החיים של סוכני ווסטוורלד.
"סוכני שיל"ד" - הפרק לא התחיל טוב, אבל השתפר ככל שהפרק נמשך. הוא עדיין לא היה מוצלח כמו זה משבוע שעבר, אבל הוא עדיין היה מוצלח. ההתייסרויות של דייזי מתחילות להימאס ואם זה יימשך ככה לכל אורך העונה אני עלול עוד להצטרף למחנה השונאים של הדמות שלה. עלילת בית הכלא הרגישה לי לעיתים נמתחת מדי וכל עלילת ה"רוחות" מתחילה קצת להעיק, כי בינתיים אני לא מבין מה היא נועדה לתרום לסדרה ולמה החליטו להכניס בכלל את הרקע הזה לסדרה. היתי מעדיף שיידבקו במד"ב ולא יחליטו להכניס לסדרה גם פנטסיה. היו כמה קטעים הומוריסטיים לא רעים בפרק, אבל לעיתים הם הזכירו לי יותר מדי את ההומור הכפוי שהרס את הסדרה "קאסל", בשבילי. אה ולמה כל כך מעט קטעי פיץ-סימונס? ציון: 7.

"ווסטוורלד" - הפרק שסיים את העונה, לטעמי, היה ארוך מדי. היו הרבה יותר מדי מריחות בפרק, לטעמי. גם בפרק הזה היו קצת יותר מדי אנטי קליימקס. חלק מזה זה בגלל שהרבה חשיפות שהיו בפרק היו די צפויות מאיך שהעונה התפתחה. 10 הדקות האחרונות של הפרק הראו שיפור ניכר, אבל - "מעט מדי מאוחר מדי". חוץ מזה זה סוף סוף קרה - מה שציפיתי לקבל כבר מתחילת העונה - "הגולם שקם על יוצרו" קרה - האנדואידים קמו על בני האדם. הרבה בזכות פורד שהוציא לפועל את הסיפור האחרון שלו ונתן למארחים מודעות עצמית ואת היכולת "להחזיר מלחמה". עכשיו השאלה האם המלחמה הזאת גם תגיע לעולם האמיתי או שהיא תישאר בפארק. בכל זאת - מייב בסוף לא יצאה אל העולם האמיתי, אלא החליטה לחפש את הבת שלה בפארק. כעת אני בעיקר מתלבט האם אני מעוניין לחזור לעונה השנייה או לא, כי... ובכן החצי השני של העונה די אכזב. ציון:6.

"החיים עצמם" - את הפרק השבוע מצאתי בינוני פלוס. סביר להניח שזה בגלל שמצאתי את כל העלילות בינוניות פלוס. בכנות לא היה קו עלילה אחד בפרק שהתעלה על האחרים. לקראת הסוף של הפרק הרגשתי קצת שיפור, אבל מעט מדי מאוחר מדי. העלילה בעבר ובהווה של קווין ורנדל לטעמי הייתה קצת סתמית ולא באמת שפכה אור על היחסים ביניהם, כמו שנרמז מתקציר הפרק. אומנם בסוף קיבלנו משהו ממשי, אבל עדיין לטעמי זה קצת סתום. הסוד של וויליאם ורבקה נחשף... בגלל זה עדיף לא לצרוך סמים!
כמובן שהיה ברור שזה ייקרה. אולי זה נחשף קצת מוקדם מהצפוי, אבל זה היה ברור. בכל זאת מדובר בסדרת דרמה. העלילה של קייט הייתה צולעת, ואולי אפילו הייתי מגדיר אותה כהעלילה החלשה ביותר בפרק. ציון: 7.