דפנה ודודידו

לא מצאת מישהי יותר משעממת?

דפנה זה השוס הגדול? נו, באמת... שנת 92´ - ואנחנו שולחים את דפנה היפייפיה כדי שתלמד את הגויים ש´זה רק ספורט´. היא היתה כבר דמות מאוד מוכרת בעיקר מהמחזמר המצליח ´סאלח שבתי´ ובעקבות הלהיט <המעצבן> ´מי יציל את הבית שלי´, או בשמו הרשמי ´הצילו´ <שאחרי שמיעת השיר תמיד היה לי חשק להטביע אותה ואת ביתה ואז נראה אם היא תשיר הצילו בכזאת מתקתקות מרגיזה. כן, כזו אני- נחמדה>. אהוד מנור כתב את ´זה רק ספורט´ כדי להראות שבאמת לא צריך לקחת את התחרות יותר מידי ברצינות. דווקא רעיון חביב. לא ממש יצא לו. מה שיצא זה שיר סמבה סתמי. כ"כ סתמי ומה גם שהפעם לא שלחנו שום גימיק אז אין ברירה- צריך למצוא שערוריה! הפרש של נקודה אחת ויחידה הפריד בין דפנה לענת עצמון, וכפי שכבר למדנו <ע"ע מלחמת ירדנה- עפרה>- הפרש של נקודה בקדם זו סיבה מספקת לפתוח במלחמת עולם III. ענת הגישה תביעה <לא, לא הגזימה בכלל המתלהבת> לרשות השידור מפני שהשיר של דקל היה ארוך ב-17 שניות מהמותר <מסתבר שהאורך מאוד קובע>, וניסתה בכוח לקבל את המקום הראשון. ההגיון <וגם בית המשפט> היו לצידה של הדקל, ועצמון הפכה לבדיחה התורנית. דפנה חזרה כמו גדולה עם המקום השישי <והמפתיע משהו>. היום דפנה עושה מה שהיא עושה הכי טוב- מופיעה בהצגות ילדים, ומנחה תכנית מאוד מצליחה בערוץ ´הופ´ בשם ´דפנה ודודידו´ יחד עם בובה מכוערת בעלת אוצר מילים חד- הברתי. ועל ההצלחה יעידו אחייניותיי המכורות. האמת היא שתפסתי את עצמי כמה פעמים מזמזמת ´כי הוא כזה חמודי-דו, דפנה ודודי-דו´. אני יודעת, אני יודעת, אני אתפוס עם עצמי שיחה נוקבת יותר מאוחר. זהו! מצאתי פתרון! בשנה הבאה נשלח את דודידו! בובה שלא יודעת לדבר ובטח שלא לשיר- גם גימיק וגם שערוריה! אז כמו שאומרת ההיא מהטיק-טק ´נהדר, לא?´

שיר נהדר !

"זה רק ספורט" שיר מלהיב במיוחד וגורם לך לרצות לרקוד את הרומבה (או שמא הסמבה ?). ההצלחה הנוכחית שלה גם כן סוחפת, ובפסח כשהופיעה במלון באילת בו עבדתי כולם זימזמו את שיריה. חוצמזה שדודידו חביב - אפשר להתעלל בו די בקלות

Yaniv-DC

New member
לא קורה לי הרבה

בעצם לא קורה לי בכלל, אפילו עם פינג פונג לא סלדתי כל כך משיר כמו השיר הזוועתי הזה. זה רק ספורט, לעניות דעתי, אחד הגרועים שישראל שלחה לתחרות.

למעלה