דפנה וכולם

gaia20

New member
דפנה וכולם../images/Emo18.gif

כידוע לכם, באינטרנט יכולה להיות קהילה מאוד נחמדה וכמו כן גם קהילה פחות נחמדה, ואפילו כזאת שרוצה להזיק... אנא מכם, לא לפרסם בפורום מספרי טלפון אישיים, אין לדעת מי קורא את ההודעות האלו דפנה תסלחי לי שמחקתי את ההודעה שבה פרסמת את המספר שלך, אבל זה באמת לא רצוי לעשות את זה לנוחיותך יש את תיבת המסרים האישיים, ששם רק את ומי ששלחת לו את ההודעה יראו את ההודעה. אם את צריכה עזרה כיצד להשתמש בתיבה, אני מוכנה לעזור לך. שיהיה לכולכם סופשבוע נעים.

daphnal

New member
מובן...

תודה לך. האמת שלא ידעתי שיש תיבת אישית עד שקבלתי את ההודעות האשיות להיפך,אני מודה לך שמחקת את המספר. סוף שבוע נעים.

lupland

New member
מספרים בפורום...

אני לא מאמין!!! עד שסוף סוף היה כאן מספר שיכולנו "להתעלל" בו מחקת אותו על דעת עצמך הדר? אני דורש מייד כינוס של חבר הדירקטוריונים של העמותה. אך...הלך מספר...

gaia20

New member
אסף יקיר, האם אתה מתחכם?../images/Emo22.gif

מיד לפינה!! אני גוזרת עליך עונש!! ואני מציעה לך לא להתחכם יותר אחרת אני לוקחת ערימה של ספרים כבדים, שמה על הראש שלך ואתה תצטרך להתהלך בחדר ואוי לך אם ספר אחד נופל!!!!! ראה הוזהרת!!!

lupland

New member
הצטרפתי לעמותת הגבר המושפל

הדרי.אם תשימי לי ספרים על הראש את תהרסי את זרימת האויר החיובית והחיונית לטובת הפאנג שוואי.אז לפני שאני מדבר עם אחותך בבקשה...להרגיע

gaia20

New member
הלו!! הלו!!!

לא אמרנו שאתה עומד בפינה כעונש להתחכמות לא נאותה???

שי פ

New member
נו אסף, עד שמשהו מתחמם פה....

מישהו צריך להפעיל סירנות ולסגור אופציות.... טוב, אני מניח שדיבורים לא יהיו בפורוסם הזה דרך הטלפון, אם כי אני זוכר במטושטש שיחה שקיימנו בלילה רחוק וחשוך.... אולי כשניפגש הדרי תאפשר החלפת מספרים, או שמא שגם אז היא תפעיל צנזורה.......ובלי ציניות, כל הכבוד הדרי!!! לא רק שאת מעוררות את הפורום, את שומרת עלינו. כל הכבוד באמת!!!! יש הרבה טיפוסים מוזרים ומציקים שיכולים להטריד, וממספר טלפון אחד יכולים לאסוף פרטים אישיים, ולעשות בהם שימוש מסוכן.....אז זהירות. ריטה, מה שלומכן? איך בבית? יש הבחנות? מצטער שלא הייתי מעודכן. הדר, קראתי לאחרונה שאת עובדת מאוד קשה, זה מסוכן עבורך. זאבים אוהבים אנשים שעובדים קשה, שלא נחים. זו הסיבה הראשונית שהמליצו לי ללמוד הוראה. כדי שאנוח בצהריים. רק לאחר שסיימתי את לימודי התואר הראשון התאהבתי במקצוע, ולאחר מכן הבנתי שאין מורה שנח בצהריים. להיפך, אתה לוקח עבודה הביתה, עובד על עבודות, מבחנים, מצגות, עריכת סרטים, שיחות עם הורים בטלפון (גם להם לפעמים מסוכן לתת מספרים....) ועל ישיבות לא דיברתי. אבל, אם כבר התחלתי לכתוב בנושא, אוסיף ואומר, כדי שלא אשמע כמתלונן, מבט חטוף אחד בעינייו של תלמידה או בעיניי תלמידה שהצליחו, או שעזרת להם בעיצה טובה נותן כוח להילחם בכל הזאבים והעייפויות למינהם. וטיעון אחרון, מורה לא מזדקן/מתבגר. אתה תמיד נשאר בסביבה צעירה, מיודע לגבי החידושים, העידכונים, צעיר לנצח. שאגב, שיר מדהים של בוב דילן.

lupland

New member
המורדות...והמורה...

היי שי. קודם כל אנחנו עומדים להיפגש בכנס הקרוב.הקפה עלי.(הסוכר על הדר...) "מורה לא מזדקן/מתבגר.אתה נשאר תמיד בסביבה צעירה" קלטנו אותך אחי...אתה עם המורדים...או ליתר דיוק המורדות...כן כן אלו שמורדות בכל לבוש שמעורר חשד לצניעות יתר...בחייך.מי יכול להזדקן או לחשוב על כך בסביבה כזו???

שי פ

New member
חמוד, טוב מראה עיניים ממגע שפתיים

במקרה הנדון בלבד! בהקשר לכנס....על מה מדובר? איפה, מתי? אשמח לקבל פרטים, ולבדוק אם אוכל להגיע......

lupland

New member
היא משלנו

גאיה היקרה. "זכית" שלא מרצון להצטרף לקבוצת עילית.איכותית.והטובה ביותר שקיימת על פני הגלובוס. אנשים טובים ויקרים עמלו קשות הרבה שנים קודם לבנות לנו בית. אחרי הכל ללופוסים יש רק בית אחד בואי הבייתה בבקשה אסף

lupland

New member
היי שי

מה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתה חבר בפורום אך לא בעמותה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שי.זו כבר השעה לפרוש בכל אופן צור קשר עם המרכז שלנו.ביום ראשון ה-04.05.03 יתקיים הכנס.ובקרוב יצאו הזמנות מפורטות.כמובן שידוע לי שאתה בלימודים באותו יום.אבל אם בכול זאת תוכל לעשות מאמץ או סידור כל שהוא זה יהיה נחמד....מקסימום תגיע לקראת הסוף אני אדאג לקפה....הדר לסוכר....

ל3

New member
הי שי

שמחה לראות אותך פה. הצלחת לעודד אותי עם הדיבורים על הוראה. אין ספק כי יש לך אהבה למקצוע- רואים את זה וזה הכי חשוב

למעלה