דקות ארוכות של נחת

דליה ח

New member
דקות ארוכות של נחת

לפני שנה כתבתי כאן בפורום על הולדת הנכד הראשון שלנו, ועל קרן האור שנכנסה אלינו הביתה. בחג הפסח חגגנו לו יום הולדת , ובעצת חברה מהפורום שהיא גם מנהלת פורום ספרות ילדים ונוער, אני מספרת לכם על רעיון מיוחד שעלה במוחי למתנה ליום ההולדת הראשון מסבא וסבתא. הוצאתי לו ספר ילדים, אישי, עם שני סיפורים, מלווים בתמונות שלו עם המשפחה על פי הסיפורים. מהלידה ועד היום. הספר צבעוני ומאוייר בצורה מעוררת התפעלות. נעזרתי כמובן בגרפיקאי מקצועי . הטכסטים הם שלי ואת התמונות אני בחרתי. והספר ניתן לו מסבא וסבתא. מתנה קטנה בגודלה אבל מיוחדת במינה. ומה שאני רוצה להגיד כאן ,שכל ההתעסקות עם הפרוייקט הזה נתנה לי רגעים של התרוממות רוח, ולראות אותו מתלהב לראות את עצמו בספר ומקשיב לסיפורים ברצינות רבה....אלה דקות ארוכות של נחת. וכל דקה שכזאת במצבנו היא חמצן לחיים.

בלה ענת

New member
המון מזל לילד הרך../images/Emo189.gif

דליה יקרה המון ברכות ואיחולים לבבים אני שולחת לכם לכולכם. יונתן הוא האור שלכם, הוא מאיר את החושך ששוכן בליבכם. מזל טוב. מחבקת מכל ה
הלב
בלה אמא של ענת אור ענת אור 06.05.1980-21.02.2007

eaz1514

New member
../images/Emo65.gif דליה מזל טוב יום הולדת ראשון לנכד

זו אכן היא סיבה למסיבה והרעיון של ידיתנו נהדר, תזכו להרבה נחת ! והרבה רגעים של אור ואושר. אילנה, אמא של רונן

שרון123

New member
איזה יופי של רעיון../images/Emo47.gif

אולי אכין לבנים שלי כאלה ספרים לקראת העליה לכיתה א', זה נשמע רעיון נהדר.

24 ברבלה

New member
כמה טוב לשמוע

שיש גם רגעים קטנים של נחת דליה, את בוחרת בחיים וזאת החלטה לא קלה בכלל והנה את עושה אותה ומוצאת גם את היופי בדברים הפשוטים כל הכבוד! מי ייתן ותוברכו בעוד הרבה נכדים, מאושרים, בריאים ומחממים את הלב, אודליה הייתה מאחלת את אותו הדבר, והלוואי והיא רואה וגאה בך על ההתמודדות. חיזקו ואימצו

ענן כבד

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo63.gifדליה יקרה

לך ולשמעון ליונתן ולהורים הצעירים מזל טב וזר ברכות. גאה בך על הרעיון, ההשקעה והעשיה . את סבתא מיוחדת . כולנו יכולים לקחת ממך דוגמא . בפרט אני .
יום הולדת שמח

דליה ח

New member
תודה

התגובות כל כך מרגשות שאני שמחה שהקשבתי לאמא של דורון, ואני מקווה שכולם יחוו את הררגשה הזאת.

למעלה