דצמבר? הי אנשים הפסיכומטרי הקרוב הוא ב - 1.12 ? מי יודע איך נרשמים? תודה.....אני
7 720 New member 21/11/02 #1 דצמבר? הי אנשים הפסיכומטרי הקרוב הוא ב - 1.12 ? מי יודע איך נרשמים? תודה... ..אני
י ילד חורף New member 22/11/02 #2 בוא לפה אתה כבר לא יכול להיבחן בדצמבר, ההרשמה נסגרה כבר ב-5 לנובמבר!! פה יש את כל מה שאתה צריך לדעת על תאריכי הפסיכומטרי הקרובים. אתה צריך לקנות ערכת הרשמה בסטימצקי ולהרשם עד תאריך הרשמה של הבחינה שאתה רוצה להירשם אליה. בהצלחה
בוא לפה אתה כבר לא יכול להיבחן בדצמבר, ההרשמה נסגרה כבר ב-5 לנובמבר!! פה יש את כל מה שאתה צריך לדעת על תאריכי הפסיכומטרי הקרובים. אתה צריך לקנות ערכת הרשמה בסטימצקי ולהרשם עד תאריך הרשמה של הבחינה שאתה רוצה להירשם אליה. בהצלחה
E eyalelta New member 22/11/02 #3 אפשר להירשם לדעתי לאוקטובר היה אפשר להירשם את שבוע לפני תתקשר למרכז הארצי דחוף תהיה מזכירה זה רק יעלה לך יותר
אפשר להירשם לדעתי לאוקטובר היה אפשר להירשם את שבוע לפני תתקשר למרכז הארצי דחוף תהיה מזכירה זה רק יעלה לך יותר
E eyalelta New member 22/11/02 #5 אני זוכר שהתקשרתי אליהם יומיים לפני רציתי משהו והיו עוד מקומות בתל אביב שווה לנסות לא יגידו לו להיות באילת אם הוא לא רוצה
אני זוכר שהתקשרתי אליהם יומיים לפני רציתי משהו והיו עוד מקומות בתל אביב שווה לנסות לא יגידו לו להיות באילת אם הוא לא רוצה