דקאפפטיל ארוך ומחזור/דימומים

דקאפפטיל ארוך ומחזור/דימומים ../images/Emo53.gif

נמצאת בדיכוי של דקאפפטיל ארוך, בערך כל 30 יום. האם מישהי יכולה לומר מניסיון שלה עם דקא. ארוך - לא חד פעמי, דקא ארוך לתקופה של מס' חודשים אם זה "נורמאלי" לדמם, לקבל מחזור, או איך שניתן לקרוא לזה? מאז נטילת הדקא. רוב הזמן יש דימומים, ימים בודדים בלבד היו ללא. בימים האחרונים דימום שלא מלווה בכאב מטורף של מחזור אבל יש פעילות שחלתית ורחמית למרות הדקא.- יש כאב אבל מינורי לעומת הכאבים הרגילים. יכול להיות שהדקא. לא מדכא? יכול להיות שהדקא. לא מחזיק מעמד אצלי למשך 30 יום? לא יודעת כבר מה לחשוב, יש ירידה מסוימת בגלי החום אבל יתכן וזה בגלל טיפול הורמונאלי חלופי ולא בגלל ירידה בהשפעת הדקא. אודה לכל תגובה - זה מאד חשוב לי.

ר ו מ י ה

New member
../images/Emo24.gif ניסיוני עם הדקא../images/Emo178.gif

אני הייתי מדוכאת למשך תקופה של מספר חודשים ומהזריקה הראשונה למשך תקופה של חצי שנה הייתי נטולת דימומים. יחד עם זאת אני זוכרת שכשבאתי אל האחות עם ההנחיות לדקא' הארוך וביקשתי את הסברה לגבי הזריקה היא אמרה לי שקרוב לוודאי שלא אדמם בתקופה הקרובה, אך זה לא וודאי כי ישנן נשים שממשיכות לדמם גם בתקופת הדיכוי. אני חושבת שהכי נכון לעשות בדיקת דם קצת לפני מועד הזריקה הבאה ע"מ לוודא האם הגוף שלך נמצא תחת דיכוי. לגבי גלי החום- גם לי היתה ירידה בהתקפות החום ככל שהתקדמו החודשים וזה ללא שימוש בתחליף הורמונלי כך שכנראה אין קשר להשפעת הדיכוי. שיהיה טוב ומהר

דקפפטיל ארוך

אני לא יודעת מה זה יכול להיות שזה מה שאני מקבלת אני מקבלת דקפפטיל 3.75 CR כל 30 יום אז יכול להיות שזה ארוך ואני מקבלת אותו כבר 4 חודשים מחר הזריקה החמישית. אצלי לא דיממתי בכלל וגלי החום ממשיכים הם משתנים בתדירות אבל קיימים ואני לא מקבלת שום דבר אחר בנוסף אני חושבת שכדאי להתייעץ עם רופא תשאלי בפורום של ד"ר סוריאנו באתר הזה: http://www.4-women.co.il/ למרות שהוא בחו"ל כרגע עד יום שני בהצלחה ZK

ליהיS

New member
מניסיון שלי עם דקא ארוך.

עליי זה השפיע ליותר מחודשיים. לא נשמע לי תקין לדמם בזמן השפעת הדקא. אולי אני טועה אבל אולי הטיפול ההורמונלי החילופי יוצר איזו ריאקציה. אבל הוא די חזק. נשמע לי די חריג.

gui1

New member
אחרי 3 חודשים של דכא ארוך

לא דממתי במהלכן ורק אחרי חודשיים קבלתי מחזור כייפי בלי כאבים ובלי דימום רב והחודש הייתי אמורה לקבל היו את כל הסימנים שלפני -תאבון פריחה פיחות כאבי שיניים -אבל דם לא יצא וכן אין כאבי בטן שווה לבדוק עם רופא מבין ומכיר את התופעות האם זה נורמלי ד.א בזמן הדקא היו גלי חום אבל הם ממש הולכים ונעלמים אולי הגוף חוזר למצב נורמלי?

דימומים עם דקה

לי היו, אבל לא נראה לי שבכמות שאת מתארת. מה שאצלי עזר לפתור את הבעיה היה שעברתי לקבל את הדקה כל 30 יום כמו שעון ולא בערך כל 30 יום. אם לא הסתדר לי לקחת את הדקה ביום ה- 30 בדיוק תמיד הקדמתי את הזריקה הבאה, אף פעם לא דחיתי. מעבר לזה אין לי עצות רק

תודה רבה לכל המגיבות

ממה שהבנתי, המצב שלי הוא חריג. אני מנסה לחשוב על פתרון, אולי באמת להפסיק עם התחליף ההורמונאלי ולעבור לדנזול. או לקבל כל שבועיים דקא ארוך. - לא יודעת. בכל מקרה תודה רבה רבה

בלגן2

New member
בואינג

רק עכשיו ראיתי את השאלה ודווקא בתחום הזה יש לי ניסיון - גם אצלי המחזור ממשיך להגיע ביחד עם הדקא, ורק אחרי הדקא הרביעי מתחילים לראות השפעה. כמו כן - בערך שבוע לפני שנגמרים ה-28 יום אני מתחילה להרגיש שוב כאבי בטן ואני מניחה שההשפעה הולכת ויורדת. מקווה שעזרתי

תגידי יכול להיות שעל מנת לקבל

אפקטיביות צריך להזריק כל שבועיים דקא ארוך?? הענין הוא שמאז הדקא אין כמעט השפעה, הימים הראשונים היו סבבה ואז החל דימום / מחזור לסירוגין כאילו אין דקא.

בלגן2

New member
עוצרת לרגע לברר

כשאת אומרת "דקא ארוך" - את מתכוונת ל3.75 כל 28 יום??? כי זה מה שאני עושה... לא אמרו לי אף פעם שיש אפשרות לקחת כל שבועיים והרופא שלי מודע לזה שזה בקושי משפיע עלי. מוזר. ואם לוקחים כל שבועיים - הסיכונים לא עולים??? במקום לעזור לך - הוספתי לך שאלות...

כן בדיוק - 3.75 כל 30-28 יום

מחר אני אברר אם ניתן להזריק כל שבועיים, אולי אשקול לעבור לדנזול, אולי תהיה המלצה אחרת, גלי החום הם התמודדות בפני עצמה.

בלגן2

New member
ולגבי הגלי חום../images/Emo178.gif

אלה לצערי לא עושים סימנים של פרידה גם חודשיים אחרי שאני מסיימת עם הדקא האחרון...

ליהיS

New member
בזמנו, שדובר על הדנזול, אני זוכרת

שנורא נרתעו ממנו בגלל הופעת סימני בלות-אני מניחה שזו הכוונה לגלי חום שאתן מדברות עליהן?

לגבי הדנזול

בארץ קוראים לכדורים דנול. אני קיבלתי דנזול כשאבחנו אצלי את המחלה בחו"ל שם מיד אחרי הניתוח טופלתי ע"י הדנזול 3 פעמים ביום (בד"כ זה בין פעמיים לשלוש ביום תלוי בחומרת המצב) כשחזרתי לארץ והרופאים כאן שמעו על כך שאני מטופלת בדנזול זה קצת הצחיק אותם כי זה נחשב לטיפול לא מספיק מסיבי לחומרת המצב בו אני הייתי. דנזול זהו הורמון זכרי שאכן מעבה את הקול מצמיח שיער ותתפלאו גם חצקונים. אבל ניתן לקחת אותו תחילה 3 חודשים ואח"כ מוסיפים עוד שלושה חודשים במידה ואין תופעות לוואי אם יש אז מעברים למדכא אחר. בכל מקרה, במקרה שלי הדנול אחרי 3 חודשים כבר הפסיק להשפיע כי האנדו המשיך להשתולל וגרם לחסימת מעי ונקב בריאה...ואז העבירו אותי לדקפפטיל ועכשיו רואים שינוי ונסיגה של האנדו. אבל על כל אחת זה משפיע אחרת צריך לקחת את זה בחשבון (כי קראתי כאן שיש בנות שמדממות גם עם דקפפטיל ) ZK

למעלה