דקה לפני שאני יוצאת לסופשבוע...

Happy1

New member
דקה לפני שאני יוצאת לסופשבוע...../images/Emo68.gif

סופ-השבוע הזה יהיה מוקדש להרבה מחשבות ותכנונים. ישנם שינוים קטנים שאני יכולה לעשות ומשום מה לא עושה. ההרגשה הכללית שלי כרגע היא חוסר שביעות מהמצב וזה משפיע על הרבה תחומים. התזונה לא מי יודע מה. לא מדובר על הארוחות אלא על הנשנושים שבין לבין. על זה אני צריכה להתמקד. מרוב סוכר בגוף אין לי כוח אפילו להתעמל. וכך יצא שאתמול גם לא התעמלתי (יומיים ברציפות) ולא בגלל חוסר זמן, אלא פשוט חוסר חשק להזיז את עצמי. היום גם אכלתי שטויות מיותרות (ולכן ארוחת הצהרים היתה חצי ממה שאני בדרך כלל אוכלת, פשוט חוסר תאבון) אבל אני כן רוצה להזיז את הגוף. אגיע הביתה אחליף בגדים ואגש לספורט מיידית. בלי תרוצים הפעם. קניתי מגזין מחו"ל של בריאות וספורט ויש שם תוכנית הרזיה וחיטוב לשישה שבועות. כמובן התוכנית מיועדת למי שכבר בכושר גופני ומתעמל (כמוני) אבל זקוק לירידה באחוז השומנים. עברתי על התוכנית והיא כוללת כמובן אוכל בריא אבל גם ספורט 5-6 פעמים בשבוע עם יום מנוחה אחד. אני הולכת לבדוק את זה טוב טוב...יש סיכוי טוב שאעקוב אחרי זה. בגלל הכמות ספורט הגבוהה, רמת הקלוריות גם גבוהה יחסית (1800 קלוריות להרזיה ביום עם ספורט !!! 1600 קלוריות ביום מנוחה !!!) מה שלי בתור זללנית
נשמע טוב ! אמנם רמת הקלוריות לא נשמעת להרזיה, אך הם מתעקשים שזו הרמה המינימלית לאנשים שמתעמלים כל כך הרבה על מנת לראות תוצאות של ירידה באחוזי השומן ולא בשריר (מממ...אולי לאלי יהיה מה לאמר על כך...) זהו חברים, אני כמעט יוצאת מהמשרד. שלכם תמיד !

לי לי

New member
היי הפי../images/Emo47.gif

אני לא יודעת אם תקראי את ההודעה שלי ביום ראשון, אבל אם כן - תדעי שאני מעריצה אותך על הנחישות והדבקות בספורט !!!!! כל הכבוד!!!!!!! לי לי

למעלה