דפקו את ויקטור

• פותח הנושא kawa
  • פורסם בתאריך

ים כחול

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo142.gif

אני חוגגת עם שמפנייה (מיים עם סודה) את נפילת תוכניתו של "האביר השחור"
כל הכבוד לניקי וג"יל
ולכולם שהתאחדו נגדו

ים כחול

New member
הכי אירוני הוא ש......

בזכות ערימת העצם דייאן כולם ניצלו הא??
היא נקמה בו בלי לדעת אפילו ... או שזה היה במכוון ?? בקיצור הכל התגלגל בצורה יפה ... חבל קצת שנצטרך להמשיך לסבול את הג"יגולו בראד ... אין ברירה יש מחיר לכל דבר כניראה ...

ים כחול

New member
יש לי הרגשה ש..........

התספורת לא הצליחה למיילקלום והוא נאלץ להיתקע עם הכובע לזמן ממושך ... לפחות שיתנו לו קסקט יפה , או כובע בלשים מעניין למה הכובע המאפיונרי הזה למה ??

Dawn12

New member
מאפיונרי? ../images/Emo6.gif

נסי ההיפך הגמור! זה נראה כמו כובע שמתאים לדרוסילה לחבוש. אני לא מבין איך ריס מצליח לדבר איתו ברצינות על תרומות דם עם הכובע הזה מול הפרצוף שלו.

kawa

New member
נראה לי כמו הכובע מהחוג תיאטרון

שהוא הלך אליו בכיתה ד' בביצפפר 'סקול' האמריקקי בניו ג'רסי ודמיין שיום אחד הוא יהיה שחקן
אמנם נהיה שחקן גרוע, אבל נהיה שחקן! ענבל

kawa

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

הג'יגולו בראד, אהבתי! איך בכל תמונה שלו הוא מצטלם עם הריבועים בבטן
( תמונה של מונדריאן??? ) ערימת העצם- דיאן, אהבתי, כן מרוב שהיא מתוסכלת ומרירה העצמות לחיים שלה כל כך בולטות מרוב שהיא מייסרת עצמה בתסכולים והעיניים שלה כל כך שקועות במרירות שהשם 'ערימת עצם' מתאים לה! אהבתי

The Abbott Girl

New member
אני מצטרפת לברכות ../images/Emo45.gif ../images/Emo72.gif

מרימה כוס
או
לבחירתכם, תחי נפילת האביר השחור.... ויקטור שואל את עצמו ממי הם השיגו את הכסף, אחחח אני רוצה לראות את התגובה שלו כשהוא יגלה!
ואגב אהבתי את הפלאשבאק של ויקטור שובר את התמונה של ג'ק ובראד, קטעים איתם! סה"כ פרק די טוב, ואפילו קצת התקדמנו עם עלילת דרו-ניל וממתי פול הוא הגיבור של פרשת המטריד? הרי בלי ניק עד היום הוא לא היה מבין שויקטוריה נמצאת בבית העץ!!! חוצפה.

kawa

New member
הי בבקשה תעזרי לי!

מאד סיקרן אותי הפלאשבק שבו הוא שובר את התמונה של שניהם, זה היה מרתק, ויקטור ששולט בעצמו כשהבת שלו נחטפת חטף התקף זעם שגרם לו לשבור תמונה. זה פשוט מעניין אותי, מה התרחש שם? תודה, ענבל

Dawn12

New member
הפלאשבק

ויקטור חטף התקף זעם אחרי שהוא חזר מעלילת המדבר המעיקה ומצא את ג'ק מנהל את התאגיד שלו, כשהתמונה של ג'ק ובראד מתנוססת בגאווה במשרד של ויקטור (רעיון גדול אגב
). הסצינה הספציפית הזאת (אם אני זוכר נכון) דווקא לא היתה בעימות הראשון בין השניים אחרי שויקטור חזר. מה שכן, אפשר בהחלט לראות כאן ש-NE הו ה"בייבי" האמיתי של ויקטור, ולא ויקטוריה.

Dawn12

New member
ב-ד-י-ו-ק! ../images/Emo45.gif

פול הצליח לשים מאחורי הסורגים את כל החשודים האפשריים בפרשה הזאת עד שהוא הגיע למעריץ האמיתי. פול לא היה זה שהבין איפה ויקי נמצאית, והכי חמור הוא שברגעים בהם הוא כן יכל להוכיח את עצמו - הוא נכשל כישלון חרוץ. ויקי לא היתה נחטפת אם הוא היה יוצר קשר עם המאבטח שלה מהר יותר ואומר לו לפרוץ לדירה במקום לחכות לו. גארי לא היה מצליח להחדיר ולו טיפה אחת של משקה לפה של ויקי, אם ניק ופול היו עולים לבית העץ ברגע שהגיעו. ואם כבר פול, נזכרתי שלא כתבתי כלום על כריס. אני מניח שאני בערך היחיד שחשב ככה, אבל ה"מתנה" שהיא נתנה לו היום עוררה בי חלחלה. תמונה של עצמה? למה? כדי שפול יוכל לסגוד לה גם כשהיא לא נמצאית? *דוחף אצבע לגרון*

Dawn12

New member
"Nikki, Brad - Welcome Aboard"

יותר מרגש מהכרזת העצמאות, יותר גדול מהגמר של כוכב נולד (טוב, לא ממש) - ניקי ובראד הצטרפו לז'בו!
אשלי ידעה בדיוק על איזה כפתורים ללחוץ אצל בראדסקי והיה ברור שברגע שהיא תשלוף את קלף "הלב" הוא ייאלץ להיכנע. העניין הוא שאשלי וג'יל ממש לא שיקרו לו, וכל הסיבות שהם הציגו בפניו הן אלו שיהפכו את העסקים בז'בו להרבה יותר מעניינים עכשיו (וגם קודם לא היה כזה גרוע). ג'ק, אשלי וג'יל גם ככה לא הסכימו כמעט על שום דבר בישיבות, כך שלא תהיה חזית "אבוט" מול בראד וניקי. הישיבות בז'בו מעולם לא היו רדומות במיוחד, ואם מוסיפים את בראד וניקי לקלחת... לא יכול כבר לחכות!
ניקי היתה נפלאה היום. בכלל, אני ממש אוהב את ניקי ביזנס-וומן, אפילו אם היא קצת דופקת את ג'ק בדרך. היא יודעת לקחת מויקטור את התכונות שצריך לקחת ממנו, בלי לתת לכל הנחישות ותחושת הכוח הזאת להשתלט עליה. וג'ק... מה שנקרא: צוחק מי שצוחק אחרון!
חבל שויקטור לא התעצבן קצת יותר (אולי זה עוד יגיע מחר) אבל בעצם, למי אכפת?

ים כחול

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif אחלה סיכום ... ועוד.......

דווקא ציפיתי שהוא יוציא קיטור מהאף והאוזניים דווקא בא לי שיזעם קצת ... אאאאח מחכה מחר לאקשן ... נראה לי שאם ידע שניקי יחד עם כולם נגדו אז הקיטור יתחיל לצאת ויפה שעה (יממה) אחת קודם
ואז נקרא לו זמנית
וי לקיטור חה חה ... אני נהנית לשחק בשמו אם שמתם לב

kawa

New member
דרך אגב ....

נראה לי שהחמצתי איזו חצי דקה או דקה מהפרק כי לא הבנתי- בפעם האחרונה שהצצתי ג'ק היה נגד וגם בראד, ואז בסוף הפרק פתאום הם הסכימו לעסקה? האם קרה משהו שפספסתי? נעדרתי לחצי דקה מהמסך? אולי באותה חצי דקה משהו קרה? ענבל

dviridit

New member
אני עונה

אשלי שכנעה את בראד בכך שפרטה לו על מיתרי הלב. היו ביניהם יחסים בעבר והזכירה גם את העובדה שהחל לעבוד בחברת ז'בו ושאבבא שלהם מעריך אותו. עם ג'ק ניקי דיברה על זה ששיכנע אותה להיכנס למקצוע הזה ושלא יצפה ממנה להיות בת טיפוחו שמבצעת מה שהוא מטיל עליה. והיא גם הזכירה לו במשפט הכי חזק שהוא לא יכול להפסיד את החברה של משפחתו שוב. זה בקיצור מה שהיה וששיכנע אותם להסכים.

למעלה