דפקו אותי מאחורה!!!

סיאמית

New member
דפקו אותי מאחורה!!! ../images/Emo73.gif

אני באה לפנות ימינה ומאחורי, איזה פוסטמה שגם כן רצתה לפנות ימינה לא עצרה כנראה באדום של הרמזור וניכנסה בי!!! רציתי שתעצור איתי בצד אחרי הפניה כדי שאני אוכל לדפוק לה מכות רצח אבל היא נילחצה וחמקה למסלול השמאלי ונימלטה שמאלה... בכל מקרה, אני בסדר כמובן ואפילו אין סימן על המכוניתי שלי אבל .... נעלבתי...

RomiVais

New member
אוי, יקירתי... ../images/Emo24.gif

הכי הכי הכי הכי חשוב שאת בסדר... ושלא קרה כלום. להשיג לך שק איגרוף לפרוק את העצבים???
שיהיה לך ערב נפלא ליטוף לבטנונה....... ותשמרי על עצמך, שמעת?!?!?!?! נשיקות...

Navva

New member
השאלה: מה שלום עובריקה?

היא בועטת ועירנית? האם הלכת להיבדק ולעשות מוניטור? סליחה על פולניות היתר (אני רק חצי) סוף שבוע נעים וד"ש ל~א~ נאוה

סיאמית

New member
העובריקה בסדר גמור ../images/Emo57.gif

ולדעתי היא אפילו לא הרגישה כלום... כי גם הלב שלי לא פסח על פעימה. זה היה כמו שמישהו נתקל בך מאחורה?... גם חגורת הבטיחות לא נמתחה במילימטר אחד, אבל זה מעליב!!! במיוחד שהיא ברחה ככה! יכול להיות שהיא ראתה בעיניים שלי כוונות לא טהורות?
והיו!!! בכל מיקרה, העובריקה בועטת במרץ כרגיל... במיוחד בלילות היא עירנית מאוד. מספיק שאני אלך לעשות פיפי באמצע הלילה בשביל שהיא תחשוב שהגיע הבוקר ואני מוכנה לשחק איתה... מה שלום תנ´צ´ו
??? הוא כבר יודעה להגיד "דודה אפרתי היא הכי-הכי בעולם"?

RomiVais

New member
../images/Emo25.gif ענקית בשבילך!!!

חולה עליך, כבר אמרתי???? את משהו מיוחד!!! תגידי ל~א~ שהוא מוזמן להסכים איתי... את באמת הכי הכי בעולם... גם את תנ´צ´ו עדיין לא יודעת להגיד את זה...

RomiVais

New member
אופס.. סורי!! לא יודעת=לא יודע...

אני כבר עייפה בשעה כזאת????

סיאמית

New member
תודה, חמודה ../images/Emo23.gif!!!

ואני אוהבת אותך בחזרה!!!
~א~ מסכים איתך רוב הזמן אני חושבת
אבל לפעמים הוא היה רוצה שאני אהיה קצת פחות "מיוחדת" ויותר שגרתית. עכשיו הלכתי ושאלתי אותו שוב, ליתר ביטחון, והוא אומר "מה פתאום!?!?! את ´ה-הכי´" ("ה-הכי" מה???, אבל אני לא אחקור במופלא ממני... נסתפק בתשובה הזו להפעם...
)

Navva

New member
ד"ש לסיאמית מ ../images/Emo95.gif

אני שמחה שהכל בסדר, ושעובריקה בועטת במרץ. מתן "מדבר" = מקשקש הברות שונות ומשונות, לפעמים יכולים להיות נאומים שלמים, הוא גם צוחק בכל רם. הוא כבר מתהפך מיום לפני יומולדת 4 חודשים. אוחז חפצים וגם זוחל על הגחון אחורנית. סיאמית וכל האמהות לעתיד, זה פשוט מרתק לעקוב אחרי התפתחות של תינוק. מתברר שכמעט כל תנועה שאנחנו עושים היא מאוד מורכבת. היום בבוקר הינו צריכים להיות ברמת אביב ג´ אצל רופאת עניים ילדים, אבל התור נדחה. אולי נפגש אז. להת´

רחלית

New member
טוב שנגמר בלי נזקים

הכי חשוב שהעובריקה בסדר. לי פעם קרה כזה דבר בהריון הקודם ונסעתי לבי"ח ושם השכיבו אותי למוניטור ללילה שלם! הכל היה בסדר וחזרתי הביתה תשושה יותר מאשר הגעתי, אבל בסוף זה השתלם - קיבלתי 6000 ש"ח מהביטוח.....

למעלה