להפסיק באופן מיידי את הטיפול ולפנות לרופא. בהצלחה רועי

למעלה