דפנה וטוטי

hilae

New member
דפנה וטוטי../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

נכנסתי היום לדף הראשי של הפורום... ופשוט נדהמתי במעט מאוד זמן שהפורום קיים הספקתם לעשות כל כך הרבה דברים. כאילו שהפורום רץ כבר כמה חודשים טובים.......... גלריה שלמה.. ימי הולדת... קישורים ... סקרים והכי מדהים אותי ששתיכן מטפלות בזעטוטים צעירים! כל הכבוד לכן ותודה על הפורום הנפלא!!
הילה אימא של אביעד

מצרפת שוב את ההודעה שלי

בדיוק באותו עניין מלפני כמה ימים
אני שמחה שגם אתן מרגישות כמוני
אני בטוחה שתסכימו איתי כי האינטרנט בימים האחרונים הוא לא מה שהיה פעם....הוא יותר מלהיב,מרגש,כייפי ונעים, נכון ? ובכן....כל זה בזכות הפורום החדש הזה בניצוחן ובניהולן של דפנה (דפגול) וטוטי (קרן) שלנו
רציתי לומר שאני פשוט נדהמת מההשקעה,הנתינה מהזמן הפנוי (לשתיהן תינוקות בני 4 חודשים..זה לא פשוט), תשומת ה
עד לאחרון הפרטים הקטנים (והגדולים
) - ובכלל - על הכל ! אתן נפלאות ! בימים ספורים הפכתן את הפורום הזה למקום שכיף להכנס אליו (זה הדבר הראשון שאני עושה עם פתיחת המחשב
), להתעדכן ולעדכן,לרגש ולהתרגש עם סיפורי הלידה וסיפורים מהחיים, לשאול שאלות ולנסות לעזור במתן תשובות לאחרים,לייעץ ולהתייעץ והכי הכי - לשים תמונות של הים/ות שלנו שלא בשרשורי ...... גבירותיי - קבלו ח"ח ענק על העבודה לתפארת שאתן עושות כאן - אני בטוחה שאתן תגרמו לפורום רק להשתבח יותר עם הזמן
שיהיה
מכל ה
כיפאק היי לדפנה ולקרן
+

liat ליאת

New member
../images/Emo45.gif מצטרפת לכל מילה../images/Emo70.gif

שירלי, אמרת הכל! אין מה להוסיף!

dafdaf

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כל הכבוד../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

כל הכבוד גם ממני ../images/Emo45.gif

כאמא לזאטוט בן כמעט 3 חודשים, אני יודעת שכמעט אין זמן לכלום. (בעיקר שאני יודעת שבר כמעט ולא ישן במשך היום). אז כל הכבוד גם על התפקיד שלקחתן על עצמכן, גם על זה שאתן ממלאות אותו בצורה מדהימה. כייף למצוא בית חדש

טאש

New member
ובדיוק רציתי לכתוב שאני ממש בשוק

מזה ששוב יש פורום ששואב אותי אליו ככה....... איזה כיף פה!!!!!! (ואפילו לא ידעתי שגם דפגול מנהלת פה....)

tonti

New member
וגם אני רציתי לומר

שמדהים פה וכיף לי. רק שאין לי זמן בגרוש אז אני כמעט לא כותבת. ואני לא עומדת בקצב הדפים. ומתגעגעת נוראאאאאאאא!

חגית99

New member
מצטרפת למחמאות!!!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ממש כייף להיכנס לפורום. חגית

ayelet i

New member
../images/Emo45.gif מסכימה על כל הנאמר!

הפעילות בפורום מוכיחה שהוא היה חסר
אני נדהמת כל פעם מחדש ממס' הדפים, הפעילות, הקישורים, הגלריות... מי שיכנס לכאן בפעם הראשונה יתקשה להאמין שמדובר בפורום שנוצר לפני מס' ימים בלבד!
דפנה וקרן - אתן מדהימות. המהירות בה מתעדכנות התמונות/קישורים וכד' ראויה להערצה! כל הכבוד!
והכי הכי הרבה - מרגישה שחזרתי ה -
וכיף לי!

למעלה