דפנה אמרה אבא. וגם התכוונה והיא רק בת 8.5 חודשים. כמה בכיתי.
י יונית ש New member 23/12/01 #2 כמה מרגש ../images/Emo6.gif כל כך קטנה וכבר מילה ראשונה פשוט נפלא שתמשיכו להתרגש רק מדברים כאלה נפלאים מזל טוב יונית
כמה מרגש ../images/Emo6.gif כל כך קטנה וכבר מילה ראשונה פשוט נפלא שתמשיכו להתרגש רק מדברים כאלה נפלאים מזל טוב יונית
ש שירלי של תומר New member 23/12/01 #4 ../images/Emo32.gif יונית, איפה את?! למה את לא באייסיקיו??? אני מ-ת-ג-ע-ג-ע-ת!!!!!!!!!!!! שירלי.
נ ניריתי של יותם New member 23/12/01 #5 כמה מרגש! ברכות על המילה הראשונה!../images/Emo99.gif ושהבחירה המוצלחת למילה הראשונה לא תעלה לבעלך לראש! אנחנו יודעים שהם מעדיפים את אמא ורק לא רוצים להעליב את אבא
כמה מרגש! ברכות על המילה הראשונה!../images/Emo99.gif ושהבחירה המוצלחת למילה הראשונה לא תעלה לבעלך לראש! אנחנו יודעים שהם מעדיפים את אמא ורק לא רוצים להעליב את אבא
I Iris-1 New member 23/12/01 #8 לי יש כינוי טוב מאד אצלה. הוא בחיים לא יכול לתת לה מה שאני נותנת. אנחנו יודעים את זה טוב מאד והיא יותר מכולם.
לי יש כינוי טוב מאד אצלה. הוא בחיים לא יכול לתת לה מה שאני נותנת. אנחנו יודעים את זה טוב מאד והיא יותר מכולם.
א אשרת של יעלי New member 23/12/01 #7 ואוו איזה כיף לכם...../images/Emo13.gif זה באמת מרגש. לי קשה לדמיין בכלל את יעלי אומרת משהו... בינתיים אני נהנת עם כל קול וציוץ קטן שהיא משמיעה... שיהיה במזל לאבא המאושר...
ואוו איזה כיף לכם...../images/Emo13.gif זה באמת מרגש. לי קשה לדמיין בכלל את יעלי אומרת משהו... בינתיים אני נהנת עם כל קול וציוץ קטן שהיא משמיעה... שיהיה במזל לאבא המאושר...